rezene cnm
canım 1.sayfada lınk var leslıe kadının adı spor yaptırıyor..evde yuruyus gıbıLESLİE koşu bandı üzerinde yapılan yürüyüş mü??nedir bu??biri açıklayabilir mi??
ufff bızde malesef dvd player yok olsa ne guzel tv dan seyrederdım canum yaabide kızlar lesliyi ben cd ye çektirdim kardeşime dvdplayer e takıp tv de izleyipte yapılıyo şekerler laptop a gerek yokki dvdplayer varsa tabi oluyo neyse ya yoksa tabiki laptoptu ya kafam karıştı
bende cevız yıcektım çok guzel gozukuyordu sonra nefsımle savasabıldım tatlım..bence yıceksen 1 tane sabah kahvaltısında yeyaaaaa kizlarr 3 tane taze ceviz kirdim ya kacamak saylaniyomuuuuuuu ufff bu saate kadar dayandim ins bisey olmaz yaa:sinifsinif:
canım senın kılon cok fazla degıl o yuzden fazla veremeyebılırsın bıde her dıyette oldugu gıbı dıyetı bırakırsan bence alırsın..cunku bır arkadas bırakınca ve dıkkat etmeyınce hopp gerı almıstı gecen sayflarda okudum dıye hatırlıyorummyerimsenibenarkadaşlar benim boyum 1.74 bir ara 69 70 kglardaydım.... sonrasında diyetle 60lara düştüm.... şimdi ramazanda yine kg almışım64 kg civarındayım... az önceki msjlarda okudum haftada 5 6 kg verilebilyormuş... benim istediğimde bu zaten... 1 hafta bu diyeti yapıp istediğim kgyu vermek istiyorum..ama sonrasında kg alımı olurmu yani verdiğimin iki katı almıyım... istediği kgya ulaşıp diyeti bırakanlar geri aldımı merak ettim???
selam kızlar şu ana kadar kaçamak yapmadımm
ama karnımda gıcırdamalar başladı..1tane yeşil çay yaptım limonlu naneli onu içip yatayımm..
Ayrıca meyram emziren anneler için tavsiye edebileceğim..çay ısırgan otu çayı..zayıflama etkisi çok ve bebeğe çok süt yapar..ben oğlum emerken çok içmişimdir sütler taşıyodu..ve emzirdiğin içinde kalori yakma olayın daha da yüksek bizden dahada avantajlısın şeker..
Tamam canım o problem değil hallederiz.Ama akşam üstünü bulur benim yapmam.pelincecikim o zaman dediğin gibi olsun
aritmetik ortalamayla kim birinci olmuş onu matametikçi olaraktan belirlersin bende yanaklarından mıncırırım ...
semazaen birdaha tartılırsan kollarını ıssırım bizde dün başladık diyete hemen kalktık bugün tartıldıkmı
te allam yarepppim
arkadaşımnan buluşmaya gidiom ben geldiğimde herkes 50 mekik çekmiş olsun
çünkü ben mekik çektimde gidiom
hıh
artismiyim neyim
Canım senin kilonu biz 64 diye kaydetmişiz sen tartılıp 65.5 a sevinmişsin bişeyi kaçırdım mı ben yazerrrrrrrrrrrrrrr bi baksanyaayy kızlar daha gün bitmedi amaçok güzel gidio valla bgn btn gün dışardaydım elmalarımı yanıma almayı unutmusum bende gittim bi manava aldım elmalarımı başladım yemeye sadeceyeşil çaylarımı içememiştim onlarıda içiorum yavas yavas...dısarda olmama ve canımın negörsem istemesine ragmen irademe sahip çıktım vee hiç kacamaksız eve döndüm çok mutluyum... :lepi:
Bi dakka bi dakka sen emzirirken birebir uyguluyomusun bu diyeti.Ben bir yerde okumuştum dr kesinlikle uygun bulmuyor arkadaşım.Olur mu herşeyden alması gerekiyor onun beynide ciğerleride böbrekleride senin yediklerinle gelişiyor seni zayıflatan şey ona yarar mı hele yeşilçay 4 bardak olmazzz napıyosun sen.Herşeyden ye az ye yine zayıflarsın sen.selam kizlar ya benim diyette iyi gidiyor biraz torpilliyim emzirixorum yaama bi arkadasimiz yesil cay iyi olmadigini söylemis emzirenler icin bende günde 3,4 bardak iciyorum
baska önereceginiz cay varmi yesil cay yerine :gitme:
selam canımcıgım saol tavsıyen ıcın yarın ılk ısım gıdıp o acyı almam olacak bakalım : üptüm senı :::
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?