[Billys.Bootcamp][õ̲«¡ª±ÈÀû.²¼À¼¿Ë˹][02C][Ó¢Óï·¢ÒôÈÕÎÄ×ÖÄ»] - õ̲«½¡Éí²Ù¡ª±ÈÀû.²¼À¼¿Ë˹ ÔÚÏß¹Û¿´ - 56.comר¼virüs
[Billys.Bootcamp][õ̲«¡ª±ÈÀû.²¼À¼¿Ë˹][02B][Ó¢Óï·¢ÒôÈÕÎÄ×ÖÄ»] - õ̲«½¡Éí²Ù¡ª±ÈÀû.²¼À¼¿Ë˹ ÔÚÏß¹Û¿´ - 56.comר¼virüs
[Billys.Bootcamp][õ̲«¡ª±ÈÀû.²¼À¼¿Ë˹][02A][Ó¢Óï·¢ÒôÈÕÎÄ×ÖÄ»] - õ̲«½¡Éí²Ù¡ª±ÈÀû.²¼À¼¿Ë˹ ÔÚÏß¹Û¿´ - 56.comר¼virüs
[Billys.Bootcamp][õ̲«¡ª±ÈÀû.²¼À¼¿Ë˹][01C][Ó¢Óï·¢ÒôÈÕÎÄ×ÖÄ»] - õ̲«½¡Éí²Ù¡ª±ÈÀû.²¼À¼¿Ë˹ ÔÚÏß¹Û¿´ - 56.comר¼virüs
[Billys.Bootcamp][õ̲«¡ª±ÈÀû.²¼À¼¿Ë˹][01B][Ó¢Óï·¢ÒôÈÕÎÄ×ÖÄ»] - õ̲«½¡Éí²Ù¡ª±ÈÀû.²¼À¼¿Ë˹ ÔÚÏß¹Û¿´ - 56.comר¼virüs
[Billys.Bootcamp][õ̲«¡ª±ÈÀû.²¼À¼¿Ë˹][01A][Ó¢Óï·¢ÒôÈÕÎÄ×ÖÄ»] - õ̲«½¡Éí²Ù¡ª±ÈÀû.²¼À¼¿Ë˹ ÔÚÏß¹Û¿´ - 56.comר¼virüs
buyrunnn cancağızlarııımmm umarımmm hepimizz incecik oluruz ama bu taebooo yemin ederimmmm mucizee:) elma+taebo=çöpkızkaydirigubbakcemile2
yaaaa arkadaslarr çok kötü bişi yaptımm benntartıldımm vee hüsran bana güç verinn destek olunnnn 81.5 çıktıummm 80le başlamıştımmmm böylee bişi olur mu yaaaaaaaaaaaaaa
canim coook spor yapiyosun oyüzden kasa dönüsüyo ben ilk spora balasidigimda 6 kilo fazla gösteriyodu hic bisey yemedigim halde ama inceliyosun kilo kaybin sonra hizli bi sekilde ortaya cikicak sakin pes etme ve spora cok yüklenme opuyorumnanaktan
Hap almaya kara vermiştim ki Satpati buradan bahsetti resmen verilen kiloları görünce gözlerim yerinden fırladı ve bir heyecan bastı.
Evde kırmızı elma var ama yeni kızarmaya başlamış yeşil kısmı daha çok onla başlayabilirmiyim tatlı değil elma orta ekşilikte bu 1. sorum.
2. sorum ben yeşil çayı hiiiiiç sevmiyorum ve içemiyorum zencefilli ve kayısılı yeşil çay var sallamalardan o olurmu acaba?
Yarın sabah itibari ile başlıyorum bu diyete olmazsa bir koşu gidip elma almaya karar verdim.
Leslie teyzemle bende yürüyorumdum onada devam ederim. Birde bir arkadaş bir kaç sayfa önce tobea mı tabeoo mu birşeyden bahsetmiş o nedir acaba.
Cevaplarsanız sevinirim benide yazarsanız arkadaşlar arasına bu arada sabah tartılıp kilomuda yazarım buraya şu çizelgeler nasıl yapılıyor.
