Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

:kedi: ya kizlarrr ben kötü bisey yaptim chips yedim 3 4 tanecik
:gitme:
bide ben bugün biraz soguk almisim halsizim 3 tane elmacik yedim 2 bardakta isirganotu cayimi ictim
0,5 su :1ninca:
beni asarmisin kesermisin yazercigim ne yapcazzz
haaaaaa bide morelim bozuk ya leslie teyzemi indiremiyorum ya 10 kere denemisimdir
azcik youtubede baktim güzel bisey ama indiremedikten sonra neye yarar

slmyazer bende lesliyi indiriyorum bişey sorucam 1.yi şimdi indirsem öbürlerini sonra indirsem ve öyle birleştirsem olurmu açarmı o zamanda???

slmyazer bende lesliyi indiriyorum bişey sorucam 1.yi şimdi indirsem öbürlerini sonra indirsem ve öyle birleştirsem olurmu açarmı o zamanda???

açar canım
bu arada her part arasında 15 dakka bekleyin diyo beklemek istemiyosunuz modemi takıp çıkarın .. böylece beklemezsiniz

ohh bugunude bitirdik gunler geciyor ne guzel benim arada kacamaklar oluyor sinir oluyorum kendime ama dayanamiyorum cips azicik yedim azicik cik cikolata ama az yani birazda kraker ne yapayim uff
umarim kilomda oynama olur degilse deli olurum yapisti kaldi kilo optum hepinizzi hadi kizlar devamm

tae boda yaptım
ay bu çok zor anam bu vücütnan anam ağladı yani
ben az sonra yatar
öperim gözlerden kızlar

hanımlar bende elma diyetini denemeye karar verdim elmanın yeşil golden elma olması fark eder mi, yoksa ekşi yeşil mi olacak

hipotiroid olup aranızda zayıflamaya çalışan varmı ,kilo verebildimi diye sormuştum.lütfen biriniz cevap versin......

ben canim hipotroid hastasiyim her sabah ac karnina ilac kullaniyorum 6 aydir düzenli diyet ve spor sayesinde 27 kilo verdim :kedi: elma diyetiylede bir kac kilo verdim bakalim cuma günü nekadar daha verdigim ortaya cikicak sakin yapamama edemem deme dene istersen sadece biz digerlerine göre daha yavas veriyoruz ama veriyoruz canimzemuszemusopuyorumnanaktan

beeeeeeeeeeeeennim diyet yalan oldu ufffffffff bu saate kadar sen tut kendini sonunda pogacalara yenil annem yarin icin pogaca yapdi dayamadim 2 dene yedim gün ortasindada bir dilim kepek ekmegi yemisdim ve kahvaltidada bir dilim fazla yedim ve ceviz yedim 6 tane off offf ya diyettim gitti:sinifsinif:

arkadaşlar bugün yaptıklarım:5 mil yürüdüm daha sonra çarşı pazar dolaştım yoruldum yani umarım işe yarar..

kızlar slim in 6 diye bir egzersiz programı var onu yapmaya başlayacagım slim pack olanı var karın üzerine sadece 15 dakikalık günde 2 kere ypıp faydasını görenler var sizde araştırın yapın çok terletiyor...google la slim in 6 yazın çıkıyor.başarılarrrrrrrrrrrrrrrr

ben de oruç tutuyorum ama suyumu ve elmalarımı iftardan sonra yiyorum ve sabaha kadar tuvaletten çıkamıyorum:):)
bi benimi kabız yaptı bu elmalar anlamadım gitti:gitme:
bi hafta içim ben ozaman bu sudan bakalımolucakmı bi değişiklik zaten su içmeyi sevmiyorum bu güzeloluyo serin serin
başağrısı bi bende oldu sanmıştım herkeste olmuşiyi bari normal kaydirigubbakcemile3 bendede gastrit var ama kullanmıyorum ben artık ilaçları bıktım ilaçalmaktan haliyle baya gazlıyım :1ninca: karın şiş sürekli :1ninca:

sıkma canını yarın sabah daha iradeli başlarsın biraz hareket et yatmadan sabahta spor yap bişicik olmaz :hulya:

ya kizlar biri bana desin su leslie nasil aciliyor indirdim dosyaladim ama acilmiyor yaaaaa

delikafadulden kizlarrrrrrrrrrrrrrr yapabildim leslieyi indire bildim sonunda ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee alkisalkisalkis
hemen kalkimda yapim bariiii cok sükür ya gece gece cok sevindim heheheheee:roflol: :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…