Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

gece gece çok güldüm yaaa
Allah muhabettimizi artırsın inşallah
hadi kepekli ekmeem
herkese ey geceler bende yatam
lelooş kaçamak yapmadım diye bide zaambo diye bi video koymuşlar 20 dakkada onu yaptım ... hıh
sende otur
:ay ne datlıyım nan ben:
ahahaha
yattım hadi zabanan görüşürüz

Günaydın rakipleriiiiim sengözlerimebaksanab ne demişler su uyur, rakip uyumaz kaydirigubbakcemile3 ben değiştirdim tabi azıcık.. Tartı günümüze tam 1 hafta kaldı, Allah her iki takımı da utandırmasın ama birinci olan biz olalım inşallaaaahh.. sırnaşık şey :sm_cool:

günaydın saresuu öncelikle başarılar şekerim
walla bak gördüğün gibi bende uyumadım
ilk işim 3 bardak su içmek oldu
şimdii 1 saat spor yapacam
hehehehehehhe
gördüğün gibi çok çalışıyoruz çokkk

ohhhhhh bi güzel taebomu yapem yarım saat
sonra 1 saatte yürüyüş yapemm
100 mekik çekecemm
walla bugün bomba gibiyimm

ardından güzel bi kahvaltıı
çıtır çıtır elmaları hüpletecem
3lt suyu hüpletecem
yeşil çaylarıda fondipliyecemm
ben asla uyumamm
güne erken başlıyorum hep

a.s.GÜNAYDINNNNNNNa.s.
:Saruboceq:HAYIRLI GÜZEL CUMALARINIZ OLSUNN:Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3BURCUM canım seni çok enerjik gördüm maşallah bu hırsla bu enerjiyle güzel kilolar verirsin sen bitanemmŞeniz
YAZER VE LELOŞ Sabah sabah konuşmalarınıza bittim,güldürdünüz beniii:roflol: çok şekersinizz:1hug:
SARESU canım iyi olan kazansın dimi

bende 2bardak suyumu içtim sonra kahvaltımı yaptım ve yeşil çayımı içiyorum şu an:içelim: biraz sonrada lesliyle sporumu yapayımm ..sonra ev işleri ve okull

hepinize başarılar kızlar 2günü attlattık ..3.günümüzdeyiz..artık diyete alışıldı kaçamaklar olmasın..lmaz:​

walla ne yalan söyleyim şu taebo çok fena bişeymiş 15dk yapabildim.100 mekik çektim.4 bardak su içtim.şuan itibariyel bu kadar yapabildim
ama gün içerisinde spor yapmaya devam edecem
sanırım 1 saat daha yapsam yeterli olacak
ama önce biraz zinde kalmak için kahvaltı hazırlıyorum kendimeee
yumurtamı kaynatıyorum çayımı hazırlıyorum bile
herkese tekrar günaydınlarr
ben bugün bombayım bombaaa

sılam canımm bitanem
yazer duymasın ama ben dün diyet miyet yapamadımm
dün saat 4 kadar aç durdum nerdeyse misafir gelecek diye erkenden kaltım hazırlık yaptım
saat 1 de misafirler geldi ama ben onların yanında bişey yemedim
ama o saate kadar aç durunca bayılacaktım nerdeyse
ve eşşek kafam saldırdı yemeklere
amanin çok pişman oldum sonraaa
walla yazer beni öldürecekk
ama yazer bugün kendimi parçalıyorum bak kuşumm
yazer döfme benii
bak bugün bomba gibiyim bombaaaaa

ah burcum ahhh
yazer duyacak kesindelmaz:
ama bugün bomba gibsinnndelikafadulden
bunun hatrına belki sana acırrsositososito
valla sabah sabah senin enerji dolu yazılarına okumak insan şevk getiriyor azimlendiriyor..hemen bende sporumu yapacağımmmkaydirigubbakcemile2
neysem burcum üptüm seniŞenizgideyim yapayım sporumukaydirigubbakcemile2