Ay ne çok sordum.Azimli kızlar hadi verelim şu kiloları bizde.:lepi:
perşembe ve bayz siz neden tartılıyosunuz
ellikere size tartılmayın demmiyoz mu
bak bide 1.5 kilo fazla çıkmışın bayz
ya kızlar evdekilerden rica edin kaldırsınlar o tartıyııı
hayır perşembe bide dün tartıldım 68 bugün tartıldım 67 diyor yarında 66 çıkarsın hey Allahım yarabbim
..............
Ya kızlar eğer cumadan önce cumadan sonra herhangi bir günde tartılanın tartısı bozulsun inşallah ...
hıh
Regl döenmin yakındır canımcım benim de yakın tartılsam senin gibi ağlarım zaten nasıl şişti her yanım.Diyeti tam anlamı ile uyguluyorsan kesinlikle kilo almış olamazsın hiç bişey yemeden kilo alınır mı?Yalnız bu diyet kaçamak kaldırmıyor bilesin.yaaaa arkadaslarr çok kötü bişi yaptımm benntartıldımm vee hüsran bana güç verinn destek olunnnn 81.5 çıktıummm 80le başlamıştımmmm böylee bişi olur mu yaaaaaaaaaaaaaa
Aynı durumdayız canım bende veremiyenlerdenim bakalım başladık bu cuma belli olacak.Seni zaten cuma alabiliriz listeye cumadan cumaya listeye ilave yapılabiliyor.Yarşıtayızda birileri ile......Arada listeye giriş yok o yüzden.Hoşgeldin bu arada.arkadaşlar benide listeye eklermisiniz. 65.8kg bende bu diyeti yapmak istiyorum. size imrendim gerçekten.inşallah bende veririm bu kiloları. 55 kilo olmak istiyorum.sizce 10 kilo verebilirmiyim.metobolizmam çok zayıf hangi diyeti yapsam veremiyorum.
gerçektenn kasa dönüşüyorsa hiç sorun ykbu cıvıklıkk geçsinde ama çok moralim bozulduuu tartıda eksileceğimm 2c ekimee kadarr 75 ile 79 arası olmak zorundarım 2 ekimdeee:enbuyukkk:
opuyorumnanaktanAynı durumdayız canım bende veremiyenlerdenim bakalım başladık bu cuma belli olacak.Seni zaten cuma alabiliriz listeye cumadan cumaya listeye ilave yapılabiliyor.Yarşıtayızda birileri ile......Arada listeye giriş yok o yüzden.Hoşgeldin bu arada
Arkadaşlar bugün itibariyle başladım bu diyete.kurallara tamamen uyarak yapcam.1 hafta sonra verdiğim miktarı yazmayı dörtgözle bekliyorum hepiniz ayrı ayrı motive ettiniz. herkese boll şanss.
Hap almaya kara vermiştim ki Satpati buradan bahsetti resmen verilen kiloları görünce gözlerim yerinden fırladı ve bir heyecan bastı.
Evde kırmızı elma var ama yeni kızarmaya başlamış yeşil kısmı daha çok onla başlayabilirmiyim tatlı değil elma orta ekşilikte bu 1. sorum.
2. sorum ben yeşil çayı hiiiiiç sevmiyorum ve içemiyorum zencefilli ve kayısılı yeşil çay var sallamalardan o olurmu acaba?
Yarın sabah itibari ile başlıyorum bu diyete olmazsa bir koşu gidip elma almaya karar verdim.
Leslie teyzemle bende yürüyorumdum onada devam ederim. Birde bir arkadaş bir kaç sayfa önce tobea mı tabeoo mu birşeyden bahsetmiş o nedir acaba.
Cevaplarsanız sevinirim benide yazarsanız arkadaşlar arasına bu arada sabah tartılıp kilomuda yazarım buraya şu çizelgeler nasıl yapılıyor.
Ay ne çok sordum.Azimli kızlar hadi verelim şu kiloları bizde.:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?