Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ya arkadaşlar akşam yemekte ben hep kaçamak yapıyorum çok pişmanım ama hemen telafi etmem lazım şimdi leslie ile yürüycgim eritmem lazım bana kızın haftaya kilo veremezsem bu yüzdendir ayıplyın beni

cimcime21 sasiriyorum valla daha ne zayif olacaksin kemiklerinmi gozune battiyor canim zayifsin sen zaten bitanem sana sisko diyenin o gozlerini oyarim :))

ay yesil cayin kayisilisimi var nanelisini icmistimde baska degisiklerini bilmiyorum yesil cayi hic sevmedigim halde mecbur iciyorum belki kayisilisini severek icerim yarin bi bakinayim:1hug:

valla taeboy falan bilmiyorumcanim ben kendi kendime egzersizler yapiyorum aslinda banada birisi verse linkini sevincem arka sayfalarda yazer linkler vermisde beceriksiz ben beceremedim indirmeyiakannehir

Kızlar burda ellikere tartılmayın diyoz demi ...
sabah kalktığınızda " anaaaam 2 kilo verrmiiişim süpeeer daha çok dikkat edicem" de dersiniz
"anaaaam 2 kilo vermişim nasıl olsa veriyom ya du bi ekmek arası yapim " de dersiniz
sonra vücüt su toplamıştır fazla görünür moralin bozulur diyeti bırakırsın
daha bi çok kötü etkisini yazabilirim ...
o yüzden çıkmayın o tartılaaaaraaaaaa ...

o tombik tombik yanaciklarindan opesim geldi yazerciiimmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ne sekersin sen yaa
(ltf tombik dedigime kizma hee)

en buyuk kaptan bizim kaptaannn

bugünnn sabahh 1 dilim kepek ekmeği peynir yarım domates 1 salatalık daha sonra isee 6 elma,3 fincan yeşil çay 2 litre su akşam ise salata yedim... cokacimcoook
Bugünlükk istahakım bitmiştir. :lepi: Şuan midem kazınıyor :tomato:

yol anasını satimm yol zati hastayım aglıyorum akşam beri beduamı ettin yoksa kızım hemoroitim azdı kıçımın üstüne oturamıyom yediklerim nasıl çıkacak bilmiyorum cidden hiç ii degilim mafoldumben bide herkes ne ceza vermek istiyosa yazsın demiş ula sankim vurun kahpeye gibi olmuş taşlayın bide tam olsun oyy oyyy zati cnm yanıyo :dilcikar:

teşekkürler arkadaşlar baktım tae bo ya baya zor görünüyor şii leslie ile yürüdüm 4 mil yoruldum umarım akşam yediklerimi eritmişimdr yazercim affet beni

teşekkürler arkadaşlar baktım tae bo ya baya zor görünüyor şii leslie ile yürüdüm 4 mil yoruldum umarım akşam yediklerimi eritmişimdr yazercim affet beni

affetmek ne kelime şekerim daha taşlıcak :tomato: sıranı bekle benle meşkul ol şimdi :tomato:

ha yani suçlu olduğumuz yetmiyor gibi birde güçlüyüz küçük hanım..
hemen odana çık
dadına söyle sporunu yaptırsın
fransız mürebbiyelerin böylemi öğretti sana ..
bu arada yansın yansın bidaha yemezsin belki ay bide kızartmış yaa
ay bayılaaazaaaaam

4 mil gayet güzel tatlım
amman dikkat kaçamak yok
vücüt elmadan başka bişeyi görürse direk yağ olarak depolar kızlar
o yüzden kaçamak yaptığınızda depolanan yağlar tartıda nasıl görünecek size ..
yaaaa biliozda konuşuozz lmaz:

küçük hanmmı 30 luk küçük hanım 65 kiloluk küçük hanım hahahhhah :roflol: saol bee azın bal yesin kendimi ii hissetirdin kaptan dedin böyle olur :roflol::roflol::roflol:

biliyon dimi biliyon sen helebi kilo vereme hele bi vereme var ya yandın benim dilimden yandın ona göre kaydirigubbakcemile2

biliyon dimi biliyon sen helebi kilo vereme hele bi vereme var ya yandın benim dilimden yandın ona göre kaydirigubbakcemile2

ahahahahahaa koptuğunu çaktırmayan kaptan smileysi
ay canım öyle bişe olması için kaçamak yapmam lazım ayrıca senin ki gibi kaçamakda hiç yapmam
kaptanım ben sorumluluklarımvar ayoool lülülülülülü

Canım senin kilonu biz 64 diye kaydetmişiz sen tartılıp 65.5 a sevinmişsin bişeyi kaçırdım mı ben yazerrrrrrrrrrrrrrr bi baksanya

canım ben hiç tartılmadımkı sen benı başka biriyle karıstırdın galibaa 65.5a çıksam sevinirmiim hiç aynaya bakamaz hale gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…