bende başlamak istiyorum ama tam olarak ne yenir ne yenmez bulamadım o kadar okudum :) biri yazabilir mi acaba? kaç saat arayla neler yicez. kaç elma yicez ne kadar su içicez :) teşekkürler şimdiden.
bende başlamak istiyorum ama tam olarak ne yenir ne yenmez bulamadım o kadar okudum :) biri yazabilir mi acaba? kaç saat arayla neler yicez. kaç elma yicez ne kadar su içicez :) teşekkürler şimdiden.
mekik çekebilirsin ama yarım mekik daha işe yarıyor
media playerde çalıştır şekercimmerhaba yazercim ben ilk sayfadaki verdiğin linkleri indirdim ama bişey anlamadım yabancı bişeyler söylüyorlar yani hareket gösteren biri falan yok acaba böyle mi yoksa bi yanlışlık mı var bu işte ben karşımda birinin spor yaptığını göreceğimi sanmıştım kaydirigubbakcemile2
ALLAH BAĞIŞLASIN canım o zaman dikkat et bebiş daha önemli sütten kestikten sonra da bu diyeti uygulayabilirsin ama şimdiden ufaktan başla
çok gayretliyim dilbestem ama bebişimi emzirmek için öğünlerimi normal yiyorum ben
çünkü sütüm çok az kendimi parçaladım artsın diye o arada dahada kilo aldım
ama öğünlerimde ekmek yemiyrum sebze yemekleri çorba salata gibi menüler yapıyorum
sırf elma yersem hiç sütüm kalmaz diye korkuyorum
elimden geldiğince dikkat ederek spor yaparak vermeye çalışıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?