Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bende uzun bir süre izleyip sonunda araniza katilmaya karar verenlerdenim kendi cabanla uzun bir süreden sonra 27 kilo verdim ama vermem gereken daha 11 kilo var mafoldumben ve ben bunu elma diyetiyle kisa bir sürede vericeme inaniyorumzemuszemus

listeye bende ekledim kendimi

yazer
sıla 55
meyram
miyavmiii
sun_shine
luise
yancy
cimcime21
lookfor
pardon

kızlar alın 2.5 litrelik kola şişesini doldurun ondan öncede 2 bardak su için etti size 3 litre ben öğle yapıyom o şişeyi bitiriyom aralıklarla oldu bitti eğer yoksa ölcülü şişe veya plastik sürahi öğle yapın şekerler kola şişesi en güzeli hem şaşırmazsınızda kaç bardak içmiştim diye evdekilerde bilsin içmesin sizin şişenizden ben sabah dolduruyom akşama kadar onu içiyom

evet kızlar 23 eylülde başlayacak yarışmanın elemanlarıııı burda lütfen benide ekleyin demeyin listeyi kopyalayıp adınızı ekleyin anacım
yeni liste
yazer
sıla 55
meyram
miyavmiii
sun_shine
luise
yancy
cimcime21
lookfor
pardon

evet yeni listemiz hayırlı olsun yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim..

tşk ederim yazer ::) zaten bırakmaya niyetim yok diyeti sizler varsınız :) inşaallah hepmiz koyarız resimlerimizi boy boy ama bnce bir daha uğramayacak sexy bebek buraya

cnm asla hayal kirikligi olmasin lütfen bak ben 15 kilo verdim sila 10 verdi
sonucda bizler verdik demekki diet yaln degill oluyo ve lütfen azminiz kirilmasin yalvariyorum size basaricaz okiiizemuszemusopuyorumnanaktan

arda alyacim sen kac kiloyla basladin diyete
birde canim dogum kilolari kolay veriliyor senin bebeginde kucuk dahada verirsin

melissam dadlum mucuk öncelikle
walla ben biraz hastaydım canım
diyeti bırakmak zorunda kalmıştım
ama tekrar başladım bebiş
bu arada sen nasılsın kuşum

şekerle ben şimdi kocişime yemek hazırlayacam
oyüzden şimdilik kaçıyorum
ama 20dk tekrar yanınızdayım hepinize mucukka

melissam dadlum mucuk öncelikle
walla ben biraz hastaydım canım
diyeti bırakmak zorunda kalmıştım
ama tekrar başladım bebiş
bu arada sen nasılsın kuşum

gecmis olsun canim bendende mucuk
kilolarin gider azimle devam et canim
ramazanda zaten zor veriliyor
ben iyiyim iki kilo kadar verdim ve bu sabah 63 geldim vericegim uc yada dort kilo kaldi onuda verince super olucak benimki zaten dogum kilolariydi ve emzirme doneminde almistim cok zorlanmadan verdim sayilir

arkadaslar bu arada bu kilo cizelgesi nasil yapiliyor ben yapamadim bir türlüsositososito

ben geldim hatunlarrr hihoyyyt
aksam yemegimi yedim bundan sonra artik su icicem birde bebis ciglik atmayi birakirsa sor yapmak istiyorum

ben seve seve yardimci olurdum ama benim cizergemide arkadasim yati cnm bilmiyorum hic nasil yapiliyor :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…