Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Ekmekk 2 dilimm : 1 adett dolmaa biraz kolaa yaa ne yaptım benn tutamadım kendimii ama bayılacak gibi oldum gece durduramadım ben biliodum başıma geleceği yaaa keşke 7 de çorba içseydim başıma bunlar gelmicekti

Asıl sabah tartıda kendimi görünce yıkıldım 3 kilo vermişim 64 olmuşum bugün 5. günümm onları yemeseydimm bozulmicaktı

kızlar tekrarlıyorum,akşam üzeri çorba için,vücudun da bir dayanma derecesi var:)eziyet etmeyin...yoksa sizden böle hıncını alırlmaz:

yaa ben demekki 4 günde 3 kilo vermişimm çok güsel bir gelişme bana göre ama dün geceki kaçamak bana pahalıya mal olcak kilo veremicem cumaya kadar bu haftayı 3 kiloyla tamamlicam sanırım 5 kilo verebilirdim :

Ekmekk 2 dilimm : 1 adett dolmaa biraz kolaa yaa ne yaptım benn tutamadım kendimii ama bayılacak gibi oldum gece durduramadım ben biliodum başıma geleceği yaaa keşke 7 de çorba içseydim başıma bunlar gelmicekti

Olsun canım geçmiş geçmişte kaldı.
Buğün tam gaz devam edersin...:1hug:

Ben elma fazla yemedim die oldu bu artık elmanın kabuklarını soyucam ben öle 5 tane bile yiyebilirim kabuklarınıda yanıma alıcamm arada onlarıda tıkırdatırım

yaa ben demekki 4 günde 3 kilo vermişimm çok güsel bir gelişme bana göre ama dün geceki kaçamak bana pahalıya mal olcak kilo veremicem cumaya kadar bu haftayı 3 kiloyla tamamlicam sanırım 5 kilo verebilirdim :

Canım bayılcak gibi oldum diyorsun ama ya..
Üzme kendini herşeyin başı sağlıkk...
Bilgeninde dediği gibi vücudunda bir dayanma sınırı var.
Biz şuanda daha vücudumuzu alıştırma dönemindeyiz.
Elbette aksaklıklar olucak.
Heleki ilk haftada...

olur öle kaçamaklar ama sen zamanını yanlış ayarlamışsın:)gece gece çok ayıp:)mesela benim de yarın günüm var,nolmuş yani:)ama yürüyerek gidicem ve de ikindi vakti yiycem ve daha bişe yemiycem,böle ayarlıyorum işte..arada bi yemek lazım,vücut kalorili şeyleri unutmasın:)

Ya nekss bak gerçekten sana tavsiyemm bak ben diyetimin 3. günü kötü oldum elim ayağım itredii tuttum kendimi 4. günü akşam yine tuttum kendimi ama gece böyle olduu sana tavsiyemm benim gibi olduğun zamann bilge arkadaşımın dediği gibi çorba iç birazz yoksa vücut bunu unutmuyo gerçekten 1.cisini atlattım 2. sini atlattım 3 te yakaladı beni ne zaman kendimi çokk kötü hissedersem ya çorba içicem birazz yada ona benzer nefsimi durduracak hafif birşeyler atıştırıcammm bu nefis benden güçlü

67den 55e okadarda uzme kendini kilo verememenin en birinci sebebi stresmis stres yapma ben yediklerimi yakacagim de ve bugun fazladan egzersizler yap

4 günde 3 kilo vermişim tek avuntum o zaten fazla eğzersiz yapıcam bugün oynicam zıplicamm cumaya kadar 4 e çıkarsa iyi :kedi:

hadi kızlar görüşmek üzere:)ben biraz çorba içiçem....sanki acıkmaya başladım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…