arda alyacim sen kac kiloyla basladin diyete
birde canim dogum kilolari kolay veriliyor senin bebeginde kucuk dahada verirsin
çok tşkler arda-alya peki 15 kiloyu ne kadar sürede verdin söz veriyorum pes etmeyeceğim ...
arda döf beni döffff biraz üzüm yedimm
acaba bu diyetle meksika biberi hapı kullansak nası olur
inanmiyorum ya ciddi ciddi kilo verdiriyormus bu diyet yarin ilk isim kilo kilo yesil elma almak olucak ins. sütümü etkilemez
ARDA AYLA cnm sende emziriyorsun sanirim degilmi yesil cay icebilirmiyizki emzirirken ? zemuszemus
cooooooooook mutlu oldum bu diyetleeee zemuszemus aynii böyle dans ediyorum opuyorumnanaktan
hehehehe ardam benim mucukkaaa
bende cok iyim askitoo valla diet devam ediyo lisdeye ismini yaz sende eger devam ediceksn
yaris olacakyaa
Arkadaslar gecen bu elma diyetini (gecen dediysem diyete baslamadan önce) bir sitede arastirdim orda bir doktormuydu bilmiyorum artik neydi söyle bir sey yazmis:
Alinti:
Bir cok sayfalarda hanimlarin hamilelikten sonra henüz bebeklerini emzirirken diyet yapmaya basladiklarini veya baslamak istediklerini yaziyorlar. Lütfen böyle birsey yapmayin yapmak isteyenleri uyarin. Cünkü zayifladikca erittigimiz yaglarin yaninda bedenimizin depoladigi zehirli maddelerde eriyor ve bebegimizi emzirdigimiz taktirde sütümüze isleyerek bebegimize zarar verebilir!!! Lütfen hanimlar bebeklerimize zarar vermek istemeyiz degilmi? Bir kac ay sabredip öyle diyete baslamak daha mantikli.
Bende burda paylasmak istedim bu okudugumu...
Sevgilerle canlarim....
Askperest
ya şimdi kilo vermeye başlarsam yarışma zamanında dahaaz kilo vermiş olurum. yarışmayı etkiler. En iyisi o zaman mı başlamak acaba desem minareyi çalıp kılıfını hazırlamış mı olurum acaba :kedi: bu gün kaçamak yaptım ya kendime mantıklı cevap arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?