slmyazer bende lesliyi indiriyorum bişey sorucam 1.yi şimdi indirsem öbürlerini sonra indirsem ve öyle birleştirsem olurmu açarmı o zamanda???
hipotiroid olup aranızda zayıflamaya çalışan varmı ,kilo verebildimi diye sormuştum.lütfen biriniz cevap versin......
hipotiroid olup aranızda zayıflamaya çalışan varmı ,kilo verebildimi diye sormuştum.lütfen biriniz cevap versin......
bi benimi kabız yaptı bu elmalar anlamadım gitti:gitme:ben de oruç tutuyorum ama suyumu ve elmalarımı iftardan sonra yiyorum ve sabaha kadar tuvaletten çıkamıyorum:):)
bi hafta içim ben ozaman bu sudan bakalımolucakmı bi değişiklik zaten su içmeyi sevmiyorum bu güzeloluyo serin serinCanımm o baş ağrısı bende de oldu 2 gün bayya baş ağrısı çektim ama şuan çok şükür ağrı falan yokk inan gece yatarken ağrım vardı sabah uyandımm hala devam eden bir baş ağrısı vardı ama dediğim gibi 2 gün sürdü şimdi yok
karanfilli su arkadaşımın dediğine göree yağ yakıyormuş bana iç de görr nasıl yağlarını yakacak demişti ve gerçekten faydasını gördüm...Ödem atıyormu demişsin bilmimkii şekerim sanırım atıyordur kendimde hissediyorum çünki
birde şu göbekten gitse basen kalça derdim yok benim sadece anlamsız bir göbeğim varr :sm_confused:
sonuç ne olursa olsun devam et ve sakın tartılmaa kabızlık hiç çekmedim belkide kullandığım mide ilçalarımdandır
bende kronik gastrit var endoskopi falan çektirdim doktorun verdiği ilaçların içinde gaz giderici kabızlık önleyici ilaçlarda var onlarında faydası heralde
ee birde elma ve yeşil çay :smiley-cool: gidicek gidicek her şey beyinde bitiyor buna inan opuyorumnanaktan
Eşim 10 gündür şehir dışındaydı dün akşam geldiğinde ne olmuş sanaa dedii aman bir sevindim bir sevindim :dance: anlatamam kilo vermişsin dedi bu lafı duymayalı o kadar uzun zaman oldukii :teytey:
sıkma canını yarın sabah daha iradeli başlarsın biraz hareket et yatmadan sabahta spor yap bişicik olmaz :hulya:beeeeeeeeeeeeennim diyet yalan oldu ufffffffff bu saate kadar sen tut kendini sonunda pogacalara yenil annem yarin icin pogaca yapdi dayamadim 2 dene yedimgün ortasindada bir dilim kepek ekmegi yemisdim ve kahvaltidada bir dilim fazla yedim ve ceviz yedim 6 tane off offf ya diyettim gitti:sinifsinif:
sıkma canını yarın sabah daha iradeli başlarsın biraz hareket et yatmadan sabahta spor yap bişicik olmaz :hulya:
canim ins mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?