Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

nekss iyi yapmışsın kıs:)ya bu bide kendilerine bakıp konuşsalar tamamda bide kendilerine bakmadan konuşuyolar haftada kaç kilo verdiniz benim kilom 70 haftaya kadar kaç kilo veririm

yaa ne diyimmm yaaaaa :):)): bak oklavayıda ben demiştimm ):):) kızlar oklayayı heryerinizde kullanın ben arkadaki katlarıma bilem sürüyom :):) bacaklarımaaa ayak bileklerimeee göbeğimee popomaaa :):)

yok kızlar bırakmam diyeti saten. ama biraz korkuya kapıldım veremezsem diye. dün yedim bişeyler.bundan sonra yemem inşallah:) 5 kilo vercem demiştim ama olmicek. 3 kilo veririm heralde bundan sonra.

nekss iyi yapmışsın kıs:)ya bu bide kendilerine bakıp konuşsalar tamamda bide kendilerine bakmadan konuşuyolar haftada kaç kilo verdiniz benim kilom 70 haftaya kadar kaç kilo veririm

Hak edene yapıcan anam
Söyleyenlerin hepside kilolu
Onlar bana ben onlara söyledim heheheh

ohh içimin yağları eridi de de valla banada anam şişko derdi artık çok güzel oldun diyo verdim ya eridi yağlar yüzün küçüldü basenin küçüldü diyo pek hoşuma gidiyo

zaten zayıflarsak beraber zayıflarız sarıcam poşeti vurcam duvardan duvara alıcam oklavayı allah nereyi verdiyse artık:))

cnm tabi senin dediğin harekette var ama dediğim öle değil hamur gibi açıcan kendini fazla bastırma ben ilk yaptığımda mosmor etmiştim biryerlerimi oklaya ile heryerini açıcann kızlar ben 12 yaşındaydımm bundan 11 sene öncesini düşünün karnımın büyüklüğündenn önümü göremezdim açıkça söyliyim şimdi ::kedi: ben bu oklava ile ne yaptım ne ettim dümdüz etmiştim göbeğimi ve şunuda söyliyimm ve bude gerçek 75 kiloya çıktığım zamanlarımda bile göbeğim hiç sarkmadı ayva dedikleri şekilde oluor hepp sadece genişliordum doğal olarak oda okadar kiloyu alınca :):) şiddetle oklavayı duvara vurmayı poponla yerde yürümeyi streç ve çöp poşetini alabilecekseniz sauna shortu öneririrm kızlarrrrr

ohh içimin yağları eridi de de valla banada anam şişko derdi artık çok güzel oldun diyo verdim ya eridi yağlar yüzün küçüldü basenin küçüldü diyo pek hoşuma gidiyo

Kimisi azimlen diye söyler iyikide söylyorlar.
Ama kimisi sırf laf olsun diye söyler hemde toplumda.
Bizim kuzenler öyle.
Bundan sonra susmak yok

zaten zayıflarsak beraber zayıflarız sarıcam poşeti vurcam duvardan duvara alıcam oklavayı allah nereyi verdiyse artık:))

:roflol::roflol:

Aynen aynen
sonrada birlikte alışverişe çıkarız

Anlattıydım geçen gün elbise aldım S beden cuk oturdu.
Sonra pantolon alim dedim belden olan basenden basenden olan belden olmuyor
Kocaman pantolon verdi kız birde yakıştı diyor.
Soldada dar kesim kotlar vardı ahh ahh onlar olmaz sana dedi lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…