ya kızlar ben dayanamadım artık bozdum yaaaa gözüm yemeklerden baska bısey gormuyodu cunkuuuu :kedi:
Ne güzel motive ediyosun canım ben senin iyi kilo vereceğine eminim.opuyorumnanaktanyasakkelime şişşşştttt sus suss yazer duymasınnn !!! yasakkelime
şimdiye kadar başımıza ne geldiyse gözümüzün yemekden başka birşey görmemesinden gelmedi mi ?klava: pes etmek yokk yediklerini telefi edecek spor yap ve yarın sabah kalkar kalkmaz ben elma diyetindeyim de kararlı ol
başaracaksınnnn başaracağızz başaracaklarrr :1rolleyes:
yazercim öbür kısma baktım acaaip kaçamaklı gidiyorlar.Burda olmaktan çooook mutluyuz anlıyacağın...
Diyete devammm...
Ne güzel motive ediyosun canım ben senin iyi kilo vereceğine eminim.opuyorumnanaktan
ben cok mutluyum ya dayanamayip bugun tartildim ve simdiden bir kilo gitti bir hafada 3 4 kilo gidecek galiba bu diyetlekaydirigubbakcemile2
yalniz bendeki tek sorun yuruyusden baska bi spor yapamiyorum:1ninca:
ay ağzın bal pardon elma yesin emiiii
:dance:
Canım çok sıkılıyor napıym kızlar yaaaaaaaaaaa var mı güzel bi yerler bakıyım
Elma bulamadım buldum sandım yeşil elma ama aynı golden tadında tatlı mı tatlı.Şimdi buldum inşallah elma sirkemde kalmadıydı onuda aldım sabah akşam elma sirkemide içicem Yarın itibari ile cumaya tama bir hafta kalmış oluyor vermişimdir azcık ama tartılmıyorum elma yiyemedim pek ama aç kaldım sayılır çünkü.....
aynen tatlımmm bende ölüyorum tartılmak için yaaa tartıda her sabah bana bakıyorr:gitme:ama şimdi az vermişimdir canım sıkılır diye tartılmak istemıyorumbu arada aramızda kalsın ama bu diyetin bana en ağır gelen kısmı tartılmamak
gerçi iyi de oluto ben hergün tartılıp kilo veremediysem bırakırdım daklava:
bugünkü menüm
2 dilim ekmek üstü labne peynir
domates
maydonoz
3 litre kadar su
3 yeşil çay
4 elma yedim daha fazla yiyemedim akşam yatarken elma sirkesi içmeyi planlıyorum ama suya katmadan sek içsem bişi olur mu yaa bence kaçak yapmadım ama labne peynir ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?