Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

sılacım h.b bebeğim
nasılsın kuzum
bu arada bugün diyete tam anlamıyla başladım kuşum bana yardımcı ok
kendimi tutmam lazım
başarmam lazım

canım sende hoşgeldinŞeniz

herzaman yanındayım bende yapıyorum zaten.bide yarışa başladık..

başarıcaz başka yolu yok..

kızlar birşey soracağım aşırı su içmenin zararları olabilir mi maximum ne kadar içmek gerekli fazla su tüketmenin beyin hücrelerini öldürdüğünü okumuştum bi yerlerde..

çok tşk ederim:) bu saat itibari ile bugün 4 litreden fazla içtim::) bir de alışkanlık oldu içmeyi unutuğum için 5 bardak 5 bardak içiyorum.dur diyim artık kendime:)

BASLANGIC-SUAN-HEDEF KILO
SEXYBEBEK 95/55,8/55 ( toplam 39,2) (BU HAFTA - 2,5 KILO VERDI)
balismis 80,6/76,8/55 ( toplam 3,8) (BU HAFTA - 2 KILO VERDI)
goose 62/59,5/54 ( toplam 2,5) (BU HAFTA - 0,5 KILO VERDI)
BsRNzM 84.9/83.7/60 (toplam 1.2) (Bu HAFTA-1.2 KıLO VERDı)
TombikGuzel 110/104,5/70 (toplam 7) (Bu HAFTA 1,5 KıLO VERDı)
SILA55 93/83/60 (toplam 12) (Bu HAFTA 0 KıLO VERDı)
Yazer 105/99.8/55 (toplam 5.2) (Bu HAFTA 0,7 KıLO VERDı)
sıla55 gelini 103/86/50(toplam 17) (Bu HAFTA 0 KıLO VERDı)
meyram.....................( toplam 1) (BU HAFTA 1 KILO VERDI)
elit .......61.2 (toplam 1.8) (BU HAFTA 1.8 KILO VERDI)
Jormen ..65/63/55 (toplam 2) (BU HAFTA 2 KILO VERDI)
kiymet-ay 81.1/79.3/57 (toplam 1.800 (BU HAFTA 1.800 KILO VERDI)
selinay2002 73,5/71/60 (3,5kilo verdi) (BU HAFTA 1 KILO VERDI)
guzelresim 77/76,8/65 ( 1.6 kilo verdi) (BU HAFTA .....)
ARDA-ALYA 75/60/50 ( 15 kilo verdi) (BU HAFTA 3 KILO VERDI)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ARDA-ALYA 75/70/55 ( 7GUNDE- 5KILO VERDI)
bayyz 79/76,6/65 (3GUNDE - 2,4 KILO VERDI )
MEL.GEN 91/86,5/60 ( 5 GUNDE -3 KILO VERDI)(7gunde - 0,5 gram verdi)
Hamile 61/58/50 (4 GUNDE - 0,6 KILO VERDI)(4gunde - 1 kilo verdi)
aysee1905 92,4/88,4/? ( 6 GUNDE - 4 KILO VERDI)
begumgul 77/69,9/60 ( 15 GUNDE - 7,1 KILO VERDI)
gülaygül 80/74,5/57 ( 7 GUNDE - 5,5 KILO VERDI)
Liva 85/73/55 ( 20 GUNDE - 12 KILO VERDI)
barayb 64/52/56 ( 5 GUNDE - 3KILO VERDI)(7gunde -5 kilo verdi) hedefin altina gitt kilo :)
saziye19 73/72/65 (7gunde-1kiloverdi)
kalyon 71/69/55 ( 12 gunde -2kilo verdi)
cachaito 99/96,4/62 ( ? gunde -2,6 kilo verdi)
TombikGuzel 110/104,5/70 ( 9gunde -5,5 kilo verdi)
asl34 74/73/70 ( 5gunde - 1 kilo verdi)

Son düzenleme:
arkadaşım sexi bebek asit oranı fazla olduğu için kesin olarak ekşi olması gerektiğini söylemişti ve tabiki şeker oranıda diğerine göre az olduğundan

kızlar selam.. nasılsınız bakalım hihoyyyt
ben bayramdan sonra yapıcam dedim ama yok beni listeye yazmaya devam edin çünkü 2 gündür ne bulduysam yedim :1ninca: buraya yazdığım zaman dikkat ediyorum en azından.ARDA ALYA canım 10 günde 1.6 kilo vermiş oldum.şu anda 76yım. en azından ufak ufak devam edeyim yoksa kalan 1 haftada 80 i görücem akannehir ya ne kadar çabuk kilo alıyorum sinir oluyorum.tabi bi o kadarda zor veriyorum.neyse hepinizi öptüm.iyi geceler elma güselleri kaydirigubbakcemile2

Kızlar merhaba,

Sende zayıfla sitesinde yarış sayfamız açıldı bile arkadaşlarım biliyor.. Bayram sonrası çok tatlı bir rekabetle kilolarımızdan kurtulmayı amaçlıyoruz.
Herkes rahat hissettiği yerde olmalı ve orada yarışa katılmalı diye düşünüyorum..

