Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

sexybebek şimdi kaç kilo oldun canım yazıların çoğunu okudum ama biyerden sonra kaçırdım en son nereye geldin?

ayın 2 sine kadar hiç tartılmayacağım ama eğer ayın ikisine 77 veya onun altı çıkmazsam bu diyete veda edeceğim malesef

çünkü çok açımm gerçekten çok sıkı da sporumu yapıyorum kii kaslarım öldüü artık evin içinde zor yüüyorumm ısınınca o kadar hissetmiyorum ama... yani böyle bişey olamazz sinirleriiim alt üst olduuu ama vereceğim bu kiloları öyle veya böylee bu vıcık vıcık göbekk yağdan löpürdeyen bacak aralarıı vee kollar gidecekkkk

Hap almaya kara vermiştim ki Satpati buradan bahsetti resmen verilen kiloları görünce gözlerim yerinden fırladı ve bir heyecan bastı.
Evde kırmızı elma var ama yeni kızarmaya başlamış yeşil kısmı daha çok onla başlayabilirmiyim tatlı değil elma orta ekşilikte bu 1. sorum.
2. sorum ben yeşil çayı hiiiiiç sevmiyorum ve içemiyorum zencefilli ve kayısılı yeşil çay var sallamalardan o olurmu acaba?
Yarın sabah itibari ile başlıyorum bu diyete olmazsa bir koşu gidip elma almaya karar verdim.
Leslie teyzemle bende yürüyorumdum onada devam ederim. Birde bir arkadaş bir kaç sayfa önce tobea mı tabeoo mu birşeyden bahsetmiş o nedir acaba.
Cevaplarsanız sevinirim benide yazarsanız arkadaşlar arasına bu arada sabah tartılıp kilomuda yazarım buraya şu çizelgeler nasıl yapılıyor.
Ay ne çok sordum.Azimli kızlar hadi verelim şu kiloları bizde.:lepi:

yaaaa arkadaslarr çok kötü bişi yaptımm benn tartıldımm vee hüsran bana güç verinn destek olunnnn 81.5 çıktıummm 80le başlamıştımmmm böylee bişi olur mu yaaaaaaaaaaaaaa

canim coook spor yapiyosun oyüzden kasa dönüsüyo ben ilk spora balasidigimda 6 kilo fazla gösteriyodu hic bisey yemedigim halde ama inceliyosun kilo kaybin sonra hizli bi sekilde ortaya cikicak sakin pes etme ve spora cok yüklenme opuyorumnanaktan

kızlar çok iyisiniz imrendim size.bende yapmak istiyorum ama bugün kaçtı artık kahvaltı 3 güne bedeldi resmen dönüşü yok :kedi: :kedi: mafoldumben mafoldumben

çok pişamnım ama şimdi.offff ne yapmam gerekiyor şimdi bolca yeşil elma, karanfil.offf ne olur biri bana özetleyiversin şu diyeti pazartesi başlayayım

gerçektenn kasa dönüşüyorsa hiç sorun yk bu cıvıklıkk geçsinde ama çok moralim bozulduuu tartıda eksileceğimm 2c ekimee kadarr 75 ile 79 arası olmak zorundarım 2 ekimdeee:enbuyukkk:

hosgeldin aramiza canim:1hug:
evet kirmizi elmayla baslayabilirsin evdekiler bitene kadar bende ilk bes gun kirmizi elma yedigim halde bir iki kilo verdim ustelik dikkat etmeden simdi yesil aldim ve inanirmisin kirmizi bile okadar tatli degildikaydirigubbakcemile3
bende yesil cayi sevmiyorum ama naneli yesil cay iciyorum sekersiz yani bence fark etmez yesil icemiyosan karisimlisindan ic
tabeo ne bende bilmiyorum arkadaslar yukarda linklerini vermis oralaya bak
kilo cizelgesinide surdan yap http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
hadi kolay gelsin emin ol gidecek bu kilolar yeterki gonulden iste:içelim:
umarim yanlis bilgi vermiyorum sadece yaptiklarimi soyluyorum

Son düzenleme:

mafoldumbensoz kaptan bida tartilmiycam dun aldimda tartiyi dayanamadim

arkadaslarr biraz dinlendim simdi leslinin 4bigfast diye bi türünü indirdim onu yapıcam:) sizi sefiyomm öptümmmmmmmmm

arkadaşlar benide listeye eklermisiniz. 65.8kg bende bu diyeti yapmak istiyorum. size imrendim gerçekten.inşallah bende veririm bu kiloları. 55 kilo olmak istiyorum. sizce 10 kilo verebilirmiyim.metobolizmam çok zayıf hangi diyeti yapsam veremiyorum.

