Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

günaydınnn
kız daha ne istiyorsun 3 kilo da çok iyi a.s ama dediğin gibi erken kalkmalısın çünkü sabah erken kalkınca metobolizma daha hızlı çalışıyormuş
23 eylül sabahı sabah 8 kahvaltı sırnaşık şey

sositososito zemuszemus delikafadulden hihoyyyt
darisi basimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cnm ins vereliniortak a.s.
neler yedin ictin cnm ben saat 6 dan sonra hic bisey yemiyordum dikkat ediyordum öyle bi ara baya kilo verdim 2 haftada 5 kilom gitmisti sonra gene basladim yemelere icmelere mafoldumben
bugün basliyorummmmmmmmm yerimseniben

cnm biliyorum ama isde cocuk var falan yoruluyorum bide ben yatmadn evvl gece sporu yapiyorum resmn ölüyorum yorgunlukdn ama artk erkn kalkicm ama bunada sükür 3 kilo da süper

saol cnm
cnm diet ne gerekdiriyosa aynen uyguladimm hic disina cikmadimm
sende basarirsin
buyutmusun oglunu masallh bende belki hatirlarsin mart annerindenmim ama benim sipa 1 ay erkn dogdu subat 11 de

saol cnm
cnm diet ne gerekdiriyosa aynen uyguladimm hic disina cikmadimm
sende basarirsin
buyutmusun oglunu masallh bende belki hatirlarsin mart annerindenmim ama benim sipa 1 ay erkn dogdu subat 11 de

ayy ayyy massallah bebisine tatlim benimkide 4 gün gec kaldi az daha beklese mart ayinda dogcakti :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3
baslicam daa valla nezaman basliyim desem canim hep biseyler cekiyor kaydirigubbakcemile3 75 kilodan 53 e indim zar zor
diyet listesi ilk sayfadakimi cnm orayi daha tam okuyamadim :kedi:
sizden cesaretlenip yapicam bendee ins. :kedi: :1hug:

kiz 53 e inmissin daha ne istiyon masallah sana ben daha 69 dayim bak senle ayni baslamistik :sinifsinif:

cnm masalh senin bebisde

cnm dieti san kisaca özetliyim
sabah kahvaltida iki dilim esmer ekmek peynir zeytin salatalik domates falan yiyosun
sonrada her iki saatte bir elma iyosun ve günde 3 4 bardak yesil cay iciyosun ve 3 lt ye yakin su iciyosunn cnmopuyorumnanaktan

cnm öncelikle seni çok tebrik ederimalkisalkisalkis çok güzel kilo vermişsin nasıl yaptın biraz açsana sadece elma diyeti mi yaptın başka neler yaptın ayrıntıya inersen sevinirimyerimseniben

cnm öncelikle seni çok tebrik ederimalkisalkisalkis çok güzel kilo vermişsin nasıl yaptın biraz açsana sadece elma diyeti mi yaptın başka neler yaptın ayrıntıya inersen sevinirimyerimseniben

tesekkür ederim cnm
yaklasik 9 kilosu zaten dogumda gitmisti bir iki ay sonra diyete basladim cikolatayi sekerli seyleri kestim
meyva sulari kolalar hic icmedim
kepekli ekmek kullandim oda sirf kahvaltilarda
günde yaklasik 4 litre su ictim aksam 6 dan sonra su haric bisey yemedim icmedim
yagsiz yemekleri tercih ettim haslanmis sebzeler firinda az soslu yada en cok mesela patates haslamasi yanina balik salata .....
omaga 3 yagi kullandim 1 litre yag bana 6 aydan daha fazla yetiyor
börek gibi hamur isleri hiic yok
muz falanda az tükettim tanesi 95 ckal ..... resmen yediklerimin kalorisini hesalar olmustum
günde 2-3 tane elma sert seftali yiyordum böylecelikle verdim 2 haftada 5 kiloyu ama simdi nolduysa dikkat etmiyorum beslenme seklim ayni ama aksamlarida yiyorummmmmmm :kedi:

düzeltmem gerek kendimi haa kizlar buarada verdigim kiloyu geri almadim

saol hayatim yesil cayi bende cok seviyorum ama emzirdigimiz icin icebiliyormuyuz ? icinde kofein var diye biliyorum yesil cayin cokda faydasi var güzelde zayiflatiyor :sinifsinif:

kiz 53 e inmissin daha ne istiyon masallah sana ben daha 69 dayim bak senle ayni baslamistik :sinifsinif:

bitanem bende ozaman 59 kilo falandim sanirim verirsin sende eminim buna :1hug:

hasretim34 kiz gercekten ben 53 olsam heralde dünyanin en mutlu kadini olurdum ,heralde benim bu kilolarla asla sokaga dahi cikmamam lazim:kedi:

-yeni liste
yazer
sıla 55
meyram
miyavmiii
sun_shine
luise
yancy-------------------------------------------------------------------------------

kendi kendimi ekliyim bari :kedi: kaydirigubbakcemile3

yazer
sıla 55
meyram
miyavmiii
sun_shine
luise
yancy
cimcime21 :kedi:
lookfor

öhööm öhööm kızlarrr bugün elma diyetime tam olarak başladım:lepi:.Önce sabah kalkım sandaloz sakızımı ve ılık elma sirkeli suyumu içtim.Sonra güzel bir kahvaltı ettiim biraz temizlik 2 saat sonra da 2 küçük yeşil elmamı yedim ardından zencefilli yeşil çayımı içtim.ve şimdiye kadar 2 lt su içtim
Şimdlik iyi hissediyorum ama hafif bir başağrım var.hayırlı olsunnnn.)bakalım akşama kdr neler olucak.
Şimdide elmamı yerken size yazıyorum.Saolun canlarım benim işallah zayıflıcaz hep beraberopuyorumnanaktan

yaa 3ltre su kac bardaga denk gelıo acaba su ıcmektren sıkıldıgım ıcın keyıflı hale getrdım kamıslaa içiyorum :):) elmalarıdaa küçük küçük dilimleyip yiyorumm ısırarak sıkıldım zemuszemus bugun tam anlamıyla basladımm kaC ZAMANDIRR kacamaklı kacamaklı yaporum ama bu sefer kesn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…