Amacımız ortak, herkese şimdiden başarılar diliyorum.. kaydirigubbakcemile5

dındınınııııııın dınının dın dınınnnın dınıııının dıııııı dınınııınıınn dıt dütü dü öhhö öhhö ay borazan bozuldu.. ıhhm neyse efenim
malumunuz ortalıkta bir elma diyeti var ve bunu hepimiz yapıyoruz yada yapmak istiyoruz.
yok efendim içimizde elma ağaçları çıkıcak hurafaleri, yok aman çocuk yapsak elmaya benzer muhabbetleri, aman efendim eller sarılık olur sizler yeşillik olcanız yakıştırmalarına maaruz kaldık..
amma yılmadık elmaları hapur hupur, kütür kütür yedik. yeşil çayıda şırıl şırıl içtik hattı zatında ne oldu, agedeşler kilolarını verdi (bende verdimde az verdim ayol malum oruç. hayır yani oruç mu tutim, diyetmi yapim anam 3 kilo vermişim daha ne istiyosunuz ayol benden ııhm neyse )
bayanlarcım yanaklarından übtüklerim gadasını aldıklarım, bu diyette önemli olan şey nedir motive (bildiğin gaz vermek) uzun yada kısa bir sürece giriyoruz şimdi tabiki metobilizmadan farklılıklar olacaktır. birbirimize hem destek hem rakip olacağız. sende zayıfla ile bir yarışmaya giriyoruz her grup kendinden sorumludur.. ne reklam ne başka bir planımız var sadece kilo bildirimleri sayesinde motive olcaz ve bu rekabet inanın çok işe yarayacak.. bu gurubun takım kaptanları ben ve arda alya amma kaptan olarak görmeyin bizi hepimiz kendi içimizde bir kaptanız ( ya ben ne datlıyım ha, bak bak hepimiz kaptanmışız.. ay ölmim ben hemi) kaydirigubbakcemile3
sznin kaptanı ayçekirdeği kk daki niki saresu
evet kızlar elma diyetimizi hepiniz biliyosunuz
23 eylül çarşamba günü sabah başlıyoruz kızlar
cezamızdan bahsedelim eğer ki kilo veremezseniz olağan kilonuzu korursanız imzanızda eğer kk üyesi iseniz şu yazacak
"ah ah ne vardı dikkat etseydimde verseydim en azından bir kilo.. şimdi rezil olduğum yer tek kk mı birde sz çıktı başıma"
eğer sz üyesi iseniz şunu yazacak
"ah ah ne vardı dikkat etseydimde verseydim en azından bir kilo.. şimdi rezil olduğum yer tek sz mi birde kk çıktı başıma"

aurıca kızlar yalan söylemek çok kötü bişeydir zira kilo veremeyen arkadaşların bu yola girmesini istemiyorum yok verdim felan demek yok şöle bir çözüm getirdim buda bi yaptırım..
eğer diyet boyunca kilo veremezsem o hafta 10 tl sadaka vericem diycez bunu deyince niyet etmiş oluyoruz malum kaydirigubbakcemile3 ay ben nebiçimde zekiyim ayol şakkıdı
kızlar yukardaki kişisel cezaydı
bide grup olarak hangi grup daha çok kilo verdi ona bakıcaz sanırım listeler belli olunca iki grubunda eleman sayısının eşit olması lazım belki grup içlerinde bi sınırlamaya gidebilirz ..
son ikaz da şudur
ey cevizli güllaçlarım fıstıklı kadayıflarım
tamamen istekli olanlar katılsın, bigün öle bi gün böyle, ay yaptım, ay yapamadım ay böğrüm ağrıdı, ay kaynımgil bizdeydi, ay fenerin maçı vardı v.b felan anlamam IP adresinizi bulur saçızı başızı yolarım anam. demedi demeyin lmaz:
evet kızlaaaaaaar çarşambaya gruplar da belli olsun çok güzel yarışmaya başlayciz isteyim olsun hepinız daş gibi bi kızçe ...ne lazım gelir yapasıniz be çocuklar
hepinizeee hayıııırlııııı uğuurluuuuuu olsssuuuuuuuuuun
getirin makası kurdelayı kesem
alkış kıyamet bol pöykürükler arasında kurdelayıda kestiiiim

kızlar ben bugün görümceme iftardaydım ama herşeyden çok az 1 yemek kaşığı yedimki ben öyle güzel yemekler olunca asla rejimim demez götürürdüm ben bile hayret ettim tatlıların ucundan baktımki o da hatır içindi birtanesini elleriyle yapmış ama çok yemek yeseydim eve geldiğimde ecıkmazdım anlayın artık ekmek zaten yok pide bir koktu burnumaki sormayın eve gelincede elmamı yedim birazdanda yeşil çayımı içcem ama bayramdan sonra hem sıkı yapcam sadece kahvaltı ve yeşil elma olayı birde spor tabi

afferim kıymet aycım kaydirigubbakcemile5
kızlar yeni grup için yeni liste oluşturuyorum katılmak isteyen (düzgünce uyacak olanlar malum yarışa girioz karşı tarafnan yüzümüzü yere eğdirmeyin )listeyi kopyalayıp adınızı yazsın tamam mı

yeni liste
yazer
sıla 55

arkadaşım sexi bebek asit oranı fazla olduğu için kesin olarak ekşi olması gerektiğini söylemişti ve tabiki şeker oranıda diğerine göre az olduğundan

yani yaramıyo diyosun.. ay çok kötü oldum şimdi bütün gün tatlı yedim ekşi yok diye.. neyse yarın ilk işim ekşi elma almak olcak pazardan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…