lesli bitti 8 mil yaptım şimdide kemer takcam
masallah tatlım super yapmıssınlesli bitti 8 mil yaptım şimdide kemer takcam
tatlım yaaa valla benımde okul var ama ben yanımda goturcem mesala bugunde dısardaydım ama ben cantama 3 tane elma attım arkadaslar normal yemek yerken ben elma yedımyerimsenibenbence yapılması çok kolay bır dıyet zahmetli degılMYESİM saol cnm..giremedim şimdi gördüm şu an elma diyetine devammm ama sonra isveç yapacam çünkü okulda elma diyeti zor olur bnm içinn..bnde şu an ankaradayım ama okul başlıo pzrtesi bu gece 11 de tarsus a dönüorummmmafoldumben
yürüyüş yapıcam ama azn yapıcam regl oldum bugün ilk günüm çok ağır geçer benim karın ağrılarım şiddetlenmeden yürüyebildiim kadar yürüycem kaptana sağlık sıhhat dileyin yoksa ıssırırım
şimdi tartıldım 79 çıktım çok acı verici bir durum 3 ayda 29 kg alır mı insan yaa bugün bu diyete başladım yanında da günde 2 saat yürüyüş koşu bandı işe yaramıyor die arkadaşa vermiştim daha isteyemem ayıp olur p.tesi de spor salonuna yazılacam akşam 5 ten sonra umarım bu sefer başarabilirim sexybebek we yazere de çok teşekkür ederim epeyi bi gaz verdiler
bu lesli ne yaa ben yukleyemiyorum kocam izin vermiyor aglayacagim yuklemeden izlenilmiyormu biri bana yardim etsin nasil yuruyecegim
ya kızlar ben dayanamadım artık bozdum yaaaa gözüm yemeklerden baska bısey gormuyodu cunkuuuu :kedi:
selamlar arkadaşlar.bu topiğin ilk sayfasında leslie nin linklari var ya hani,bide yazer arkadaşımız nasıl indireleceğini saayfa 400de resimli anlattım diye yazmış.ben baktım o sayfalarada yok öle bişey.acabaa yanlış topiğe mi baktım ben?
canım walk at home yaz google la siteye üye ol o zaman indirmeden izleybilirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?