:) kızlar ben çıkıyorum. yarın görüşürüz. bol yeşil elmalı günler size. unutmayın 38 beden için yapıyoz bu diyeti. hiç kaçamak yok bak:)
kızlar ben kaçmak zorundayım arkdşa gidicem kahveye..
akşma grşlim..
bulantı devaamm(
vlla cnm akşma kdr ben 3 elma yermiyim bilemiyorum..
kız dua edin bana ha:))
öpt sizi
bravo valla azimine hayran kaldım:lepi::hooray:
Çok geşmiş olsun canım ya...
Sen yinede kendini çok zorlama emi?
Her şeyin başı sağlık...
sagolasin canim egzersiz yapmaya halim yok dun az mekik cektim bugun daha bisey yapmadim bu hafta gecen haftaki kadar suzulme hissetmiyorum kendimde cuma bi gelse tartilmak icin sabirsizlaniyorumdelikafadulden
Ben Pazartesiden itibaren başladım.Benimkisi tam bir elma diyeti değil.Ümranada söylemiştim daha önce ama bu topik çok hoşuma gitti muhabbetler çok güzel o yüzden bende elma diyeti yapmasamda burda sizinle beraber diyete devam etsem olur mu...
Hoş gelmişsinn:)
Güel başladım böylede devam eder inşallah.
iğrenç bulantılar dışında iyi gidiyo,seninki nasıl gidio?
saoll nekss ciimm ya bulantı iğrenç....bende tek yeşil çayı içemedim henüüz..
Olsun canım ya haftalar bitmez...
Hep birlikte burdayız:)
ya ben bu diyete baslayali yemek yapmak cok zoruma gidiyo aksam kocaya ne yedirsemkifisfisfis aksami gectim bide yarin ogle yemegi icin hazirlayip veriyorum eline uff ya ne yapsamkikafamçokkarıştı
keske oda elma diyeti yapsa
ya ben bu diyete baslayali yemek yapmak cok zoruma gidiyo aksam kocaya ne yedirsemkifisfisfis aksami gectim bide yarin ogle yemegi icin hazirlayip veriyorum eline uff ya ne yapsamkikafamçokkarıştı
keske oda elma diyeti yapsa
kiz dur adamcagizi zayiflatma
yada elma yemegi yap ver kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:
Akşam yemeğinde ne var hayatım?
Elma kocişkom:)
Peki öğlene ne hazırladın?
Elmaaaaaa:)
aslinda adamcagiz dedigin 100kilo onun benden cok ihtiyaci var kilo vermeye ama hiiicc oyle memnunki halinden:roflol:
aslinda bende istemiyom vermesin kilo milo ben citir olayim o tontis olsunsırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?