Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaşlar geçen cumadan bu yana biliyosunuz bayramdı arifeydi derken bonus dolu bir hafta geçiridik.Bendeniz ne kadar ikramları geri çevirip yememeya özen gösterdiysemde arada kaçamaklarım oldu.
Bu yüzden kilo veremedim ama mevcut kilomu koruyorum.Bu hafta aynen devam.İş çıkışı eve gidip kondüsyon bisikletime bineceğim.Masa başı bi iş yaptığım için bütün gün oturur pozisyonda çalışıyorum.Bunun için kilo vermek çok zor bana göre.Eve gitiğimde de ev işi ve çocuk derken bisikleti çok dar bir zamana sıkıştırıyorum.Bu diyet şimdiye kadar yaptıklarımın arasında bana en çok hitap eden açıkçası.Bunun için uzun süre(ideal kiloma düşünceye kadar,Hazır elma mevsimine giriyorken)devam etmeyi düşünüyorum.
Hepimize kolay gelsin..

sanmurcuğumm cancağızımm sana iki tane link yollayacağımm bunlar taebonun sadece bel ve göbek yoğunluklu olan videoları umarım işinee yarar:)
[Billys.Bootcamp][õ̲«¡ª±ÈÀû.²¼À¼¿Ë˹][03B][Ó¢Óï·¢ÒôÈÕÎÄ×ÖÄ»] - 56ÍøÊÓÆµ
[Billys.Bootcamp][õ̲«¡ª±ÈÀû.²¼À¼¿Ë˹][03A][Ó¢Óï·¢ÒôÈÕÎÄ×ÖÄ»] - 56ÍøÊÓÆµ

internet dowland manager diye bi program var arakadaslar onu bilgisayarınıza kurarsanız bu sitelerde ki bütün videoları bilgisayarınıza indrebilirsinizz grubumuu çoookseviyorummm yafuuuuuuuuuuu kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar geç girdim ama 7 15 de kaltım ben8 de kahvaltı bitmiş oldu hatta her zamanki gibi ama yumurta yemiyom aslında çokda severim çabuk kilo verim diye yemedim yarın belki yerim neyse arada yeşil çayımı içtim 10 elmamı yedim 1 litre suyumuda içtim 12 olmuş 2 elmamıda yicem şimdi lesli 3 milimi yaptım inanılmaz zevkliymiş peşinden hemen vücut soğumadan zayıflama kemerimi taktım göbek basen 10 dakika hepsi neyse akşam üstüde 5 mili denicem ya günde 2 defa 3 mili yapcam yada 1 defa 5 mili yapcam ama inanılmaz güzel keşke önceden bilseydim neyse elmamı yiyim döncem

arkadaşlar taebo buldum ben bir sürü isterseniz linkleri ekleyebilirim dediğim programla hepsini bilgisayarınıza indirebilirsiniz ben hepsini dün indirdimm??

bayyz, besiktas, canel72, cemre07, Derin, eD@HMeT, helinaa72, izmirege, jacko, melzeyit, shqiptare, yancy, yazer, yokkk oh ne güzel paylaşımlar oluyo 4 de misfir kayıtlığmış toplanın en kalabalık burasımı oluyo ne

slmı kızkar dün drdaydım hiç giremedim sizlerin desteğinide alamadım dra gittim doğumdan sonra ayaklarımın şişliği inmedi bütün tahlillerimi yaptırdım bugün tekrar kanverdim ve birazdan sonuç almaya gideceğim veeeeee nihayet büyük gün geldi ve sporuma başladım b fit e gidiyorum çevrenizde varsa tavsiye ederim bütün türkiyenin belli bölgelerinde var çünki aslında ben bu programları indiremedim indirsem evdede yaparım akşamüzeri olmazsa bilgisayarcıya cdye çektireyim olurmu acaba ve ölçümlerim yapıldı geçensene hamile kalmadan önceye göre 14 kilo fazlam ve 10 ar cmde diğer bölgelerden kalınlaşmışım inş kızımı bırakacak kimse bulurumda düzenli giderim elmalarımı yiyorum yeşil çayımında ılımasını bekliyorum şu anda

arkadaşlarr ben kesinlikle ne yaparsanız yapın ama taeboda yapın derim gerçekten çok çalıştırıyoo daha 3 günüdr yapıyorum amaa bütümm kaslarımı hissediyorum amin olunn bu ne demek orada yağlarr gidecekk taş gibiii olacağız demekksositososito

saol şekerim ya bende yaptım demeyimdeee yapmaya çalıştımm..:kedi:ama gerçekten yoruyooo:lepi:

Merhaba okul zede geldi ayol kalk çocu hazırla kendim giyin süslen püslen düş okul yollarına iki gündür bekle bi saat orda sonra öğretmen gelmedi desinler yollasınlar eve ayy ayy nerde bu devlet nirde bu millet ayolll

hee sölemeden edemicem huu yazer kuşum ben 6 aydır ev hatunuyum çalışıyodum daha önce sınıftası herkes tanımıyo beni ordan burdan konuşuyoruz bu gün işte bayanın biri evlimisin dedi hönkk kaldım böyle dedim oğlum için burdayım tabiki evliyim aa dedi ben sizi halası sanıyodum bekar sanıyodum sizi dedi yaaa duy kuşumm duyyy :))))

diyette ii gidiyo kaçamak filan yokk şuana kadar suyumu içiyorum 2 dene yeşil çay içtim 3. elmamı yiyom hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…