Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar ben kaçmak zorundayım arkdşa gidicem kahveye..
akşma grşlim..
bulantı devaamm(
vlla cnm akşma kdr ben 3 elma yermiyim bilemiyorum..
kız dua edin bana ha:))
öpt sizi

Ben Pazartesiden itibaren başladım.Benimkisi tam bir elma diyeti değil.Ümranada söylemiştim daha önce ama bu topik çok hoşuma gitti muhabbetler çok güzel o yüzden bende elma diyeti yapmasamda burda sizinle beraber diyete devam etsem olur mu...

Çok geşmiş olsun canım ya...
Sen yinede kendini çok zorlama emi?
Her şeyin başı sağlık...

sagolasin canim egzersiz yapmaya halim yok dun az mekik cektim bugun daha bisey yapmadim bu hafta gecen haftaki kadar suzulme hissetmiyorum kendimde cuma bi gelse tartilmak icin sabirsizlaniyorumdelikafadulden

cerkez kizi takil bizeopuyorumnanaktan
bugunku kahvaltim
haslanmis yumurta domates kepek ekmegi naneliyesil cay
biraz once bi elma az sonrada yesil cay icip biraz egzersiz yapicam

Son düzenleme:
sagolasin canim egzersiz yapmaya halim yok dun az mekik cektim bugun daha bisey yapmadim bu hafta gecen haftaki kadar suzulme hissetmiyorum kendimde cuma bi gelse tartilmak icin sabirsizlaniyorumdelikafadulden

Olsun canım ya haftalar bitmez...
Hep birlikte burdayız:)

Tabiyki olur canım yaa:)
Tam destek hep destek:)
Hedefimiz zayıflamak hep birlikte başarıcaz inşallah.

ya ben bu diyete baslayali yemek yapmak cok zoruma gidiyo aksam kocaya ne yedirsemkifisfisfis aksami gectim bide yarin ogle yemegi icin hazirlayip veriyorum eline uff ya ne yapsamkikafamçokkarıştı
keske oda elma diyeti yapsa

iğrenç bulantılar dışında iyi gidiyo,seninki nasıl gidio?
saoll nekss ciimm ya bulantı iğrenç....bende tek yeşil çayı içemedim henüüz..

canim o kadar sikma kendini bulanti felan varsa azda olsa biraz biseyler atistir sagligindan daha önemli degilya 5 kg gitcegine 4 gitsin
benimkisi iyi gidiyor ama ben öglenleri biseyler yiyorum bebegim
var onu emziriyorum cocukcagiz sadece elma emmesin :ecrin_bebek:
az kilo verebiliyorum ama hic yoktan iyidir Şeniz

ya ben bu diyete baslayali yemek yapmak cok zoruma gidiyo aksam kocaya ne yedirsemkifisfisfis aksami gectim bide yarin ogle yemegi icin hazirlayip veriyorum eline uff ya ne yapsamkikafamçokkarıştı

kiz dur adamcagizi zayiflatma
yada elma yemegi yap ver kaydirigubbakcemile3

Bende ikinci püremi yaptım kızlar:)
Karnım hafiftan ağrımaya başladı ama vazgeçmek yok:)

hihoyyythihoyyyt

:roflol::roflol:

Akşam yemeğinde ne var hayatım?
Elma kocişkom:)
Peki öğlene ne hazırladın?
Elmaaaaaa:)

kiz dur adamcagizi zayiflatma
yada elma yemegi yap ver kaydirigubbakcemile3

aslinda adamcagiz dedigin 100kilo onun benden cok ihtiyaci var kilo vermeye ama hiiicc oyle memnunki halinden:roflol:
aslinda bende istemiyom vermesin kilo milo ben citir olayim o tontis olsunsırnaşık şey

aslinda adamcagiz dedigin 100kilo onun benden cok ihtiyaci var kilo vermeye ama hiiicc oyle memnunki halinden:roflol:
aslinda bende istemiyom vermesin kilo milo ben citir olayim o tontis olsunsırnaşık şey

Benim sevdikimin fizik çok güzel yaa...
Vazgeçmeye karar verdikçe onu düşünüyorum hemen toparlıyom kendimi:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…