Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kahvaltımı yaptım şimdi elimde yeşil çayım var içeyim leslie ile yürüyecegim.günde 2 mil ayrı ayrı yürüorum sıkmıyor

tünaydınlarrr tatlişler kaçamaksız ve sporlu bir gün diliyorummzemuszemuszemuszemus
ben 10 da kahvaltımı yaptım;1 yumurta bıraz peynır 1 dılım ekmek domates salatalık 1 bardak açık çay şekersiz tabiki
sonra 1 elma ve 1 bardak yeşil çay, 2 koca bardakta su

süper tatlım ama bence 1 hafta ölçülme daha bir süpriz olur..bugun tartılmadım ama söz verdim cumaya kadar tartılmicam..normalde zırt pırt tartılırım
günaydınnnnnn
elma ile çıtıtr olma adaylarııı
diyetmiz nasıl gidiyorr kaçamak yok değil dimi:uhm:
hadi canlarımm başaralım ve çıtır kızlar grubu kuralımm​
süper gidiyor canım sen nasılsınopuyorumnanaktan

slm kizlar diyet devam ediyor ama hic belli olmuyor kilo verdigim hatta 1 haftadir beni gormeyenler bugun kilomu aldin dediler cok morelim bozuk coooook soyle 10 kilo falan verincemi belli oluyor lutfen cevap

kızlar mükemmelsiniz ya bende gaza geldim ve başlayacağım sonuçları bildiririm harikasınız ya denemeyle ne kaybederiz......

arkadaşlar 4 mil yürüdüm canım çıktı şu fast mile olan ya çok koşturuyor iyi oluyor baya terletiyor böyle gidersem veririm bu kiloları.

slm kizlar diyet devam ediyor ama hic belli olmuyor kilo verdigim hatta 1 haftadir beni gormeyenler bugun kilomu aldin dediler cok morelim bozuk coooook soyle 10 kilo falan verincemi belli oluyor lutfen cevap

canım kıyafettendir aldırma kimseye benimde öyle ama üzülmüyorum verecegiz napalım 10 kilo nedirki bizim için spor herşey çok yap ihmal etme birkaç hafta sonra seni görenler farkı anlayacaklar hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

sende diyet e 23 eylülde mi başlamıştın ?

evet canim 23 eylulde tam olarak basladim ama ramazanin son uc gunu ve bayramda kirmizi elmayla basmistim alisayim diye evdeki elmalarla yapip 70 71 kilodan 69a dusmustum
23eylulde 69 kilo ile basladim biraz once tartildimda 67kilo olmusum ac karnina iki kilo verdim 4 gundur tabi dun tok karnina 68cikmistim
bugun biraz gec kalktim kahvaltida iki dilim kepek ekmegi biraz peynir ve sekersiz yesil cay ictim domates kesmeye usendimsırnaşık şey
gunde 2litre kesin su iciyorum her elma yedikten sonra acik ve sekersiz yesil cay iciyorum
yururyusle desdekliyorum ama bugun mekik cekicem kucuk bi gobek var onu eritmek gereksırnaşık şey

belki vucut suan inat ediyordur biraz sabret vermemen imkansiz gibi biseya.s
ben aylardir diyet yaptim bir ayda anca iki kilo versem moralim bozulup geri aliyordum bu diyet muthis verdiriyor hem burda bulunmakla insana heves geliyo tum arkadaslar cok icten cok samimi yalniz basina diyet yapmak cok sikici boylesi cok zevkli sen kulak asma milletin ne dedigine bir iki kilo vermis olsanda herkes hemen fark edemez sonra gosterecez o bize sisko diyenlerea.s:1hug:

yaaaa arkadaslarr çok kötü bişi yaptımm benn tartıldımm vee hüsran bana güç verinn destek olunnnn 81.5 çıktıummm 80le başlamıştımmmm böylee bişi olur mu yaaaaaaaaaaaaaa

selam elma güzelleri nabersiniz?????

kiz bayys morelini bozma hemen daha cumaya cok var vericez insallah yaeterki yilmayalim canimcim

bu arada listemiz nerde ya kopyalayim bariiii

çokk canım sıkıldıı ama yılmakk yok şimdi taebomu yapayımmm cumaya kadarda tartı yüzü görmek yokkkkkkk

rica ederim şekerimm..burda birbirimize yardımcı olucaz hemide zayıflıcaz...

