Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

şimdi tartıldım 79 çıktım çok acı verici bir durum 3 ayda 29 kg alır mı insan yaa bugün bu diyete başladım yanında da günde 2 saat yürüyüş koşu bandı işe yaramıyor die arkadaşa vermiştim daha isteyemem ayıp olur p.tesi de spor salonuna yazılacam akşam 5 ten sonra umarım bu sefer başarabilirim sexybebek we yazere de çok teşekkür ederim epeyi bi gaz verdiler

ahh arkadaşım bir bilsen neler denediğimi
nerdeyse bir tencere bulgur pilavını yedim bigün tabak tabak yaramıyo diye yok
incir dediler yarım kilo kadar yiyodum birgün oturdum belki yetmiyo diye bir kilo yedim
doktor rezene çayı iç dedi günde 6 7 su bardagı rezene çayı içtim
bal şerbeti dediler sabah öğlen akşam içtim
humana dediler hiçbişey farketmedi
daha neler neler
bir dönem fazla stres yaşamıştım belkide ondan oldu böyle bilemiyorum ama çok üzülüyorum

dilbestem bence arkadaşına söyle yeni bir diyete başlıyorum sporda yapmam gerekiyor sen kullanmıyorsam koşu bantımı alabilirmiyim de :)
bence diyetin yanında yürüyüşte çok önemli evde vakit buldukça çıkarsın üstüne

haklısın canım aslında deneyecem bir şey verdim mi geri istemesini beceremem ewde yapmak en güzeli we rahatı

kızlarrr tae bo mu yaptım da geldim elmamı yiorum bi yandandan yazerciimin verdiği linkleri indiriorum bakıım nasımıs bu leslieyle yürüyüs...

öncelikle herkese merhaba, sabahtan beri bu konunun tüm yorumlarını kaçırmadan okumaya çalıştım. özellikle de cuma günlerini toplam kaç kilo verilmiş diye takip ettim. bu cumadaki liste daha çıkmadı mı ki? göremedim de çünkü, birde bu arada sexybaby tebrik ediyorum. ve diğer azimli olan arkadaşları. çünkü rejim yapmak ciddi anlamda çok zor. bu diyeti de ben dün keşfettim. şuan isveç diyetini yapıyorum. 3. günümdeyim. 13 günden önce kesilmemesi gerekiyor. ve 6 aydan öncede tekrar edilmemesi gereken bir diyet o sebeple elma diyetine 10 gün sonrasında başlıycam. ve geçen haftada birçok arkdaşın çok az kilo verdiğini gözlemledim. bazı diyetler kilo verme yavaşladığında değiştirilmesi gerekiyor. çünkü insanın bünyesi o diyete alışıyor ve kilo vermemeye başlıyor. o sebepten dolayı bence kilo vermeniz haftada 1 kilo veya gram vermeye geçti ise aynı oranda az ögünleri olan bir diyete geçmenizi tavsiye ederim.

yapmış olduğun isveç diyeti sağlam bünye gerektiren bir diyet dikkat et derim diyet değiştirme de mantıklı gelmiyor yorucu we sıkıcı olur ya tek bir diyet üzeri 15 kğ veren arkadaşlarım var

bir şey daha sorabilir miyiym acaba :) şimdi bu leslie hanımla örneğin 4 millik yürürken o videoyu tamamlamamız mı gerekiyor? 4 millik video 1 saat sürüyor, bunu bitirmemiz mi lazım yoksa setlere bölüp güne yaymamız mı? çok karıştım ben :)

bazı diyetlerde 20 kiloda verilir 30 kiloda ama diyette başlanılan ilk günlere oranla kilo verilmesi durur. 1 haftada 8 kilo verdiren diyet zaman içerisinde 2,1 hatta kilo vermemeye kadar ilerler. bu durumlarda diyetin değiştirirmesi gerektiğini diyetisyenimden öğrenmiştim. ki yaşayarakta gördüm bu şekilde olduğunu.
şimdi niçin diyetisteyene gitmiyorsun derseniz. ayda 5 kilodan fazla verirmesinin sağlıksız olduğunu söylüyorlar ve daha az ögünlü diyet vermiyorlar.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar,
biz de yarın bijomla (5.takımdanız) bu diyeti 1 haftalığına yapmaya başlıyoruz.
size bir sorum olacak,
bayramda ve ramazanda bol bol yemeye alıştım tabi,birden bire kesmek ne derece doğru acaba diye düşünmeden edemiyorum. ben hemen başlamak istiyorum bu diyete,orası ayrı.ama acaba ilk 1 hafta azaltsam yediklerimi,sonra mı bu diyete başlasam? bu diyetin tecrübelileri ne dersiniz?

anlıyorum seni aynısı benim başımda da var düğünüme 3 ay kala 30 kg aldım we seni istediğimizde böle deildin gibi laflar sokan kaynanam we görümcelerim ne giysem eleştiri laf en önemlisi özgüvenim kalmadı kendime ben normal de yemek yiyen biri deilim kahvaltı dışında ama bu kilolar olduğu gibi yerinde tek destekçim eşim o laf getirmiyor bana ben böyle seviyorum die sırf kırılmıyım die ama o benden daha çok istiyor zayıflamamı umarım istediğin kiloya düşersin canım yaşayan bilir:içelim:

ama ben inanıyorum zayıflayacağıa inşallah sende verirsin canım. şu kilo yüzünden insanların yüzüme acıyarak bakmalarına ve ayyy canım zayıflasan çok güzel olursun demelerine yada sana şişmanlık yakışıyor demelerine çıldırıyorum. allah aşkına şişmanlık nasıl bir insana yakışır ya.

Son düzenleme:
of şu kaynanalar
yaa ben daha doğum yapğtım gün dikildi başıma aaaa bune hiçbişey ggitmemiş sanki bebek hala orda dedi
ve günlerce bu tarz sözleri devam etti çok rahatsız edici
eşimbirgün kızınca ondan sonra hergördüğünde zayflamadıgım halde zayıflamışsın diyo komedi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…