[canım senın kılon cok fazla degıl o yuzden fazla veremeyebılırsın bıde her dıyette oldugu gıbı dıyetı bırakırsan bence alırsın..cunku bır arkadas bırakınca ve dıkkat etmeyınce hopp gerı almıstı gecen sayflarda okudum dıye hatırlıyorummyerimseniben[/QUOTE]

saol aslında benim kgyla ilgili sorunum birazda bölgesel... yani aldığım kglar direk göbekte belde toplanıyor...kg verdiğimdede ilk yüzden veriyorum... elmayı sevmiyorum ama deniycem bu diyeti.. bu arada paylaşan arkadaşada tşkler... diyette olanların başlangıç kgları sonrasını okudumda kısa zamanda baya kg vermişler.. zemuszemusopuyorumnanaktan

sılam canım yazer daha uyuyo gelmemiş
hem belki bu sayfayı okumazz:)
okumaz dimi
kıs walla bugün çok azimliyimm
şimdi kahvaltımıda yaptımm
1 yumurta,2dilim ekmek,2 salatalık,5 zeytin yedim.yeşil çayımıda şimdi içiyorum.sılamm bende seni öptüm bebem

slm kizlar bugun 4.gunum ama sanirsam bitmek uzeriyim neler geciyor aklimdan anacim ruyamda bile 3 gecedir yemek yiyorum

burcum nasıl okumaz
kaptan uyurmu hiç nete giremedim
işta ara öğünlerini kaçırmasan o kadar acıkmazdın hadi acıktın bi elma yeseydin o bile yardım ederdi sana ....
ooooofff oooooofff içimi tükettiiniz ama ceza vermeme gerek kalmamış yaptıkların yeter ama mekiklerine 20 daha ekle herkese ceza sana ceza yok olmaz ...
siz benii öldürtceeeniiizmii çıldırtcaaanıızzzmı caannııım

slm kizlar bugun 4.gunum ama sanirsam bitmek uzeriyim neler geciyor aklimdan anacim ruyamda bile 3 gecedir yemek yiyorum
seracım
bende elmadan başka bişe yemiyom benimde canım çok şey istiyo annem nohut pilav yapmış ah o spğanlan yenmezmi yenirde ben yemedim yanında yattım
az sabret bu kilolar gidince koruma planına geçicez azar azar yiycez merak etme az dişini sık emi ...

günaydin canlarim.. nasilsiniz bakiyim. ben yine her sabah oldugu gibi pilates yaptim sonra 30 dak yürüdüm kahvaltimida yaptim yanliz benim bi sorunum var kizlar ya nolur yardim edin. ben su yan yaglarimi bir türlü eritemiyorum yamafoldumben iki haftadir spor yapiyorum ama gitmiyolar bir türlü. kaptanim yardim et kiz bana..

yineeee son günaydınn bendennn çünküü yeni uyandımmmmmmmmsırnaşık şeydaha suyumu içiyorumm sanmur06 tatlım yan yağlar için özel hareketler var onlardan yaptın mı şekerimopuyorumnanaktan

ya pamam ya pamam
döf beni yazer kafama kafama vur
dufaya sürt kıfıycım çıkart
sonya beni yak kendini yak hereşeyi yakk
offff ya offf ya
çekiyom mekikleri yazer sen 20 demişsin ben 50 çekiyom
bidahada söz kaçamak yokkkkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanbuyrunnnnnnnnn

Merhaba kizlar

sabah buyuk bardak suyumu ictim
sonra utumu yaptim (spor niyetine )
sonra kahvaltimi yaptim: 2 yumurta, zeytin, peynir ve 3 dilim kepek ekmegi
bugun kahvaltiyi biraz artirdim cunku cok isim var ve proteine ihtiyacim olucak benneyaptımki

bugun bazi besinlerin kalorilerine baktim:
1 elma: 59 kcal
1 zeytin: 7kcal
1 yumurta: 75kcal
1 dilim kepek ekmegi: 79 kcal
1 domates: 10 kcal

sizinle paylasim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…