Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

tatlım eminim istediğin kiloya varırsın.çevrendekilerin sana sölediklerini kötü olarak kafana takma aksinee hırs yap.içime doğdu yaa bence incecik olacaksınnnnnn sonrada karşılarında salınarakk gezeceksinnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

yaa bi de bi kaç gündür yeni şeylerde çıkardılar kilon var die çocuğun olmuyor ya doktor demedi mi sana zayıfla die:)) ben daha takmıyorum gülüp geçiyorum ama herşeyden önemlisi sağlık we güzel görünme adına bu diyet çok kafama yattı elma sewmeme rağmen yiyorum başarılar inş.veririz cumadan cumaya neler yaptım kaç kilo verdim yazacam

bu arada kocaelinin neresinde oturuyorsun. bende gebzeye gelin gidicem.
bu arada senin yaş kilo kaç? kilo verdin mi yani bu diyette?

kızlar dördüncü elmamıda yicem 16 da 2 litre suyu içtim 2 yeşil çayıda 2 tane kaldı onlarıda içim 1 litre suyuda 8 de en son elmamı yicem 6 tane yemiş oluyom 1 günde az önce mercimek çorbası yaptım anemlerdeyim ben hala 10 falanda dururum 1 kaşık tadına baktım tuzuna falan sonra kardeşime kısır yaptım onunda 1kaşık yarım ya ne 1 kaşığı lesli yürümüştüm 3 mil sabah şimdide 5 mili denim aslında regliyim ama yapcam neyse çıktım şekerler

canım çok sağolun inanın bu sefer çok inat ettim. bayramdan sonra hemen başladım diyete. hayatım boyunca hep diyet yaptım. artık sıkıldım diyetten. yaşım geldi geçiyor ben hala kilolarımla uğraşıyorum. ne doğru düzgün istediğimi giyebildim ve doğru düzgün istediğim yere gidebildim ne tatile çıkabildim. yarın birgün yaşlandığımda koskoca sıfır olucak geçmişten elime kalanlar. sadece bu kilolar yüzünden.
offf çok fena doluyum ya bu gazla gidersem kesin zayıflarım valla:lepi:

helal sana yaaa.....zayıflıcazzzz ztnn bu kesinnnnnnn ve istediğimiz herşeyi yapıcazzz dönüş yokk:1hug:

yürüyüş yapıcam ama azn yapıcam regl oldum bugün ilk günüm çok ağır geçer benim karın ağrılarım şiddetlenmeden yürüyebildiim kadar yürüycem kaptana sağlık sıhhat dileyin yoksa ıssırırım

bu arada kocaelinin neresinde oturuyorsun. bende gebzeye gelin gidicem.
bu arada senin yaş kilo kaç? kilo verdin mi yani bu diyette?

arkadaşım ben kocaeli merkezdeyim 21 yaşındayım
doğum sonrası kilolarla başım dertte
ben sadece 1 hafta denedim biraz ama emzirdiğim için yemekte yedim
ve gunde 3 elma 2lt su birazda sporla o 1 haftada 1.300 kg vereldm
tam yapmadığım halde düşün artık
şimdi yeni başladım sayılır bidahaki cuma tartılınca anlıycam innşşşopuyorumnanaktan

yazercim gelmiş geçmiş olsun hayatım

off ben bugun 3 elma yiyebildim kendimi zorladım yemek için ama çok kötu midem bulandı ya
açımda napyım ben kaptancım

canım aynı şeyleri bende son 5 senem için düşünüyom 33 yaşındayım ve 5 senedir kiloluyum evlendim 60 tım kilo alarak 74 le hamile kaldım 98.5 kiloyla doğum 2005 kasım bebeğim doğdu sonrası sürekli kilo alıp vermeler en son 67 yi gördüm geçen temmuz başı dahada göremedim hızla 79 çıktım 79 la başlamıştım geçen sene tam 2 ayda 12 kilo vermiştim hızla aynı kiloya çıktım şimdi bayram sonrası 81 le başladım hadi hayırlısı hepimiz için bekerken sorunum olmazdı hep 57 60 arası gider gelirdim o da bilinçsiz yediğimiz zamanlar veya tok karnına çıktığımızda regli olduğumuzda tartıldığımız için 60 görüyodurum problem olmuyodu yani ama benim her zaman kalça basen vardır lopez diyolardı ve kadının en meşhur dönemlerindeyken zaten lesliyi izlerseniz aslında leslide basenli benim zayıf halim öyleydi 3 millik yürüyüşteki hali çok benziyo bacak boyuda kısa benim gibi yani zayıf olsakta asla basensiz olmicem neyse çıkım bari

bu arada canım. doğumdan sonra şu şerbet komposta hazır içecekler vs. sakın içme. çünkü doğumdan sonra birçok kadın ne kadar zayıflasada vücudu daha kadın gibi duruyor yani kız gibi değilde. daha kalın daha yağlı gibi. sütün olmasını istiyorsan sana tavsiyem sadece günde 2-3 lt su içmen. birde o kaynanan daha çok kilo al diye o şerbetleri o kompostaları dayar sana. aman dikkat et.

oh be sonunda emzıren bırı geldiiiiopuyorumnanaktan bende yenı dgum yaptım 85 le gırdım dogumaaa:kedi:hep 52 53 dümmmmkafamçokkarıştı 15 kılo emzırerek verdım..sun kaç kıloyum hıççççççççççççç bılmıom valla..nasıl yaptın dıyetı merak ettım benmkı heppppp emıo sütüm azalır dıe cok korkuyommma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…