Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

sıla ben koyuyorum masama ılınıyo öyle daha rahat içiliyo

aynen bende öle içiyom..sıcak asla içemiyom bazen limonda sıkıyomm.şeker zaten hiç atmıyom..öle içiyom..ne yapalım kızlar yeterki gitsin bu kilolarda herşeyi yapalım dimiii

ben zaten oldum olası bitki çaylerini şekerli içmem kahve hariç hiçbirşeye şeker atmam yeşilçayda naneli güzel deneyin bayılırsınız daha kolay içilir

ya kızlar aslında ben lahana çorbasına dayanmış insanım elma onun yanında yaş pasta kalıyo
gerçi o çorbaya 2 gun dayanabilmiştim 3 kilo gimişti ama ıykkk

ay evet ya bir doğum yaptım bu yaşımda 90ları gördüm öfff

doğumlarda zaten hiç görmedimiz rakamları görüyozzzzzzakannehirakannehirakannehir

aman bida o büyük rakamları görmeyelim inan kilo yük insanda..ağırlaşıyosun hareketleri hayatımızda herşeyi değiştiriyorrrrr..

zayıflayalımda çıtırla grubu kurucaz ona göre..:dance::dance:

ya kızlar aslında ben lahana çorbasına dayanmış insanım elma onun yanında yaş pasta kalıyo

kız ona dayandınsa bu8 elma hakketten çukulatalı pasta kalır onun yanında..

ben ona hiç dayanamadım sevmedim tadı çok fenaydı..

Ben bir gün dayanamadım ona valla
Yaptım döktüm hehehehekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

kızlar ben kaçtımmmmmmm

okula gideceğimmm şimdi ..

görüşmek üzere..anca akşama geleceğimm baybay dikkat edin kendinize diyete sıkı sıkı sarılıyoruz kaçamak yokkk

Evetttt
09:50 ılık limonlu su
10:bir domates,salatalık,3 zeytin,iki dilim kepekli ekmek
11:00 bir kupa yeşil çay
500 ml su nasılımm:)
12 gibide elma yerim

ben hiç denemedim ama annem lahanayı pişirdi azcıkta galetaunu attı 1 hafta yedi ama zayıfladı yani ben ozaman rejim yapmıyodum

ben hiç denemedim ama annem lahanayı pişirdi azcıkta galetaunu attı 1 hafta yedi ama zayıfladı yani ben ozaman rejim yapmıyodum

deneme zaten canım gerçi kimiisi severek içiyo
valla şifa niyetine her bitkiyi yer içerim ama ona dayanamadım işte dayansam demek 2 gunde 3 gittiyse bir haftada 8 gidicekti ama dayanamammıştım
sen istanulun neresindeyydin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…