Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Canım kolay değil elbetteki.
Birden bire vucudun alıştığı şeylerden vazgeçirmeye çalışıyoruz.
Dedim ya ilk hafta aksaklık olur ikinci hafta süper geçer.
Böyle devam ettirez.Bende ilk hafta mesela püre yapıyorum sütle.
İkinci hafta yapmıcam normal yicem.Gerçi yarez daha iyi oluyor dedi ama nese.
Ya zaten haftada 2 kilo gitse yeter.Burdaki sohbet muahbbet yeter.
Ben burayı çok sevdim yavaş yavaş vericez inşallah:)

afiyet olsun bilge bende cay icip egzersizlerimi yapcam dunde fazla yapmadim ayip oluyo artikkaydirigubbakcemile3

o basenler yuzunden milet skinny jeanleri eskitti ben daha bitane bile alip giyemedim ama inaniyorum bu kis bitmeden giyicema.s

İnşallah.
Baseni ertimenin tek yolu yürüyüş hanımlar.
Gerçi ilk hafta spor yapma dediler ama.
Benim derdim kilo değil tamamen bölgesel o yüzden yapmam lazım.
Yüzümden zayıflamak işime gelmez şahsen.

nekss pureyi sutlemi yapiyosunuz ben zannettimki sadece rendeleyip yiyosunuz
bende bi damlacik sutle sekersiz kahve iciyorum malesef ben kahve bagimlisiim bir hafta icmeden anca durabildim acaba bu hafta kahve ictigim icinmi kendimi zayiflamis hissetmiyorum belki kilo vermeyi engelliyordurfisfisfis

bende katılmak istiyorum yalnız çevre baskısından dolayı tam katılım olmayacak. Şun 61 kiloyum hedefim 55. Beni alaın aranıza çalıştığım ve kursa gittiğim için egzersiz yapammıcam ama gece yatmadan mekik çakebilrim diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile2

kızlar ebn kaçıyorum neks cnm çok sağol desteğin için dediğin gibi ilk hafta 2 de 3 de gitse yeterli:) devamm ne olursa olsunn

anelim hosgeldin katil bize ver kilolari
ben cikiyorum arkadaslar simdi egzersiz zamani gorusuruz hepinize koccaman sevgiler birakiyorum kacamaksiz gunler diliyorumopuyorumnanaktan

Canım bana yarez söyledi.
Ekşi ekşi diye yakınıyordum.
Yağsız yarım çay bardağı süt ekle dedi üzerine tarçın.
Ben sadece süt ekliyorum.
Tadı daha güzel oluyor.
Dün böle midemde acımsı bir tat vardı.
Süt biraz olsun yumuşatıyor.
Ben daha 2. günümdeyim zaten çok zorlamıyorum kendimi.
Şekersizse sorun olmaz:)

çerkez kızı iyigidiyo kızlar kızmayın dayanamadım tartıldım 70 olmuşum 2 kilo gitmiş cumadan bu yana:))))))))))))))))

Sende hoş geldin aramıza:)
O çevre baskısı bendede var ama dayanıyorum:)
Gittiği yere kadar hadi bakalım hayırlısı:)

öznur napıyon iyimisin canım sıkma canını nolcak okadar yemekten hemen kilo olmaz ki hiçbişey olmaz arada bende yedim ama hiç dert etmedim bak ben senden azvermişim önemli olan sonuç canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…