Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

:) kızlar burdan herkes 38 beden olana kadar ayrılmıycak bak ona göre:) sonra o eleştiren insanları görün siz. bazılarıda kıskandığı için ne kadar zayıf olsanda gene bi kusur buluyo gerçi ama:)

onlara hemen cvp yapıştırıyorum cnm yaaa:)
sıkıyo biraz benim yanımda birilerini eleştirmek önce kendine bakmalı insn..
kendisi içiin bişiyler yapmalı :))
tam destek hep desteekkk :)))))

Ben susuyordum artık bende veriyorum cevabını:)
Tam destek hep destekk KK bayanları ile zayıflıyorum fıstık oluyorumm hihoyyyt

cumaya az kaldı. sanki yarın cumaymış gibi hissediyorum bazen:)
çok ii ya:)))))
birazdan arkdşa kahveye gitcem,yarında sbh da başka bi arkdşa gitcem(
çay faslına geçmeyin dediim :))
hergün birileri tabak tabak poğaça gönderiyo yaaa delircem:)
sıcacık ve ben bi tane bile yemiorum,yaşassıınnn:)))

ayyy tombik kız içim eridi görüyomusun şimdi 38 beden giycez deyince ben 40 beden pantolona razıyım
üst bedenimde zaten 38 orantısız benim vüvut yapım ya

Merhaba bende pazar gününe kadar elma diyeti yapıcam sonra protein diyetine geçicem bende 10 gün.Kanım 0 olduğu için etle daha rahat zayıflaycım. Ama hiç aksatmadan pazara kadar elma diyetini yapıcam çünkü geçen hafta sadece çarşamba perşembe yapabildim haftasonu yapamadım ailevi nedenlerle am 63.300 ile başlamıştım şimdi 61'im.Dünden beri de çok sıkı yapıyorum.pazara kadar 57 filan olurum diye de umuyorum :))

ya o popo var ya kesip atasım geliyo bazen. seninde belin bol oluyo demi giydiğin kıyafetlerde.

Hemde nasıl.
Geçen kot bakim dedim kendime.
Popodan olan belden kocaman öyle bir boşluk kalıyordu kemerle bile tutturulmaz.
Kız gördü şok oldu:)
Belden olan demicem çünkü popodan yukarı çıkmıyor

:) kızlar ben çıkıyorum. yarın görüşürüz. bol yeşil elmalı günler size. unutmayın 38 beden için yapıyoz bu diyeti. hiç kaçamak yok bak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…