kızlar leslie ile kaç mil yürüsek etkili bir spor yapmış oluruz sizce
canım tam bilmiyorum ama günlük 5 mil yürüsek ve karın egzersizi yapsak etkili olur diye düşünüyorum tabii daha çok yürüsek hele yedikten sonra yürümek en iyisi
evet canımiçmek için valla yaptımiçtim bile kaydirigubbakcemile3 severim zaten karanfili çok hoşoldu tadı ama birazmiğde yanması yaptı bende şindik napçak bu ödemmi atacak napçak onu sordum yağmı yakıyomuş güyametebolizmayımı hızlandırıyo onu soruyom yanimePareeesss canım yaa sen karanfilli su içinmi yapıcam demişsinn pek anlayamadım amaa
velevki karanfilli su içinsee evvet yapp ve içç ben normal su yerine karanfili su içiyorum kaynatmaya falan gerek yok bir litre suyun içine bir kaşık tane karanfil yemek kaşığı ile sonra koy buzdolabıına 24 saat beklesin daha sonra gün içinde bu suyu tüket 1 hafta yap daha sonra 1 hafta ara ver......
Bu arada bugün süperimm suyumu içtimm elmalar yenildi daha 2 tane hakkım var onları yiycem ve yürüyüş yaptım şimdi bir fincan yeşil çayımı içiyorum.Akşama bir domates 2 sivri biber ve bir yumurta ile menemen yapsammı acep çünki sabah yumurta yemedim bir dilim kepek ekmeği ile
yazercimm ne dersinn şekerimm sabahki domates yumurta biber hakkımı akşam yemeği diye kullansam olmazmı ayy bilemedim şimdi gündüz iyiymde akşamları midem fena kazınıyor kronik gastrit var bende şimdi kendi kendime güldümm hani o bişi isterde bahanesi hazır olan çocuklar vardır yaa aynen kendimi onlara benzettim biann :roflol:
inşallah bişe yemeden yatmışsındır yoksa akşama geldimde sana süper cezalarnan gelirim heeeoff offf açım açç karnımdan sesler geliiii mafoldumben
elma sirkesini suya karıştırmadan içsem bişi olur mu acep
Ama sen hile yapıyosun tartılmıyorum ölçülüyorum diyosun ya incelme olmasaydı motivasyonunu kaybederdingünaydınnn ben suyumu içtim kahvaltıya gidiyorum ama canım tartılmak istiyo ve tartılmadım aferin bana yerimseniben ama ilgün karnımı ölçtüğüm yerden tekrar ölçtüm 1 cm incelmişimmmmmsırnaşık şey
Ama sen hile yapıyosun tartılmıyorum ölçülüyorum diyosun ya incelme olmasaydı motivasyonunu kaybederdinlmaz:
Sabah kahvaltımı yaptım birazdan temizliğimi yapıcam 12 de elmaya başlıycam.Leslie ile yürüyüş yapıcam cam cam cam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?