ben geldim kızlar nasıl gidiyor durumlar sabahtan beri hiç kaçamak yapmadım şimdi bir elma daha yiyecem ama midem su dolu bulantı yapar diye korkuyorum.
Kizlar selam ben de yeni katildim araniza. Ozge ben. 18 yasimdayim. Gecen sene 53 kiloydum ama öss stresi dalan derken bu sene baya bi kilo aldim. en son 56'ydim simdi noldum bende bilmiyorum ve tirsiyorum taritya cikmaya acikcasi. ben de sizlerle birlikte bu dieti uygulamak istiyorum. hatta bugun basladim. fakat kahvalti etmeyi sevmedigim icin sabah sadece sutle misir gevregi yedim. eski kiloma kavusiyim o bile yeter bana. sadece bi tane elma yiyebildim simdiye kadar ama elmalarim baya bi buyuk. sanirim o yedigim elma 2 tane elmaya karsilik gelirher neyse merak ettigim bazi seyler var. bu dieti yapmissiniz iyi hos hepiniz cok memnunsunuz,guzel sonuclar da var. ama bu kadar kisa surede verilen kilolar geri alinmaz dimi? cok fazla kafama takmis durumdayim bu durumu. zayifken kilo almak inanin cok zor. spora da gidiyorum duzenli olarak umarim bu dietle ve sporla bende sizler gibi fit olabilirm tekrardan. hepinize mutlu gunler diliyorum, bide allah sabir versin hepimize :)
ama ben toplamda 6 kilo verdim hayatım baya belli oluyo kilo verdiğim ama annemler oluyo diyo o beni gıcık eden kardeşim bile abla valla inceldin diyo ama o geldi veremedin veremezsin dedi kendisi incecik zayıf tabi beni anlamaz(((((((((
evet ya elmamı bile zor yedim onun yüzünden boğazıma tıkandı zevkle şevkle yediğim elmam vazgeçmiycem işte ben mutluyum bne farkediyorumya kimene
67 cim ,ya cnm üzüldüm gece yemişsiin ama olsun yine vermişsin bak 4 günd e okdr kiloyuu
ben haftada 2 versem ona bile razıyım...
akşm ben felakettiim bulantı bugnd edevam ama akşm uyudum erken yoksa belkide atıştırırdım
ama bulantıdan yyemiyorum bennn...cnmda istemiyo hiç bişii..
üzme kendinii olur öyle..bozdum die sakın boşvermee....
hep destek tam destek:))
2.elmayı yediim..
nası yani ya göbeğinimi açıyon oklavayla akannehir arasına ne koyuyon sona kaydirigubbakcemile3 ay işe yarıyosa bende yapim valla benimderdim bi göbekcnm tabi senin dediğin harekette var ama dediğim öle değil hamur gibi açıcan kendini fazla bastırma ben ilk yaptığımda mosmor etmiştim biryerlerimi oklaya ile heryerini açıcann kızlar ben 12 yaşındaydımm bundan 11 sene öncesini düşünün karnımın büyüklüğündenn önümü göremezdim açıkça söyliyim şimdi ::kedi: ben bu oklava ile ne yaptım ne ettim dümdüz etmiştim göbeğimi ve şunuda söyliyimm ve bude gerçek 75 kiloya çıktığım zamanlarımda bile göbeğim hiç sarkmadı ayva dedikleri şekilde oluor hepp sadece genişliordum doğal olarak oda okadar kiloyu alınca :):) şiddetle oklavayı duvara vurmayı poponla yerde yürümeyi streç ve çöp poşetini alabilecekseniz sauna shortu öneririrm kızlarrrrr
yerimseniben Şeniz seraplar çok dengesiz oluyo abla sorması ayıp sendede varmı acık çatlaklıkPares isminin tersini sormam adaşmıyız diye merakımdan dı evet adaşız.gamyoncuiremsu:dance:
canım debridat al isalede kabızlığada ii geliyo yan etkiside yok çok geçmiş olsungünaydın kızlar ben iyi değilim sabah 5.30 da karın ağrısı miğde bulantısıyla uyandım wc ye gittim ishal oldum yani aslında dün eczaneden almıştım bi hap çıkamıyom diye wc ye akşam 7 de aldım fenalık geçirdim sabah 5. 30 da ve ben çok dirençli bi insanım etrafımda bu yönümle tanınırım o yüzden anlayın yani fena oldum diyosam almayın öle şeyler sakın meyva yiğin sebze yiğin olunur zaten ilacın adını yazmıcem başıma iş almak istemiyom yazer senin dedinden değil neyse ama merak etmeyin bozmadım uyudum sonra 6.15 saat çalıyo kalkamıyom bi türlü güç gitti bende tabi sonra 7.30 çaldıda bu sefer kalktım ee kardeşe kahvaltı hazırladım okula gitti sonra ben soda içtim miğdem fena şimdide su içiyom birazdan tavuk yicem lesliyi yapacak direncim yok ama bellide olmaz bana takmışım ya 5 gün tavuk su 5 gün lesli 5 mil bitcek belki sonra yaparım
özgeçetin hoşgeldin inşallah sende zayıflarsın
kızlar morelim bozuldu yav arkadaş alışverişe gidelim dedi ben biraz daha zayıflim gideriz dedim güldü hiç vermedinki hala vercen sanıyosun 10 kilo falan veremezsin sen dedi(((( ağlıycaktım ya sen öyle san zayıflasam sanane sen git alışverişine dedim (((((((
bulantı var umrancım acıkma yokkk,,
tam tersiii hiç bişii görmek ve yemek istemiyorum..
bugn yalvardılar sarmanın tadına bak die ama yiyemedim bile((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?