Aynen aynen tek sorun basen ona yğunlaşıp eriticez inşallah:)
Ya nekss bak gerçekten sana tavsiyemm bak ben diyetimin 3. günü kötü oldum elim ayağım itredii tuttum kendimi 4. günü akşam yine tuttum kendimi ama gece böyle olduusana tavsiyemm benim gibi olduğun zamann bilge arkadaşımın dediği gibi çorba iç birazz yoksa vücut bunu unutmuyo gerçekten 1.cisini atlattım 2. sini atlattım 3 te yakaladı beni ne zaman kendimi çokk kötü hissedersem ya çorba içicem birazz yada ona benzer nefsimi durduracak hafif birşeyler atıştırıcammm bu nefis benden güçlü
o basenler yuzunden milet skinny jeanleri eskitti ben daha bitane bile alip giyemedim ama inaniyorum bu kis bitmeden giyicema.s
hadi kızlar görüşmek üzere:)ben biraz çorba içiçem....sanki acıkmaya başladım:)
nekss pureyi sutlemi yapiyosunuz ben zannettimki sadece rendeleyip yiyosunuz
bende bi damlacik sutle sekersiz kahve iciyorum malesef ben kahve bagimlisiim bir hafta icmeden anca durabildim acaba bu hafta kahve ictigim icinmi kendimi zayiflamis hissetmiyorum belki kilo vermeyi engelliyordurfisfisfis
kızlar ebn kaçıyorum neks cnm çok sağol desteğin için dediğin gibi ilk hafta 2 de 3 de gitse yeterli:) devamm ne olursa olsunn
anelim hosgeldin katil bize ver kilolari
ben cikiyorum arkadaslar simdi egzersiz zamani gorusuruz hepinize koccaman sevgiler birakiyorum kacamaksiz gunler diliyorumopuyorumnanaktan
çerkez kızı iyigidiyo kızlar kızmayın dayanamadım tartıldım 70 olmuşum 2 kilo gitmiş cumadan bu yana:))))))))))))))))
bende katılmak istiyorum yalnız çevre baskısından dolayı tam katılım olmayacak. Şun 61 kiloyum hedefim 55. Beni alaın aranıza çalıştığım ve kursa gittiğim için egzersiz yapammıcam ama gece yatmadan mekik çakebilrim diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile2
kız o öznur 3 kiloyu beğenmiyo ben 2 kilo verdim diye bugün sevinçten öldüm:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?