1 mil:1600 m.
2 mil:3200 m.
3 mil:4800 m.
4 mil:6400 m.
5 mil:8 km.
6 mil:9600 m.
7 mil:11.200 m.
8 mil:12.800 m.
9 mil:14.400 m.
10 mil:16 km.
Canım ben bulgur pilavının çok iyi süt yaptığını duydum ve doğruymuş da. Hergün 1 tabak bulgur pilavı yiyen annenin bebeği tıka basa doyuracak kadar bol sütü olurmuş Dene istersen tabii denemediysen..
dilbestem bence arkadaşına söyle yeni bir diyete başlıyorum sporda yapmam gerekiyor sen kullanmıyorsam koşu bantımı alabilirmiyim de :)
bence diyetin yanında yürüyüşte çok önemli evde vakit buldukça çıkarsın üstüne
bu cuma tartılmayacapız o nedenle kilo girişi yapmadık
2 ekim cuma günü büyük tartı günümüzzzz
leslie ile yürüyüş nasıl yapılıyor ben de yapıyım
bazı diyetlerde 20 kiloda verilir 30 kiloda ama diyette başlanılan ilk günlere oranla kilo verilmesi durur. 1 haftada 8 kilo verdiren diyet zaman içerisinde 2,1 hatta kilo vermemeye kadar ilerler. bu durumlarda diyetin değiştirirmesi gerektiğini diyetisyenimden öğrenmiştim. ki yaşayarakta gördüm bu şekilde olduğunu.
şimdi niçin diyetisteyene gitmiyorsun derseniz. ayda 5 kilodan fazla verirmesinin sağlıksız olduğunu söylüyorlar ve daha az ögünlü diyet vermiyorlar.
ve benim 2 ay içinde 23 kilo vermem lazım. kıskanç beni hiç çekemeyen sürekli laf sokan bir sürü görümcem ve kaynanam var. bu arada ben nişanlıyım. görümcemin nişanına kadar 50 kilo olmak istiyorum. o sebeple 2 ay içinde bu kiloları vermek amacım. aslında ben 1.5 yıl önce 95 kiluydum ve erkek arkadaşım beni o şekilde ailesiyle tanıştırdı. düşünün ailenin bakışını arkamdan konuşmalarını çaktırmadan laf sokmalarını vs. 1 yıl diyet yaptım kendi kafama göre ve 30 kilo verdim. ama son 5 aydır ciddi anlamda kilo aldım ve 73 kilo oldum.
durumun özeti benimde diyet yapma hikayem bu.
sağlıklı yada sağlıksız kilolu olmaktan sağlıksız hiçbir diyet yok bence. sadece elma diyetini yapanlara özendiğim kahvaltı yapıyor olmanız. ben sadece tek bir nescafe içiyorum. ve 3 litre su ile spor. şimdilik zorlanmıyorum. ama bakalım 13 gününsonunda kaç kilo olurum.
anlıyorum seni aynısı benim başımda da var düğünüme 3 ay kala 30 kg aldım we seni istediğimizde böle deildin gibi laflar sokan kaynanam we görümcelerim ne giysem eleştiri laf en önemlisi özgüvenim kalmadı kendime ben normal de yemek yiyen biri deilim kahvaltı dışında ama bu kilolar olduğu gibi yerinde tek destekçim eşim o laf getirmiyor bana ben böyle seviyorum die sırf kırılmıyım die ama o benden daha çok istiyor zayıflamamı umarım istediğin kiloya düşersin canım yaşayan bilir:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?