Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ya kızlar ben dayanamadım artık bozdum yaaaa gözüm yemeklerden baska bısey gormuyodu cunkuuuu :kedi:

yasakkelime şişşşştttt sus suss yazer duymasınnn !!! yasakkelime
şimdiye kadar başımıza ne geldiyse gözümüzün yemekden başka birşey görmemesinden gelmedi mi ? klava: pes etmek yokk yediklerini telefi edecek spor yap ve yarın sabah kalkar kalkmaz ben elma diyetindeyim de kararlı ol
başaracaksınnnn başaracağızz başaracaklarrr :1rolleyes:

hello kizlar.. cok yoruldum ben yavvvv tam 40 dakika taebo yaptim acayip cok terledim.. ama iyi geldi uykum acildi kaydirigubbakcemile2 uff ya tartilmak istiyorum ben gayri yeterrrr dayanamicam haftaya kadarsositososito

Selam bayanlar 3 gündür kaçamak yapmadan devam ettim eşimin arkadaşının düğünü var ve 2 günlüğüne şehir dışına gidicez ben napıcam yollarda oralarda ya düğün ewinde ben yemek yemem elma yicem mi dicem yaaaa napcam bilmiyorum bozmak hiç istemiyorum da az az yemeklerden mi yesem acaba başka çare yok gibi offffffff çok üzgünüm

Ne güzel motive ediyosun canım ben senin iyi kilo vereceğine eminim.opuyorumnanaktan

yazercim öbür kısma baktım acaaip kaçamaklı gidiyorlar.Burda olmaktan çooook mutluyuz anlıyacağın.bugünü de hiç kaçamaksız bitirdimm işe gitmeme elma yanıma almayı unutmama rağmen hiç ama hiç acıkmıyorum
bide kızlar sölesemmi bilmiyorum ama bazen ufak tefek canım bişeyler çekiyor ev ahalisine yemek yaptığıımız için( bu açlıktan değildi ) ben kendimce küçük bi çözüm geliştirdim mısır canım çekti haşlanmış mesela iki üç kez ısırıp uzun süre çiğnedim ama sonra tükürdüm aynısını dün makarna için yaptım sanki yemiş gibi oldum ve nefsimi kontrol etmeme neden oldu bunu yaptıktan sonra herşey çok iyi gitti ama herzaman yapmamak gerek sanırım
doğru mu bu konuda örneklik etmem bilmiyorum ama bence çok etkili oldu hiç yememiş oldum
Tabikii durumumuz diğer gruptan çok çok iyi kızlar çook mutluyumm..
Diyete devammm...

ben cok mutluyum ya dayanamayip bugun tartildim ve simdiden bir kilo gitti bir hafada 3 4 kilo gidecek galiba bu diyetlekaydirigubbakcemile2
yalniz bendeki tek sorun yuruyusden baska bi spor yapamiyorum:1ninca:

yazercim öbür kısma baktım acaaip kaçamaklı gidiyorlar.Burda olmaktan çooook mutluyuz anlıyacağın...
Diyete devammm...

gerçekden diğer tarafda kaçamaklar çok var ama onlar sporda çok yapıyorlar. spor yarışlarına falan katılmışlar. ama biz kaçamaksız gdyoruz bekle bizi 2 ekim kk kim göreceklerrrkaydirigubbakcemile2

bu arada aramızda kalsın ama bu diyetin bana en ağır gelen kısmı tartılmamak
gerçi iyi de oluto ben hergün tartılıp kilo veremediysem bırakırdım daklava:

Elma bulamadım buldum sandım yeşil elma ama aynı golden tadında tatlı mı tatlı.Şimdi buldum inşallah elma sirkemde kalmadıydı onuda aldım sabah akşam elma sirkemide içicem Yarın itibari ile cumaya tama bir hafta kalmış oluyor vermişimdir azcık ama tartılmıyorum elma yiyemedim pek ama aç kaldım sayılır çünkü.....

Yokkkkkkk yazın hamlamışım iki gündür okul başladı malum ayakta durmaktan dizim arkasına b,şey oldu ağrı var çekilme var yüremekte zorlanıyorum sabah geçer inşallah yaparım indirdim leslie yi tatlişkom

elma sirkesini suya karıştırmadan içsem bişi olur mu acep

kızlar okudum geçmişi çıkyom ben süper gidiyo yeşil çayımın yanında 2 kuru kayısı yedim ee o kadarda olcek regliyim canım tatlı çekiyo öle idare ediyom bende herkese iyi geceler

bu arada aramızda kalsın ama bu diyetin bana en ağır gelen kısmı tartılmamak
gerçi iyi de oluto ben hergün tartılıp kilo veremediysem bırakırdım daklava:
aynen tatlımmm bende ölüyorum tartılmak için yaaa tartıda her sabah bana bakıyorr:gitme:ama şimdi az vermişimdir canım sıkılır diye tartılmak istemıyorum

canım nasıl ıceceksın ben sahsen sulandırılmısı bıle zor ıcıyorum ..bence sulandır mıdene zararı dokunmasın canım..opuyorumnanaktan
kızlar ben lesliie me başlıyorum bugun yapmadım 3 mil yapmayı planlıyorum dün 2 mil yapmiştim yenı başlıyorum ya çok zorlanmak istemıyorum..ıyı geceler hepınızeopuyorumnanaktan

merhaba elma diyetini hergün değilde arada yapsak olurmu emziriyorum ...varmı başka emziren bu diyeti yapan arkadaşlar...

canım bende emziriyorum ama benim bebegim 10 aylık artık sadece geceleri emiyor o yüzden ben bu diyeti yapıyorum ama seninki küçükse yapma sen az yiyyerekte verebilirin buna inan

heyhat cım hoşgeldin öncelikle forumda emziren bisürü arkadaş görmüştüm msl 597 sayfada takım kaptanımız tavsiyelerde bulunuyor bakabilirsin
zayıflayacağız inşallah hep beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…