Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bende başlamak istiyorum ama tam olarak ne yenir ne yenmez bulamadım o kadar okudum :) biri yazabilir mi acaba? kaç saat arayla neler yicez. kaç elma yicez ne kadar su içicez :) teşekkürler şimdiden.

merhaba yazercim ben ilk sayfadaki verdiğin linkleri indirdim ama bişey anlamadım yabancı bişeyler söylüyorlar yani hareket gösteren biri falan yok acaba böyle mi yoksa bi yanlışlık mı var bu işte ben karşımda birinin spor yaptığını göreceğimi sanmıştım kaydirigubbakcemile2

elimde elmam bir bardak suyum hem yiyorum hemde sayfada dolaşıyorum fazla gaza geldim yaa 20 kg fazlam war 4 ayda wersem bile razıyım yanında da spor afet olurum artık:)

arkadaşlar herşey yolunda gidiyor birazdan leslie ile yürüyecegim tae bo ları indirdim herkese teşekkürler yapmaya çalışacagım

ya acaba günlük kaç mil yürümeliyiz bir fikri olan varmı ben dün 4 mil yürüdüm yeterlimi başka hareketlerde yapmalımıyım????????????????

kızlaar ben gldim 3. elmamı yedim
1 litreden fazla su içtim
1 fincan yeşil çay içtim yeşilçayıma form çayıda attım
birazdan kalkıp leslie yürücem akşamda koşu bantında 2 3 km kadar yürümeyi düşünüyorum :)

çok gayretliyim dilbestem ama bebişimi emzirmek için öğünlerimi normal yiyorum ben
çünkü sütüm çok az kendimi parçaladım artsın diye o arada dahada kilo aldım
ama öğünlerimde ekmek yemiyrum sebze yemekleri çorba salata gibi menüler yapıyorum
sırf elma yersem hiç sütüm kalmaz diye korkuyorum
elimden geldiğince dikkat ederek spor yaparak vermeye çalışıcam :)

işe yarıyor yanlız hızlı hızlı çekmeyin yanma hissini duyun o hissi duyduğunuz an bilin ki işe yarıyor demektir böylece boşa enerji tüketmemiş olursunuz

media playerde çalıştır şekercim
yanlış programdan dolayı öledir
nice 4 mil yeterli aslında ama yarım mekikde çeksen fena olmaz..
mesela benm kilom fazla oldunda 3 mil yürüyom biraz kollarım sarkmasın diye ağırlık kaldırıom akşamda bi 2 mil felan daha yapıomdum ama dün başka bişe yaptım muhakkakfda yarım mekik çekiyorum kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
ALLAH BAĞIŞLASIN canım o zaman dikkat et bebiş daha önemli sütten kestikten sonra da bu diyeti uygulayabilirsin ama şimdiden ufaktan başla

amin canım çok saol 1 buçuk aydan beri mecburen mama veriyorum
ama sütten tamamen kesilmesinden çok korkuyorum ona çok faydası var sütümün
ek olarak mamada verdiğim için düzenli beslenerek birazda elma yiyerek azda olsa kilomu kontrol altına almak istiyorum
daha önce bir hafta denedim normal yemegimi yedim hemde herşey yedim
ve hergün 3 elma 2 litre su içtim bir haftada 1 kilo verdim heralde bu şekildede biraz fark eder :)

Canım ben bulgur pilavının çok iyi süt yaptığını duydum ve doğruymuş da. Hergün 1 tabak bulgur pilavı yiyen annenin bebeği tıka basa doyuracak kadar bol sütü olurmuş Dene istersen tabii denemediysen..

1 mil:1600 m.
2 mil:3200 m.
3 mil:4800 m.
4 mil:6400 m.
5 mil:8 km.
6 mil:9600 m.
7 mil:11.200 m.
8 mil:12.800 m.
9 mil:14.400 m.
10 mil:16 km.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…