Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ben geldim kızlar nasıl gidiyor durumlar sabahtan beri hiç kaçamak yapmadım şimdi bir elma daha yiyecem ama midem su dolu bulantı yapar diye korkuyorum.

ben geldim kızlar nasıl gidiyor durumlar sabahtan beri hiç kaçamak yapmadım şimdi bir elma daha yiyecem ama midem su dolu bulantı yapar diye korkuyorum.

Hoş geldin...
Bende hiç kaçamak yapmadım.
Şimdi yeşil çayı mı önce içsem elma püremimi yesem diye düşünüyorum.
Elma saatim geldi:)

Kizlar selam ben de yeni katildim araniza. Ozge ben. 18 yasimdayim. Gecen sene 53 kiloydum ama öss stresi dalan derken bu sene baya bi kilo aldim. en son 56'ydim simdi noldum bende bilmiyorum ve tirsiyorum taritya cikmaya acikcasi. ben de sizlerle birlikte bu dieti uygulamak istiyorum. hatta bugun basladim. fakat kahvalti etmeyi sevmedigim icin sabah sadece sutle misir gevregi yedim. eski kiloma kavusiyim o bile yeter bana. sadece bi tane elma yiyebildim simdiye kadar ama elmalarim baya bi buyuk. sanirim o yedigim elma 2 tane elmaya karsilik gelir her neyse merak ettigim bazi seyler var. bu dieti yapmissiniz iyi hos hepiniz cok memnunsunuz,guzel sonuclar da var. ama bu kadar kisa surede verilen kilolar geri alinmaz dimi? cok fazla kafama takmis durumdayim bu durumu. zayifken kilo almak inanin cok zor. spora da gidiyorum duzenli olarak umarim bu dietle ve sporla bende sizler gibi fit olabilirm tekrardan. hepinize mutlu gunler diliyorum, bide allah sabir versin hepimize :)

Hoş geldin aramıza:)
Öncelikle tartılmalısın ki sende işe yarıyormu onu görebilesin:)
İkincisi elma 2 saatte bir yemek zorundasın.
Günde en az iki bardak yeşil çay içmelisin.
2 yada 2,5 litre su içmelisin.
Bnları uygularsan zaten gider kilocukların:)

özgeçetin hoşgeldin inşallah sende zayıflarsın
kızlar morelim bozuldu yav arkadaş alışverişe gidelim dedi ben biraz daha zayıflim gideriz dedim güldü hiç vermedinki hala vercen sanıyosun 10 kilo falan veremezsin sen dedi(((( ağlıycaktım ya sen öyle san zayıflasam sanane sen git alışverişine dedim(((((((

Saçmalamasın onlar...
Ne bekliyormuşş allah allah daha dikkat edeli ne kadar oldu ki?
Bir hatada mucize mi bekliyorlarmış?
Ayy işte sinir oluyorum kendilerine bakmazlar başkaları hakkında yorum yapıp heves kırarlar.
2 kilo verdin daha ne olsun hemde çok kısa sürede.
Ben o kadar versem göklere uçarım valla.
Bak biraz zaman geçsin şöle vucut şeklin meydana çıksın sen o zaman gör o yorum yapanları.
Sırrın ne diye sormaya başlarlar o zamanda sen söylemessin.

Hem sen bırak onları biz KK bayanları olarak gidicez alışverişe:)

ama ben toplamda 6 kilo verdim hayatım baya belli oluyo kilo verdiğim ama annemler oluyo diyo o beni gıcık eden kardeşim bile abla valla inceldin diyo ama o geldi veremedin veremezsin dedi kendisi incecik zayıf tabi beni anlamaz(((((((((

Yaa canım tanımıyorum arkadaşını kişiliği hakkında yorum yapmkada bana düşmez ama.
Halt etmiş o...Belkide sendeki farkı gördükçe dokunmuştur.Hiç aldırmıyoruz aynen yola devam ediyoruz:)

evet ya elmamı bile zor yedim onun yüzünden boğazıma tıkandı zevkle şevkle yediğim elmam vazgeçmiycem işte ben mutluyum bne farkediyorumya kimene

