Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba ben bugün başladım diyete inşallah hiç bozmam diyetimi artık zayıflamam lazım her gören ay çok kilo almışsın şöyle böyle çok bunaldım

metobolizme daha hızlı çalışıyomuş erken kalk sıcak su iç sabah sporu yap diyodu seksy sonra kahvaltı yapılıyo ama ben yapamıyuorum imkanı olanlar yapsın

merhaba ben bugün başladım diyete inşallah hiç bozmam diyetimi artık zayıflamam lazım her gören ay çok kilo almışsın şöyle böyle çok bunaldım

Hep birlikte vericez canım...
Benim kuzenlerinde söyledikleri şişko olayı.
Sinir şeyler ne olcak.Verincede aaa nasıl verdin çok hoş olmuşsun diyorlar.
Görürler günlerini.Bak yine sinirlendimmkaydirigubbakcemile

özlemcimm hayırlı olsunnn :):) verirsinn sen hiç merak etmee umrannn bir kotum vardı düğmesi az kapanmıodu bugün kapanıoo kilomu verdimm neee:)):

metobolizme daha hızlı çalışıyomuş erken kalk sıcak su iç sabah sporu yap diyodu seksy sonra kahvaltı yapılıyo ama ben yapamıyuorum imkanı olanlar yapsın

Spor yapamıyom ama ıscak suyumla başlıyorum güne erkenden.
Şimdi herkescikler yemeğe çıkıcak ben burda kalıcamm gamyoncuiremsu

ehehehe neks ben umranla iddaya girdimde:) ikimizinde verilecek 12 kilosu olduğu içünnn yarış yapıoz aramızdaaa:)): ama kaybetcek çünkü önce ben vercemmm eheheheh kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim valla iyice gaza geldim vericez kiloları kilo verince görcekler günlerini niye kadınlar tabi hepsi değil birbirlerini gördükleri zaman aa kilo almışsın vey akilo vermişsin diyolar anlamış değilim :)

ehehehe neks ben umranla iddaya girdimde:) ikimizinde verilecek 12 kilosu olduğu içünnn yarış yapıoz aramızdaaa:)): ama kaybetcek çünkü önce ben vercemmm eheheheh kaydirigubbakcemile3

Süpermiş valla
Bir 8,5 kiloda bende var

Kızlar ne yaptım biliyonuz mu?
Nerdeyse her 10 dkda bir lavaboya gidiyorum.
Ben normalde pek su içmem de.
Neyse 10 kere eğildim öne doğru göbişim yok ama olsun
Dümdüz olsun.100 kerede popomu duvara vurdum.
Ve bunu her lavaboya girdiğimde yapcam
İğrenç gibi gelebilir ama günde 5 kere girsem lavaboya
5*100=500 popo hareketi
10*10=100 göbiş hareketi

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…