Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

opuyorumnanaktanbide bel için olanını indirdim taebonun süperr yaaa günde bi saat bunu yapsam zatenn 1 ayda çöp kız olurumm inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

yaaaaa kizlarr 3 tane taze ceviz kirdim ya kacamak saylaniyomuuuuuuu ufff bu saate kadar dayandim ins bisey olmaz yaa:sinifsinif:

selam kizlar ya benim diyette iyi gidiyor biraz torpilliyim emzirixorum ya ama bi arkadasimiz yesil cay iyi olmadigini söylemis emzirenler icin bende günde 3,4 bardak iciyorum
baska önereceginiz cay varmi yesil cay yerine :gitme:

8 bardak su
3 bardak yeşil çay
5 elma ( dışardaydım 1 tane daha yiyemedim )

kahvaltıda ise
2 dilim ekmek
peynir
domates
salatalık

kaçamak yapmadım ama sporda yapamadım klava:

bende 4 yesil elma
4 yesil cay
1ltre su icebildim
bugun iyi gecmedi disciye gittim ac gitmemem lazimdi :)) biraz corba ictim bahaneylen bir kanat 2 kasikta pilavciktan yedim yerkene cok az yedim gibiydi yazinca cok geldi yaa (
neyse yarin telafi edecegim biliyorum kesin telafi etmem lazim

arkadaşlar benim boyum 1.74 bir ara 69 70 kglardaydım.... sonrasında diyetle 60lara düştüm.... şimdi ramazanda yine kg almışım 64 kg civarındayım... az önceki msjlarda okudum haftada 5 6 kg verilebilyormuş... benim istediğimde bu zaten... 1 hafta bu diyeti yapıp istediğim kgyu vermek istiyorum..ama sonrasında kg alımı olurmu yani verdiğimin iki katı almıyım... istediği kgya ulaşıp diyeti bırakanlar geri aldımı merak ettim???

LESLİE koşu bandı üzerinde yapılan yürüyüş mü??nedir bu??biri açıklayabilir mi??
canım 1.sayfada lınk var leslıe kadının adı spor yaptırıyor..evde yuruyus gıbı
bide kızlar lesliyi ben cd ye çektirdim kardeşime dvdplayer e takıp tv de izleyipte yapılıyo şekerler laptop a gerek yokki dvdplayer varsa tabi oluyo neyse ya yoksa tabiki laptoptu ya kafam karıştı
ufff bızde malesef dvd player yok olsa ne guzel tv dan seyrederdım canum yaa
yaaaaa kizlarr 3 tane taze ceviz kirdim ya kacamak saylaniyomuuuuuuu ufff bu saate kadar dayandim ins bisey olmaz yaa:sinifsinif:
bende cevız yıcektım çok guzel gozukuyordu sonra nefsımle savasabıldım tatlım..bence yıceksen 1 tane sabah kahvaltısında ye
canım senın kılon cok fazla degıl o yuzden fazla veremeyebılırsın bıde her dıyette oldugu gıbı dıyetı bırakırsan bence alırsın..cunku bır arkadas bırakınca ve dıkkat etmeyınce hopp gerı almıstı gecen sayflarda okudum dıye hatırlıyorummyerimseniben

selam kızlar şu ana kadar kaçamak yapmadımm
ama karnımda gıcırdamalar başladı..1tane yeşil çay yaptım limonlu naneli onu içip yatayımm..

ayrıca meyram emziren anneler için tavsiye edebileceğim..çay ısırgan otu çayı..zayıflama etkisi çok ve bebeğe çok süt yapar..ben oğlum emerken çok içmişimdir sütler taşıyodu..ve emzirdiğin içinde kalori yakma olayın daha da yüksek bizden dahada avantajlısın şeker..

bende guzel yapiyorum diyetimi ama biraz once yarim fincan kahve ictim tabi seker katmadan ama yinede pisman oldum diyetin disina ciktigim icin:mymeka:

diyet iyi gidiyor arkadaşlar dışardaydım bugün az yedim elma genel olarak dışına çıkmadım sadece canım salata çekti akşam yedim ama çok az elmayı az yedim ama bugün 5 ancaktır küçüklerinden bakalım iyi hissediyorum kendime ben bile şaşırıyorum bu elmanın özelliğinden olsa gerek herkese başarılar.yazercim nerelerdesin bak bisürü soru birikmişş. :)) valla bende bakmadan duramayanlardanım tartıya neden bakmıcaz ki bak bakınca nasıl da mutluyummmzemuszemus

selam canımcıgım saol tavsıyen ıcın yarın ılk ısım gıdıp o acyı almam olacak bakalım : üptüm senı :::

Tamam canım o problem değil hallederiz.Ama akşam üstünü bulur benim yapmam.

