günaydinlarrrrrrrrrr
mutlu pazarlar
yeni arkadaslar hosgeldiniz sizde hep beraber ideal kilomuza incezz
bu arada ben bu hafta 3 kilo vermisim sasirdim birazcik ama benim sucum biliyorum kacamak hic yapmadim ama cok gec yatiyodum 2 3 gibi sabahda 2 de 2 bcukda uyannca olucagii bu bundan sonra asla o saatlerdee yatip o saatlerde kalmak yok kendimi dövüyorumÇok üzgünüm çoook
günaydinlarrrrrrrrrr
mutlu pazarlar
yeni arkadaslar hosgeldiniz sizde hep beraber ideal kilomuza incezz
bu arada ben bu hafta 3 kilo vermisim sasirdim birazcik ama benim sucum biliyorum kacamak hic yapmadim ama cok gec yatiyodum 2 3 gibi sabahda 2 de 2 bcukda uyannca olucagii bu bundan sonra asla o saatlerdee yatip o saatlerde kalmak yok kendimi dövüyorumÇok üzgünüm çoook
günaydınnn
kız daha ne istiyorsun 3 kilo da çok iyi a.s ama dediğin gibi erken kalkmalısın çünkü sabah erken kalkınca metobolizma daha hızlı çalışıyormuş
23 eylül sabahı sabah 8 kahvaltı sırnaşık şey
sositososito zemuszemus delikafadulden hihoyyyt
darisi basimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cnm ins vereliniortak a.s.
neler yedin ictin cnm ben saat 6 dan sonra hic bisey yemiyordum dikkat ediyordum öyle bi ara baya kilo verdim 2 haftada 5 kilom gitmisti sonra gene basladim yemelere icmelere mafoldumben
bugün basliyorummmmmmmmm yerimseniben
saol cnm
cnm diet ne gerekdiriyosa aynen uyguladimm hic disina cikmadimm
sende basarirsin
buyutmusun oglunu masallh bende belki hatirlarsin mart annerindenmim ama benim sipa 1 ay erkn dogdu subat 11 de
ayy ayyy massallah bebisine tatlim benimkide 4 gün gec kaldi az daha beklese mart ayinda dogcakti :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3
baslicam daa valla nezaman basliyim desem canim hep biseyler cekiyor kaydirigubbakcemile3 75 kilodan 53 e indim zar zor
diyet listesi ilk sayfadakimi cnm orayi daha tam okuyamadim :kedi:
sizden cesaretlenip yapicam bendee ins. :kedi: :1hug:
ayy ayyy massallah bebisine tatlim benimkide 4 gün gec kaldi az daha beklese mart ayinda dogcakti :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3
baslicam daa valla nezaman basliyim desem canim hep biseyler cekiyor kaydirigubbakcemile3 75 kilodan 53 e indim zar zor
cnm öncelikle seni çok tebrik ederimalkisalkisalkis çok güzel kilo vermişsin nasıl yaptın biraz açsana sadece elma diyeti mi yaptın başka neler yaptın ayrıntıya inersen sevinirimyerimseniben
cnm masalh senin bebisde
cnm dieti san kisaca özetliyim
sabah kahvaltida iki dilim esmer ekmek peynir zeytin salatalik domates falan yiyosun
sonrada her iki saatte bir elma iyosun ve günde 3 4 bardak yesil cay iciyosun ve 3 lt ye yakin su iciyosunn cnmopuyorumnanaktan
kiz 53 e inmissin daha ne istiyon masallah sana ben daha 69 dayim bak senle ayni baslamistik :sinifsinif:
yeni liste
yazer
sıla 55
meyram
miyavmiii
sun_shine
luise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?