kizlar elmayi haslayip üzerine tarcin serpin birazda (abartmayin fazlasi yaga gider)kokos serpin biraz degisiklik oluyo arada böylede yiyebilirsiniz zemuszemus
yesil cayin kayisilisini denedim bugün genelde kendim demliyorum ama kayisilisida hic fene degilmis zemuszemus
ve kizlar bugün eski fotolarima bakdim da korkdum resmen bide acayip gaza geldim baya kilo vermisim yaaazemuszemusyüzüde hafif toplu olan arkadaslarima bir basit öneri falim sakizini coook coook cigneyin yüzünüzde acayip faydasi var bu bir ikinciside metobolizmayi calisdiriyo zemuszemus
kızar şu taeboy nedir o yazmışsınız merak ettim linki varsa özlden yollyabilirmisiniz lütfen
kızar şu taeboy nedir o yazmışsınız merak ettim linki varsa özlden yollyabilirmisiniz lütfen
lelooş sana çok çok çok kızıyorum yani bide yanına ufak rakı açsaymışın balığın
sabah kremalı bisküvü yersin akşam balık
oh ne ala memleket
seni hangi ceza paklar şimdi kızlar leloşa ortak bi ceza verecez herkes bişe yapmasını istesin valla ...
gülümse tatlım son listeyi vereyim dedim ama kardeşim laptopu getirdi laptoptayım şuanda
liste masa üstümde son listeyi burda bulabilirsem vereyim...
ay leyloş mesajını 9 da okudum hala sana sinirim geçmiş değil
annem nohut pilav yapmış dokunmadım yaaaaav çakacam vallaa ..
günün özeti :
sabah tostum domatesim zeytinim yeşil çayım
toplamda 6 elma
3 tane 330 millik bardaknan çay
bi kappiçinolu nargile
bide ahudu karemelli demleme çay (cancaazım anisim viyanalardan getürmüşde )..
.
baahk hala sinirim tepemde kız leloooş seni yolarım ben kııııız
teşekkürler arkadaşlar baktım tae bo ya baya zor görünüyor şii leslie ile yürüdüm 4 mil yoruldum umarım akşam yediklerimi eritmişimdr yazercim affet beni
ha yani suçlu olduğumuz yetmiyor gibi birde güçlüyüz küçük hanım..yol anasını satimm yol zati hastayım aglıyorum akşam beri beduamı ettin yoksa kızım hemoroitim azdı kıçımın üstüne oturamıyom yediklerim nasıl çıkacak bilmiyorum cidden hiç ii degilim mafoldumben bide herkes ne ceza vermek istiyosa yazsın demiş ula sankim vurun kahpeye gibi olmuş taşlayın bide tam olsun oyy oyyy zati cnm yanıyo :dilcikar:
4 mil gayet güzel tatlımteşekkürler arkadaşlar baktım tae bo ya baya zor görünüyor şii leslie ile yürüdüm 4 mil yoruldum umarım akşam yediklerimi eritmişimdr yazercim affet beni
ha yani suçlu olduğumuz yetmiyor gibi birde güçlüyüz küçük hanım..
hemen odana çık
dadına söyle sporunu yaptırsın
fransız mürebbiyelerin böylemi öğretti sana ..
bu arada yansın yansın bidaha yemezsin belki ay bide kızartmış yaa
ay bayılaaazaaaaam
4 mil gayet güzel tatlım
amman dikkat kaçamak yok
vücüt elmadan başka bişeyi görürse direk yağ olarak depolar kızlar
o yüzden kaçamak yaptığınızda depolanan yağlar tartıda nasıl görünecek size ..
yaaaa biliozda konuşuozzlmaz:
biliyon dimi biliyon sen helebi kilo vereme hele bi vereme var ya yandın benim dilimden yandın ona göre kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?