Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

neks ben hep spor yapıyorum canım
ve size bişey söyliyim yaparsınız yapmazsınız bilemem ama
ilk duyunca bana çok iğrenç gelmişti kendimi çöp gibi hissederim demiştim
ama işe yaradıgını çok gördüm
battal boy bir çöp poşeti alıyorsunuz ona kafa ve kol kesip giyiyorsunuz üstüne eşofmanlarınızı giyip
evde bi yarım saat spor yapın sonra çıkartın bakın sanki 3 4 bardak suyu içinize dökmüş gibi oluyorsunuz

hııı umrancım oraya bikaç sefer gelmiştim hani şu otobüs durakları varya orda oraya gelmiştim yani eyüpten geçmiştim
bende kadıköyde kaldım 2 sene

İlk hafta yapma vücüdun bu diyete alışsın.
Yoksa sporla birlikte kas yaparsın dediler.
Bekliyorum ama ikinci hafta kesinikle uygularım canım...

aha ben yaparımda olmaz bana boyu küçük gelir biri alta biri üste yapar giyerim bakarım olursa

umrancım ben 2 sene önce 14 kg verdiğimde hergun yapıyodum bunu
şimdide cumartesi güünü geldi aklıma bir denedim 15 dk koşu bantında yürüdüm
yürümeden önce tartıldım yürüdükten sonrada duş alıp tartıldım 200 grm farketti hemen ama ben bebişimden dolayı kısa tuttum bir yarım saat sürdürseydim demekki 400 grm 500 grm gidicekti

öznur beni geöçer bu hafta baksana spor yapmış kaçamak yapmamış hatun ben 2 yada 2.5 versem razıyım:)))öznur 5 falan verir eminim

ayy yapayım bende sarayım onu oynayayım zıplayayım akşamları koşayım falan madem işe yarıyo diyosun kız öznur poşeti sarıp vurcam kendimi duvarlra

kııs ümran öznur dun börekler pastalar yaptıda bi lokma yemedi
maşallah irade abidesi oldu aramızda
üzüm üzüme baka baka kararırız inşallahhh

ayy yapayım bende sarayım onu oynayayım zıplayayım akşamları koşayım falan madem işe yarıyo diyosun kız öznur poşeti sarıp vurcam kendimi duvarlra

ben streç filmi çok denedm canım illa spor yaparken kıvrılıyo kayıyo bişeyler oluyo
ama çöp poşeti kafadan giydiğin için yerinde duruyo ve gydiğin anda o sıcaklıgı hissediyosun anında terlemeye başlıyosun

:roflol::roflol:

Çok güldür beni ya vurcan kendini duvarlara hemi?
Ayy bende vuracam bende...

Ya hanımlar spor yapınca kilo veremiyoz diyorlar ama.
Benimki bölgesel ben yapsam mı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…