amaninnnnnnn yine cezayı mı kalacğız kızlarr
ya ben neden imza ekleyemiyorum ayy sinir oldum ya :S
5 elma ve 3 bardak yesıl çay ve bol su bugunluk bukadar benden
evet bende kendımı zor tuttum tatılmamak ıcın ama suprız olsun ıstıyorumzemuszemus
yazerrrben sz den leslie ile 5 mil ındırdım onu yapsam olur mu ıcınde 1 mıl 2 mıl ...dıye gııdıyorr çok zevklı gozukuyor aksam yatmadan yapıcammmkaydirigubbakcemile2
besıktass 1 tane daha ye kızzlmaz:
yaaa bende kendimi tartiya cikmamak icin zor tutuyorum ama kendime sahip cikdim yarin kardesim tartiyi is yerine götürcek kurtulcam hahayykaydirigubbakcemile3
tv den bence de çok zevkli olur bi araştırmak lazım burada da kesin vardır
yalnız şu tartıya nie çıkmıoruzz bu soru süper soruu.kıss yazerrrr şeker kaptann aydınlat mürettebatını nerdesinnkaydirigubbakcemile3
kızlar 8 de son elmamı dördüncü yeşil çayımıda içcem aşkı memnuyu izleyip uyuma moduna girerim saba tümerede bakarım o sırada uyuya kalıyom rejim olunca erkende kalktım bugün zate birde şey sorim bu yediğimiz elmanın tekinde kaç kalori var bilen varmı birde toplam kaç kalori alıyoz bozmazsak yumurtada yemezsek bilen varsa cevap şekerler çıktım herkese iyi akşamlar
PARDON CANIM teşekkür ederim
canim ben baska bir diyete basladigimda 3gün boyunca tartiya cikmamisdim süper motive olmusdum icimden diyorum kesin gitmisdir 2 kilo anacim tartiya bi cikdim oynama bile yokdu acayip morelim bozulmusdu oyüzden aslinda tartiya cikmamak diyetimiz acisindan iyi kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?