67 cim ,ya cnm üzüldüm gece yemişsiin ama olsun yine vermişsin bak 4 günd e okdr kiloyuu
ben haftada 2 versem ona bile razıyım...
akşm ben felakettiim bulantı bugnd edevam ama akşm uyudum erken yoksa belkide atıştırırdım
ama bulantıdan yyemiyorum bennn...cnmda istemiyo hiç bişii..
üzme kendinii olur öyle..bozdum die sakın boşvermee....
hep destek tam destek:))
2.elmayı yediim..

:):)

Dün benimde bir ağrı bir ağrı karnımda varya ölüyordum.
Bu akşamda başım dönüyor hafiften böle bir güçsüzüm uyku bastırıyor.
Eve gidince direk uyucam inşallah:)

uyu cnm ya ama çok erken uyuma sbh olmuyo vlllaa:)
gece uyanıp yemeklere saldırırsın sonra..
ben bu elmaları nasıl 3 liiicem bilmiyorum ay bide yeşil çay vardıı ııyyy(

bulantı var umrancım acıkma yokkk,,
tam tersiii hiç bişii görmek ve yemek istemiyorum..
bugn yalvardılar sarmanın tadına bak die ama yiyemedim bile((

kizlar cok cok tesekkur ederim hepinize. hosbuldum :) umarim bi-iki haftaya kadar formumuza kavusuruz hepimiz. iyiki sizleri bulmusum ya birbirimize destek oluyoruz ne guzel sakın vazgecmeyin benim niyetim yok sahsen. ve forum da beni baya bi motive ediyor. simdi elmami yicem canim hic istemiyo ama napalim kader utansin :/

nası yani ya göbeğinimi açıyon oklavayla akannehir arasına ne koyuyon sona kaydirigubbakcemile3 ay işe yarıyosa bende yapim valla benimderdim bi göbek
Pares isminin tersini sormam adaşmıyız diye merakımdan dı evet adaşız.gamyoncuiremsu:dance:
yerimseniben Şeniz seraplar çok dengesiz oluyo abla sorması ayıp sendede varmı acık çatlaklık
canım debridat al isalede kabızlığada ii geliyo yan etkiside yok çok geçmiş olsun

ben dün protein dietine başladım arkadaşlar ama sizide takip ediyorum ilk gün elma dieti yaptığımda 1.2kg vermiştir benim hep ilk gün çok gider ama protein dietinde 2kg yakın gitti 5 litreye yakın da su içmiştim nası oldu inanamadım listenin dışınada çıktım üstelik yarın sabahta ii bi kilo verirsem haber vericem size en azından karnınız doyuyo kızlar yani elma gibi eziyet etmiyo insana zaten sınırsız et olunca istesenizde yiyemiyosunuz gözünüz burnunuz doyuyo kaydirigubbakcemile3 yani insan 3 litre su içip nekadar et yiyebilirki kaydirigubbakcemile5 hem tavuk çok pahalı dil 1kg göğüs 7 lira bi kilo elma 4 eziyeti yok en azından ve daha hızlı verdiriyo yani öyle düşünüyorum yarın kesin belli olucak öpüyorum hepiceğinizi kolay gelsin opuyorumnanaktan

ve sen hala ona arkadaşımmı diyosun

Son düzenleme:
bulantı var umrancım acıkma yokkk,,
tam tersiii hiç bişii görmek ve yemek istemiyorum..
bugn yalvardılar sarmanın tadına bak die ama yiyemedim bile((

bacım çok endişeleniyom ben senin için sen hem erlma yiyemediğin için bitkinsin hemde yemekte yemiyosun ya bırak iki gün ara ver yada nebilim napsak sana mafoldumben

bence de ara vermen senin icin iyi olur. allah korusun bunun sonu anoreksiyaya falan gider. yememek bir sure sonra hastalik oluyor. ara ver sen en iyisi canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…