yaaaa arkadaslarr çok kötü bişi yaptımm benn tartıldımm vee hüsran bana güç verinn destek olunnnn 81.5 çıktıummm 80le başlamıştımmmm böylee bişi olur mu yaaaaaaaaaaaaaa
Regl döenmin yakındır canımcım benim de yakın tartılsam senin gibi ağlarım zaten nasıl şişti her yanım.Diyeti tam anlamı ile uyguluyorsan kesinlikle kilo almış olamazsın hiç bişey yemeden kilo alınır mı?Yalnız bu diyet kaçamak kaldırmıyor bilesin.
Aynı durumdayız canım bende veremiyenlerdenim bakalım başladık bu cuma belli olacak.Seni zaten cuma alabiliriz listeye cumadan cumaya listeye ilave yapılabiliyor.Yarşıtayızda birileri ile......Arada listeye giriş yok o yüzden.Hoşgeldin bu arada.

gerçektenn kasa dönüşüyorsa hiç sorun yk bu cıvıklıkk geçsinde ama çok moralim bozulduuu tartıda eksileceğimm 2c ekimee kadarr 75 ile 79 arası olmak zorundarım 2 ekimdeee:enbuyukkk:

belki çok ağır spır yaptığından dolayı yağlar erimeden kas a dönüşmüştür ve as vucutda daha az yer tutar ve daha ağırdır. yani 40 bedeb giyen biride 60 kilo olabilir 38 giyende bence sen taae apma lesli yap dediğim gibi o zenci adam çok hızlı hareket ediyor (çok da bağrıyo) sanki, asker eğitir gibi senin vucuda ağır gelmiş olabilir

birde yazer in tartılma demesinin nedeni buydu işte

arkadaşlar yapabilirseniz leslie yi 5 milini bir defada yapın.hepimiz az çok spor yapan insanlarız ilk defa yapmıyoruz ya..ben de bazen 3 milde sıkılıyorum bitireyim diyorum sonra hadi zorla kendini sadece yapmaya devam et diyorum.<zaten 4. mile yavaş başlıyor.bi de kalabalık yapıyorlar o yüzden çok zor hareketler yok ama özellikle 3-4 millerde kol çalışması fazla o biraz bizi yoruyor.

5 mil ise tek başına o da yavaş başlıyor ama o dizi çapraz yukarı kaldırıp 4 er kez elimizi dizimize değdirdiğimiz hareket var ya o işte bitiriyor beni.ama ona da şöyle bir şey buldum kadınla birebir gitmeye çalışıyorum o zaman sanki daha çabuk geçiyor ama en sondaki esnemeleri kendime göre yapıyorum onunla yapmıyorum.

çok iyi gidiyorsunuz bu arada sizi her gün okuyorum.inşallah herkes istediği kadar kilo verir.

opuyorumnanaktan
hoşbulduk :) cumayı sabırsızlıkla bekliycem :)

Son düzenleme:
4-5 gündür işlerim nedeniyle giremedim bir türlü Son durum nedir başladık demi yarışmaya bu gün pazardan elmalarımıda aldım. Baharlıklarımı da çıkarttım bu gün. Durum hiç hoşuma gitmedi valla. Acil zayıflamam gerek

Arkadaşlar bugün itibariyle başladım bu diyete.kurallara tamamen uyarak yapcam.1 hafta sonra verdiğim miktarı yazmayı dörtgözle bekliyorum hepiniz ayrı ayrı motive ettiniz. herkese boll şanss.

canım 2 ekimde cuma günü kilo bildirimi yap senide listeye alalım emi ...

canım elma işine yarar yani ben cuma tartılcam ama verdiğime inanıyorum belki haftada 7-8 rakamları uçuk gelebilir banada geliyor bazen amma günde inan 3 kere felan tuvalete çıkıyorum sabah bi tost yiyorum yani neden çıkıyorum bu kadar tuvalete bi yararı varki çıkıyorum..
yeşil çaya gelirken tabi canım öylede içebilirsin içine istersen tarçın at karanfil at kaysı kurusuyla karıştır iç
taeboyu da anlatacam ama şu an dayanamadım ben bi wc yapıp geliom ay bu likit alımı beni öldürecek heee kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…