yani yaramıyo diyosun.. ay çok kötü oldum şimdi bütün gün tatlı yedim ekşi yok diye.. neyse yarın ilk işim ekşi elma almak olcak pazardan..
Kızlar diğer siteden burda adlı adınca bahsetmemenizi tavsiye edrim zira kk yönetimi tarafından her an şutlanma ihtimali söz konusu bu konuya yöneticiler önemle dikkat ediyor ve her mesaj moderatörler tarafından okunuyor gözden kaçmaz niyet kötü değil reklam değil ama yinede yasak bir nick bulun orası için kanımca ayrıca benide listeye ekleyebilrsiniz kusura bakmayın uyardığım için ama bu topiğimizi bile kapayabilirler bilginize tatlılar
pelincecim o zaman karşıtaraf yada seza diyelim uzunca isimlerini zikretmeyelim ..
SElamm herkese, ben yeni üyeyim googleda elma diyetini aratırken cıktınız karsıma cokda ıyı oldu bende bugun baslamaya niyetlendim, umarım basarabılrımm acilen kilo vermem lazımm
kizlar vallla ben hem bura hemde ora uyesiyim nerden baslayim bilemedim ama ordan adimi yazdirdim szden artik size karsyim hadi bakalim beni yenebilecekmisniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?