bebişe öpücüklerr:ecrin_bebek:Şenizhe bu arada kaç aylıkkk..benim oğlum 9 aylıkk..

selam canim senin mesajini kacirmisim
bebegim ayin sonunda 11 aylik olacak canim
senin oglusunda kocaman Şeniz allah bagislasin canim

insallah dogrusu eklemisimdir

perşembe ve bayz siz neden tartılıyosunuz
ellikere size tartılmayın demmiyoz mu
bak bide 1.5 kilo fazla çıkmışın bayz
ya kızlar evdekilerden rica edin kaldırsınlar o tartıyııı
hayır perşembe bide dün tartıldım 68 bugün tartıldım 67 diyor yarında 66 çıkarsın hey Allahım yarabbim
..............
Ya kızlar eğer cumadan önce cumadan sonra herhangi bir günde tartılanın tartısı bozulsun inşallah ...
hıh

Canımm o baş ağrısı bende de oldu 2 gün bayya baş ağrısı çektim ama şuan çok şükür ağrı falan yokk inan gece yatarken ağrım vardı sabah uyandımm hala devam eden bir baş ağrısı vardı ama dediğim gibi 2 gün sürdü şimdi yok

karanfilli su arkadaşımın dediğine göree yağ yakıyormuş bana iç de görr nasıl yağlarını yakacak demişti ve gerçekten faydasını gördüm...Ödem atıyormu demişsin bilmimkii şekerim sanırım atıyordur kendimde hissediyorum çünki
birde şu göbekten gitse basen kalça derdim yok benim sadece anlamsız bir göbeğim varr :sm_confused:
sonuç ne olursa olsun devam et ve sakın tartılmaa kabızlık hiç çekmedim belkide kullandığım mide ilçalarımdandır
bende kronik gastrit var endoskopi falan çektirdim doktorun verdiği ilaçların içinde gaz giderici kabızlık önleyici ilaçlarda var onlarında faydası heralde
ee birde elma ve yeşil çay :smiley-cool: gidicek gidicek her şey beyinde bitiyor buna inan opuyorumnanaktan

Eşim 10 gündür şehir dışındaydı dün akşam geldiğinde ne olmuş sanaa dedii aman bir sevindim bir sevindim :dance: anlatamam kilo vermişsin dedi bu lafı duymayalı o kadar uzun zaman oldukii :teytey:

DERİN..................................127.5-95
YAZER……………………….....101.3---55
ADANUR………………………..96---60
BURCUM24……………………..94---70
YANCY…………………………..89---65
MEYRAM………………………..88---60
DAİSY13………………………...87---65
EYLÜLL81……………………….85---70
SILA55…………………………...85---60
BAŞAK16 ..............................84.2---55
BSRNZM…………………….....83.7-65
YAGMUR9303.......................83.6-70
KIYMET_AY……………………81---57
BAYYZ………………………....80---65
CENİFERR LOPEZ………...…78.5-65
MELYEZİT……………………..78---65
AŞKPEREST........................78/55
MİYAVMİİİ……………………..78---55
LUİSE………………………….77---65
SERSOY79………………….. 76.2---55
SAZİYE19.............................75---65
YELİZ DOLGAN……………...73.5-58
CULDA……………………...…73---58
PARDON……………………...71---60
SELMAT……….…………..…70.5-60
PERŞEMBE……………….…69---60
OZOSUM...........................69---?
PUREHATE........................68,7-50
SUN_SHİNE………………...68---53
NOSEE……………………...68---58
SERA81……………………..68---55
PELİNCE…………………....67---56
BESİKTAS………………….66.2-58
TWİLİGHT11…………….….66.5-53
ÇİĞDEM85.......................66.5-62
NMTCGLBTR……………....65---51
BEGUMGUL…………….....65---55
LELOS…………………..….65---58
SHqİPTARE………………..64---50
TUANA08…………………..62,5---52
NAZ ..............................62,4---50
chiglet.....................61,5 - 52
NİCE15……………………..61/55
DAARKNESS………………61---54
GULUMSEE……………..…61---53
PERİLİEV..........................59---53
GİZO..................................55---47
SANMUR06………………….55.5-50
CİMCİME21…………………..53.3-46

Arkadaşlar bugün itibariyle başladım bu diyete.kurallara tamamen uyarak yapcam.1 hafta sonra verdiğim miktarı yazmayı dörtgözle bekliyorum hepiniz ayrı ayrı motive ettiniz. herkese boll şanss.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…