günaydin canlarim.. nasilsiniz bakiyim. ben yine her sabah oldugu gibi pilates yaptim sonra 30 dak yürüdüm kahvaltimida yaptim yanliz benim bi sorunum var kizlar ya nolur yardim edin. ben su yan yaglarimi bir türlü eritemiyorum yamafoldumben iki haftadir spor yapiyorum ama gitmiyolar bir türlü. kaptanim yardim et kiz bana..
sanmurcuğumm cancağızımm sana iki tane link yollayacağımm bunlar taebonun sadece bel ve göbek yoğunluklu olan videoları umarım işinee yarar:)
[Billys.Bootcamp][õ̲«¡ª±ÈÀû.²¼À¼¿Ë˹][03B][Ó¢Óï·¢ÒôÈÕÎÄ×ÖÄ»] - 56ÍøÊÓÆµ
[Billys.Bootcamp][õ̲«¡ª±ÈÀû.²¼À¼¿Ë˹][03A][Ó¢Óï·¢ÒôÈÕÎÄ×ÖÄ»] - 56ÍøÊÓÆµ
arkadaşlar taebo buldum ben bir sürü isterseniz linkleri ekleyebilirim dediğim programla hepsini bilgisayarınıza indirebilirsiniz ben hepsini dün indirdimm??
canim ya tsk ederim opuyorumnanaktan
[Billys.Bootcamp][õ̲«¡ª±ÈÀû.²¼À¼¿Ë˹][02C][Ó¢Óï·¢ÒôÈÕÎÄ×ÖÄ»] - õ̲«½¡Éí²Ù¡ª±ÈÀû.²¼À¼¿Ë˹ ÔÚÏß¹Û¿´ - 56.comר¼virüs
[Billys.Bootcamp][õ̲«¡ª±ÈÀû.²¼À¼¿Ë˹][02B][Ó¢Óï·¢ÒôÈÕÎÄ×ÖÄ»] - õ̲«½¡Éí²Ù¡ª±ÈÀû.²¼À¼¿Ë˹ ÔÚÏß¹Û¿´ - 56.comר¼virüs
[Billys.Bootcamp][õ̲«¡ª±ÈÀû.²¼À¼¿Ë˹][02A][Ó¢Óï·¢ÒôÈÕÎÄ×ÖÄ»] - õ̲«½¡Éí²Ù¡ª±ÈÀû.²¼À¼¿Ë˹ ÔÚÏß¹Û¿´ - 56.comר¼virüs
[Billys.Bootcamp][õ̲«¡ª±ÈÀû.²¼À¼¿Ë˹][01C][Ó¢Óï·¢ÒôÈÕÎÄ×ÖÄ»] - õ̲«½¡Éí²Ù¡ª±ÈÀû.²¼À¼¿Ë˹ ÔÚÏß¹Û¿´ - 56.comר¼virüs
[Billys.Bootcamp][õ̲«¡ª±ÈÀû.²¼À¼¿Ë˹][01B][Ó¢Óï·¢ÒôÈÕÎÄ×ÖÄ»] - õ̲«½¡Éí²Ù¡ª±ÈÀû.²¼À¼¿Ë˹ ÔÚÏß¹Û¿´ - 56.comר¼virüs
[Billys.Bootcamp][õ̲«¡ª±ÈÀû.²¼À¼¿Ë˹][01A][Ó¢Óï·¢ÒôÈÕÎÄ×ÖÄ»] - õ̲«½¡Éí²Ù¡ª±ÈÀû.²¼À¼¿Ë˹ ÔÚÏß¹Û¿´ - 56.comר¼virüs
buyrunnn cancağızlarııımmm umarımmm hepimizz incecik oluruz ama bu taebooo yemin ederimmmm mucizee:) elma+taebo=çöpkızkaydirigubbakcemile2
cnmm yaa ne demekk bizz kardeşizz burada bi aileyizz birbirmize bu konudaa sonsuz destek olacağızzzzz :dance:
arkadaşlarr ben kesinlikle ne yaparsanız yapın ama taeboda yapın derim gerçekten çok çalıştırıyoo daha 3 günüdr yapıyorum amaa bütümm kaslarımı hissediyorum amin olunn bu ne demek orada yağlarr gidecekk taş gibiii olacağız demekksositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?