Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kopma perşembe kalk sandalyeden yat yere çek 25 mekiki sonra biraz daha takıl nete bi 25 daha çek oldu bitti:)))

Benim sevdikimin fizik çok güzel yaa...
Vazgeçmeye karar verdikçe onu düşünüyorum hemen toparlıyom kendimi:roflol:

zemuszemusbirakma sakin erkeklerden bir adim onde olmak lazimki gozu baskasinda olmasin-tatlicadiarzu- benimkini aslinda ben sisirdim adam evlendigimizde normal sayilirdi ayiptir soylemesi sahane yemek yaparim oda sahane yersırnaşık şey

umran neks basliyorum mekigekaydirigubbakcemile2 sayfa dursn acikyerimseniben
bilge isin yoksa takil burda sohbet guzel

zemuszemusbirakma sakin erkeklerden bir adim onde olmak lazimki gozu baskasinda olmasin-tatlicadiarzu- benimkini aslinda ben sisirdim adam evlendigimizde normal sayilirdi ayiptir soylemesi sahane yemek yaparim oda sahane yersırnaşık şey

Yakarım valla hele bir gözü başkasında olsun...
Ama takıntılı beyfendi kilolu değilim ben fena sayılmam en azından.
Ama basen bölgem var.O yüzden yanında hep etek giyiyorum kısa oluyor tabi çekiştirip duruyor:)Resim eklerim birazdann:)Yakışıyoruz aslında:asigim:

işimi hallettim ,kızımı uyuttum,şuan burdayım kızlar...elma da elimde...bi sorunum var eşim bana çok gülüyo yaaaa:kedi::kedi:
umran neks basliyorum mekigekaydirigubbakcemile2 sayfa dursn acikyerimseniben
bilge isin yoksa takil burda sohbet guzel

Sevdiğim ve benn hiç acımam bir anda aşk yuvasına çeviririm topiği:)
Onu düşününce sürekli anlatasım geliyordaaa:asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:
ama ii kilo veriyorum haaaa...eski eteklerimi giymeye başladım bilemm....38 leri de giyince tamamdır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…