Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar leslie ile kaç mil yürüsek etkili bir spor yapmış oluruz sizce

kızlar yarın girerim dedim ama 2 gündür okul telaşı beni maf etti bide misafirim vardı inanın yarım saat önce yolcu ettim
2 ekimden sonra benide yarışa katın olurmu ben katılımda bulunmasamda net buldukca okuyorum paylaşımları

arkadaşlar bugün toplam 5 mil yürüdüm çok mutluyum sanki inceliyormuşum gibi geliyor.yatıyorum artık iyi geceler

evet canımiçmek için valla yaptımiçtim bile kaydirigubbakcemile3 severim zaten karanfili çok hoşoldu tadı ama birazmiğde yanması yaptı bende şindik napçak bu ödemmi atacak napçak onu sordum yağmı yakıyomuş güyametebolizmayımı hızlandırıyo onu soruyom yanime

ilk günden beri takip ediyorum ama bi baştan okuyamadımdı günlerdir okuyorum yeni bitti 3 gündüröğün aralaırnda elma yiyorum ve akşamyemeği yerine ilk gün 600 gramgittisona kabızlıktanmınedir bi günöncekikiloyu geçti bugün çıktımçokşükür vc uyanınca tartılırım artık bakalım bi değişiklik varmı.
birde başımçokağrıdıilk gün benim çokmu elma yedim naptımsa ikinci gündeöle bugün daha azağrıyo
hepinizekolay gelsin kızlar ayın ikisinde bende tam olarakuygulamakistiyorum ama bakalım bu haftaki sonuca bağlı

selam herkese,
ben de bugün başladım, cuma gününe kadar yani toplam 6 gün yapıcam bu diyeti.. sonucu yazarım size..

burcum günaydın canım yine erkenden burdasın gördüm seni kucaklıyom cicim ..
kızlar kaçamak yapmayın kurban olim ya yetmiyomu bu kilolarlan dolaşmak ...
ben bugün ehliyet kursuna başlıyorum 9:30 da dersim başlıyo kızlar
yanıma elmalarımı alıp gidicem kantinde felan yerim artık ..
tartılmak yok kızlar bugün bende ya regl olmama rağmen bi şişliğim yok bi tartılsammı dedim sonra tartı banyoda dedim kendime
tüüüüü bide kaptan oalcen terbiyesiz seni imam böle yaparsa cemaat ne yapar yazeeerrrr hanııııım dedim ...
yani kızlar tartılmayııııın az kaldı cumaya
kızlar karşı taraf zaten diyeti çok değiştirdi amma dediğiniz gibi çok spor yapıyor
lesliyi günde 2 ya çıkarın ki ben gündüz lesli akşam başka şeyeler aralarda mekik çekiyorum bi dün 2 mil yürüyebildim o kadar ...
kızlar hepinizi seviyorum herşey güzel oalcak ne olur kaçamak yok biz bir takımız zincirin halkaları gibiyiz birimiz kopunca diğerinide koparır amman haaaa kendini düşünmüyon arkadaşını düşün arkadaşanı düşünmüyon kendini düşün .....
dersim 3:30 da felan bitiyor gelince kızmaya devam ederim ihihihih
leellloş balık yedin mi kız yine üst üste balık ağır olur bu akşam tavuk kızart ..... yolacam seniiii :roflol:

off offf açım açç karnımdan sesler geliiii mafoldumben
inşallah bişe yemeden yatmışsındır yoksa akşama geldimde sana süper cezalarnan gelirim heee lmaz:

tüm ekibe görev leloşo daha çok motive edin kızlar emi
hepinizi übtüm opuyorumnanaktan

günaydınnn ben suyumu içtim kahvaltıya gidiyorum ama canım tartılmak istiyo ve tartılmadım aferin bana yerimseniben ama ilgün karnımı ölçtüğüm yerden tekrar ölçtüm 1 cm incelmişimmmmmsırnaşık şey

ben de oruç tutuyorum ama suyumu ve elmalarımı iftardan sonra yiyorum ve sabaha kadar tuvaletten çıkamıyorum:):)

günaydınnnnnn
elma ile çıtıtr olma adaylarııı
diyetmiz nasıl gidiyorr kaçamak yok değil dimi:uhm:
hadi canlarımm başaralım ve çıtır kızlar grubu kuralımm​

günaydın çıtırlar kahvaltımı yaptım yeşil çayımıda içtim birazdan elmamı yicem lesli hanımla spor yapcam 5 mili yapcam YAZERİM sen kaç yaşındasın canım öğrenci diye yazıyo okula üniversiteyemi gidiyon bi bilgilendir kuzum okuyamamışımdır

elma sirkesini suya karıştırmadan içsem bişi olur mu acep

Ama sen hile yapıyosun tartılmıyorum ölçülüyorum diyosun ya incelme olmasaydı motivasyonunu kaybederdin lmaz:
Sabah kahvaltımı yaptım birazdan temizliğimi yapıcam 12 de elmaya başlıycam.Leslie ile yürüyüş yapıcam cam cam cam

yazer bal böcüğü ben hep erkenciyim canım
bende seni kucaklıyorum
sabah sabah 2 büyük elmamı yedim bile
bugün kahvaltı etmiyecem
canım istemiyoo
herkesi öptümm

selam kislar
burcum pelince nasilsiniz
bu diyeti yapamiyorum diye pek yazmiyorum ama takip ediyorum
pelincecim kilo verebildinmi
burcum sen naptin kilon ne durumda kac kilo verdin bugune dek
ya kislar benim kilo vermem durdu gitmiyo
en son 62 oldum ama simdi regl gunum diye bir kilo fazla gosteriyo

günaydııın cnlarımm benimm sabah iki bardah suymu içtim kahvaltımı yaptım şimdi lesli 5 mili yapacağımmm sonra 55 dk genel taebo 35 dk bel bölgesi çin olan sanırımm taeboo yu bi ay yapmanın sunucunda heryerimm yağlarını döküp kas olacak o kadar ağrıyor ki bu gün 4. gün olmasına rağmen devam ediyor ağrılar:)

yok kız sabah kalktığımda incelmiş olduğumu hissetmesem hiç ölçermiydim yerimseniben kimse motivasyon kaybetmeyecek tam gaz devam elma gibin çıtır olacağızz kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…