Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

5 elma ve 3 bardak yesıl çay ve bol su bugunluk bukadar benden
evet bende kendımı zor tuttum tatılmamak ıcın ama suprız olsun ıstıyorumzemuszemus
yazerrrben sz den leslie ile 5 mil ındırdım onu yapsam olur mu ıcınde 1 mıl 2 mıl ...dıye gııdıyorr çok zevklı gozukuyor aksam yatmadan yapıcammmkaydirigubbakcemile2
besıktass 1 tane daha ye kızzlmaz:

LESLİE koşu bandı üzerinde yapılan yürüyüş mü??nedir bu??biri açıklayabilir mi??

Son düzenleme:

tamam baş rakibemm seni mi kıracammmmopuyorumnanaktan

kizlar elmayi haslayip üzerine tarcin serpin birazda (abartmayin fazlasi yaga gider)kokos serpin biraz degisiklik oluyo arada böylede yiyebilirsiniz zemuszemus

yesil cayin kayisilisini denedim bugün genelde kendim demliyorum ama kayisilisida hic fene degilmis zemuszemus

ve kizlar bugün eski fotolarima bakdim da korkdum resmen bide acayip gaza geldim baya kilo vermisim yaaazemuszemusyüzüde hafif toplu olan arkadaslarima bir basit öneri falim sakizini coook coook cigneyin yüzünüzde acayip faydasi var bu bir ikinciside metobolizmayi calisdiriyo zemuszemus

yaaa bende kendimi tartiya cikmamak icin zor tutuyorum ama kendime sahip cikdim yarin kardesim tartiyi is yerine götürcek kurtulcam hahayykaydirigubbakcemile3

yaaa bende kendimi tartiya cikmamak icin zor tutuyorum ama kendime sahip cikdim yarin kardesim tartiyi is yerine götürcek kurtulcam hahayykaydirigubbakcemile3

yalnız şu tartıya nie çıkmıoruzz bu soru süper soruu.kıss yazerrrr şeker kaptann aydınlat mürettebatını nerdesinnkaydirigubbakcemile3

kızlar 8 de son elmamı dördüncü yeşil çayımıda içcem aşkı memnuyu izleyip uyuma moduna girerim saba tümerede bakarım o sırada uyuya kalıyom rejim olunca erkende kalktım bugün zate birde şey sorim bu yediğimiz elmanın tekinde kaç kalori var bilen varmı birde toplam kaç kalori alıyoz bozmazsak yumurtada yemezsek bilen varsa cevap şekerler çıktım herkese iyi akşamlar

yalnız şu tartıya nie çıkmıoruzz bu soru süper soruu.kıss yazerrrr şeker kaptann aydınlat mürettebatını nerdesinnkaydirigubbakcemile3

canim ben baska bir diyete basladigimda 3gün boyunca tartiya cikmamisdim süper motive olmusdum icimden diyorum kesin gitmisdir 2 kilo anacim tartiya bi cikdim oynama bile yokdu acayip morelim bozulmusdu oyüzden aslinda tartiya cikmamak diyetimiz acisindan iyi kaydirigubbakcemile3

canim normal boyda bir elmada 50 ila 58 kaloriye kadar degisiyo 5 elma yersen günde 250-300 kalori kahvaltida nerden baksan aliyosundur 150 kalori yani canim tas catlasa günlük 500 kaloriyi gecmiyoruzkaydirigubbakcemile2

bide kızlar lesliyi ben cd ye çektirdim kardeşime dvdplayer e takıp tv de izleyipte yapılıyo şekerler laptop a gerek yokki dvdplayer varsa tabi oluyo neyse ya yoksa tabiki laptoptu ya kafam karıştı

:roflol:anladım şekerim saollllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…