bazı diyetlerde 20 kiloda verilir 30 kiloda ama diyette başlanılan ilk günlere oranla kilo verilmesi durur. 1 haftada 8 kilo verdiren diyet zaman içerisinde 2,1 hatta kilo vermemeye kadar ilerler. bu durumlarda diyetin değiştirirmesi gerektiğini diyetisyenimden öğrenmiştim. ki yaşayarakta gördüm bu şekilde olduğunu.
şimdi niçin diyetisteyene gitmiyorsun derseniz. ayda 5 kilodan fazla verirmesinin sağlıksız olduğunu söylüyorlar ve daha az ögünlü diyet vermiyorlar.
ve benim 2 ay içinde 23 kilo vermem lazım. kıskanç beni hiç çekemeyen sürekli laf sokan bir sürü görümcem ve kaynanam var. bu arada ben nişanlıyım. görümcemin nişanına kadar 50 kilo olmak istiyorum. o sebeple 2 ay içinde bu kiloları vermek amacım. aslında ben 1.5 yıl önce 95 kiluydum ve erkek arkadaşım beni o şekilde ailesiyle tanıştırdı. düşünün ailenin bakışını arkamdan konuşmalarını çaktırmadan laf sokmalarını vs. 1 yıl diyet yaptım kendi kafama göre ve 30 kilo verdim. ama son 5 aydır ciddi anlamda kilo aldım ve 73 kilo oldum.
durumun özeti benimde diyet yapma hikayem bu.
sağlıklı yada sağlıksız kilolu olmaktan sağlıksız hiçbir diyet yok bence. sadece elma diyetini yapanlara özendiğim kahvaltı yapıyor olmanız. ben sadece tek bir nescafe içiyorum. ve 3 litre su ile spor. şimdilik zorlanmıyorum. ama bakalım 13 gününsonunda kaç kilo olurum.
of şu kaynanalar
yaa ben daha doğum yapğtım gün dikildi başıma aaaa bune hiçbişey ggitmemiş sanki bebek hala orda dedi
ve günlerce bu tarz sözleri devam etti çok rahatsız edici
eşimbirgün kızınca ondan sonra hergördüğünde zayflamadıgım halde zayıflamışsın diyo komedi ya
kızlar ya bişe sorcam leslinin birinci partyını indirdikten sonra açılmıyomu diğerlerini indirmeden çok merak ettim
tatlım eminim istediğin kiloya varırsın.çevrendekilerin sana sölediklerini kötü olarak kafana takma aksinee hırs yap.içime doğdu yaa bence incecik olacaksınnnnnn sonrada karşılarında salınarakk gezeceksinnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
canım çok sağolun inanın bu sefer çok inat ettim. bayramdan sonra hemen başladım diyete. hayatım boyunca hep diyet yaptım. artık sıkıldım diyetten. yaşım geldi geçiyor ben hala kilolarımla uğraşıyorum. ne doğru düzgün istediğimi giyebildim ve doğru düzgün istediğim yere gidebildim ne tatile çıkabildim. yarın birgün yaşlandığımda koskoca sıfır olucak geçmişten elime kalanlar. sadece bu kilolar yüzünden.
offf çok fena doluyum ya bu gazla gidersem kesin zayıflarım valla:lepi:
bu arada kocaelinin neresinde oturuyorsun. bende gebzeye gelin gidicem.
bu arada senin yaş kilo kaç? kilo verdin mi yani bu diyette?
helal sana yaaa.....zayıflıcazzzz ztnn bu kesinnnnnnn ve istediğimiz herşeyi yapıcazzz dönüş yokk:1hug:
canım çok sağolun inanın bu sefer çok inat ettim. bayramdan sonra hemen başladım diyete. hayatım boyunca hep diyet yaptım. artık sıkıldım diyetten. yaşım geldi geçiyor ben hala kilolarımla uğraşıyorum. ne doğru düzgün istediğimi giyebildim ve doğru düzgün istediğim yere gidebildim ne tatile çıkabildim. yarın birgün yaşlandığımda koskoca sıfır olucak geçmişten elime kalanlar. sadece bu kilolar yüzünden.
offf çok fena doluyum ya bu gazla gidersem kesin zayıflarım valla:lepi:
arkadaşım ben kocaeli merkezdeyim 21 yaşındayım
doğum sonrası kilolarla başım dertte
ben sadece 1 hafta denedim biraz ama emzirdiğim için yemekte yedim
ve gunde 3 elma 2lt su birazda sporla o 1 haftada 1.300 kg vereldm
tam yapmadığım halde düşün artık
şimdi yeni başladım sayılır bidahaki cuma tartılınca anlıycam innşşşopuyorumnanaktan
arkadaşım ben kocaeli merkezdeyim 21 yaşındayım
doğum sonrası kilolarla başım dertte
ben sadece 1 hafta denedim biraz ama emzirdiğim için yemekte yedim
ve gunde 3 elma 2lt su birazda sporla o 1 haftada 1.300 kg vereldm
tam yapmadığım halde düşün artık
şimdi yeni başladım sayılır bidahaki cuma tartılınca anlıycam innşşşopuyorumnanaktan
bende lesli, yürücem 5 mili denim ilk defa yapcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?