Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bende leslıenin 3 milini yapıodum ama 2milini yaptım ancak bende regl oldum sancım varr çook...bgnubi atlatıım yrna bgn yapamadıklarımı telafi edicem..:)

yok kıymet ay beş millik bi program var onu beş güne bölmüşler oda varmış yani onu didim
ayyyyy karnııım

arkadaşlar sizce günde 1,5 kg elma yemek zararlı değil mi ALLAH korusun mide fesade geçiririz

Pareeesss canım yaa sen karanfilli su içinmi yapıcam demişsinn pek anlayamadım amaa
velevki karanfilli su içinsee evvet yapp ve içç ben normal su yerine karanfili su içiyorum kaynatmaya falan gerek yok bir litre suyun içine bir kaşık tane karanfil yemek kaşığı ile sonra koy buzdolabıına 24 saat beklesin daha sonra gün içinde bu suyu tüket 1 hafta yap daha sonra 1 hafta ara ver......

Bu arada bugün süperimm suyumu içtimm elmalar yenildi daha 2 tane hakkım var onları yiycem ve yürüyüş yaptım şimdi bir fincan yeşil çayımı içiyorum.Akşama bir domates 2 sivri biber ve bir yumurta ile menemen yapsammı acep çünki sabah yumurta yemedim bir dilim kepek ekmeği ile

yazercimm ne dersinn şekerimm sabahki domates yumurta biber hakkımı akşam yemeği diye kullansam olmazmı ayy bilemedim şimdi gündüz iyiymde akşamları midem fena kazınıyor kronik gastrit var bende şimdi kendi kendime güldümm hani o bişi isterde bahanesi hazır olan çocuklar vardır yaa aynen kendimi onlara benzettim biann :roflol:

MYESıM saol cnm..giremedim şimdi gördüm şu an elma diyetine devammm ama sonra isveç yapacam çünkü okulda elma diyeti zor olur bnm içinn..bnde şu an ankaradayım ama okul başlıo pzrtesi bu gece 11 de tarsus a dönüorummmmafoldumben

ıyı aksamlar kızlarr gunluk raporumu verıyım oncelıkle
sabah;1 dılım ekmek ustune peynır
1 yumurta ;salatalık domates
1 bardak açık çay+1 bardak yesılcay
toplamda 4 elma;suyun hesabını tutamadım:kedi:yatmadan lesslimi yapcam cok begendım dun 2 mıl yapmıstım yazdım mı hatırlamıyorum.
ayyy kaçamak olarak 1 türk kahvesi içtim sadeee:kedi:.

lesli bitti 8 mil yaptım şimdide kemer takcam
masallah tatlım super yapmıssın
tatlım yaaa valla benımde okul var ama ben yanımda goturcem mesala bugunde dısardaydım ama ben cantama 3 tane elma attım arkadaslar normal yemek yerken ben elma yedımyerimsenibenbence yapılması çok kolay bır dıyet zahmetli degıl

geçmiş olsun kaptancım :1no2:

kızlar ya bayıldım ben bu leslie ye 3mil yaptım geldim şimdi acaba o ellerine taktıkları şeyler ne işe yarıyor

bugünkü menüm
2 dilim ekmek üstü labne peynir
domates
maydonoz
3 litre kadar su
3 yeşil çay
4 elma yedim daha fazla yiyemedim akşam yatarken elma sirkesi içmeyi planlıyorum ama suya katmadan sek içsem bişi olur mu yaa bence kaçak yapmadım ama labne peynir ???

birde sporumu yaptım :) ama 50 tane daha mekik çekmeyi planlıyorum inş. olur

yazerrrr geçmiş olsunnn

ya kızlar ben dayanamadım artık bozdum yaaaa gözüm yemeklerden baska bısey gormuyodu cunkuuuu :kedi:

arkadaşım bişi sormak istiyorum 3 ayda nasıl aldın 29 kilo ilaç falan mı kullandın
birde o aldığın kilolar vucuduna oturmadığı için çok daha rahat verirsin biliyorsun dimi

ah ahhh benim kilolar çok yerleşikkkk ben ne etcemklava:

selamlar arkadaşlar.bu topiğin ilk sayfasında leslie nin linklari var ya hani,bide yazer arkadaşımız nasıl indireleceğini saayfa 400de resimli anlattım diye yazmış.ben baktım o sayfalarada yok öle bişey.acabaa yanlış topiğe mi baktım ben?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…