Canım senin kilonu biz 64 diye kaydetmişiz sen tartılıp 65.5 a sevinmişsin bişeyi kaçırdım mı ben yazerrrrrrrrrrrrrrr bi baksanya

selam kizlar ya benim diyette iyi gidiyor biraz torpilliyim emzirixorum ya ama bi arkadasimiz yesil cay iyi olmadigini söylemis emzirenler icin bende günde 3,4 bardak iciyorum
baska önereceginiz cay varmi yesil cay yerine :gitme:
Bi dakka bi dakka sen emzirirken birebir uyguluyomusun bu diyeti.Ben bir yerde okumuştum dr kesinlikle uygun bulmuyor arkadaşım.Olur mu herşeyden alması gerekiyor onun beynide ciğerleride böbrekleride senin yediklerinle gelişiyor seni zayıflatan şey ona yarar mı hele yeşilçay 4 bardak olmazzz napıyosun sen.Herşeyden ye az ye yine zayıflarsın sen.

selam canımcıgım saol tavsıyen ıcın yarın ılk ısım gıdıp o acyı almam olacak bakalım : üptüm senı :::

rica ederim şekerimm..burda birbirimize yardımcı olucaz hemide zayıflıcaz...

bebişe öpücüklerr:ecrin_bebek:Şenizhe bu arada kaç aylıkkk..benim oğlum 9 aylıkk..

lelooş sana çok çok çok kızıyorum yani bide yanına ufak rakı açsaymışın balığın
sabah kremalı bisküvü yersin akşam balık
oh ne ala memleket
seni hangi ceza paklar şimdi kızlar leloşa ortak bi ceza verecez herkes bişe yapmasını istesin valla ...

gülümse tatlım son listeyi vereyim dedim ama kardeşim laptopu getirdi laptoptayım şuanda
liste masa üstümde son listeyi burda bulabilirsem vereyim...
ay leyloş mesajını 9 da okudum hala sana sinirim geçmiş değil
annem nohut pilav yapmış dokunmadım yaaaaav çakacam vallaa ..

günün özeti :
sabah tostum domatesim zeytinim yeşil çayım
toplamda 6 elma
3 tane 330 millik bardaknan çay
bi kappiçinolu nargile
bide ahudu karemelli demleme çay (cancaazım anisim viyanalardan getürmüşde )..

.
baahk hala sinirim tepemde kız leloooş seni yolarım ben kııııız

DERİN..................................127.5-95
YAZER……………………….....101.3---55
ADANUR………………………..96---60
BURCUM24……………………..94---70
YANCY…………………………..89---65
MEYRAM………………………..88---60
DAİSY13………………………...87---65
EYLÜLL81……………………….85---70
SILA55…………………………...85---60
BAŞAK16 ..............................84.2---55
BSRNZM…………………….....83.7-65
YAGMUR9303.......................83.6-70
KIYMET_AY……………………81---57
BAYYZ………………………....80---65
CENİFERR LOPEZ………...…78.5-65
MELYEZİT……………………..78---65
AŞKPEREST........................78/55
MİYAVMİİİ……………………..78---55
LUİSE………………………….77---65
SERSOY79………………….. 76.2---55
SAZİYE19.............................75---65
YELİZ DOLGAN……………...73.5-58
CULDA……………………...…73---58
PARDON……………………...71---60
SELMAT……….…………..…70.5-60
PERŞEMBE……………….…69---60
OZOSUM...........................69---?
PUREHATE........................68,7-50
SUN_SHİNE………………...68---53
NOSEE……………………...68---58
SERA81……………………..68---55
PELİNCE…………………....67---56
BESİKTAS………………….66.2-58
TWİLİGHT11…………….….66.5-53
ÇİĞDEM85.......................66.5-62
NMTCGLBTR……………....65---51
BEGUMGUL…………….....65---55
LELOS…………………..….65---58
SHqİPTARE………………..64---50
TUANA08…………………..62,5---52
NAZ ..............................62,4---50
chiglet.....................61,5 - 52
NİCE15……………………..61/55
DAARKNESS………………61---54
GULUMSEE……………..…61---53
PERİLİEV..........................59---53
GİZO..................................55---47
SANMUR06………………….55.5-50
CİMCİME21…………………..53.3-46

Ben yatmak zorundayım kızlar yaaaaaaaa sızınle Çene yapmayı Çok ıstıyorum ama gÖzÜmden uyku akıyor tempoya alıŞana kadar bÖyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…