paresin dedeği dogru kızlarrr 2saate muhakkka elma yenmeliii..zorlayın kendinizi..nekadar elma yenirsi okadar yağyanar metobolizma çalışırrrrrr.
Valla 2 gündür bende aramıyorum tatlı.
Ama sorun şuki elmada yemek istemiyorum
İsteksizlik var bende.Açlık hissi yok sanki.
Ne bilim tuhafım...
:):)Dünde kaldım buğünde çıkamıyorum
Sayenizde işimi sever oldum hehehe.
Gerçi evdede giriyorum ben ama ne bilim çıkamıyorum.kaydirigubbakcemile2
onun adı ne sölimmi alışmak alıştıkya diete şimdi canımız sıkılıyo açda diliz ama aynı şeden bıktığımız için onuda yemek istemiyoruz benim et dietinde ikinci günüm acıktıkça yeme serbest ama burnum doydu bugünden duruyo öle orda yiyesim yok kaydirigubbakcemile3 neseki 5 gün bugün bittimi kaldı 3 sona gene elma :lepi:
bak gördünmü elamanın fayadasını tatlı aratmıyorrr.
sen bu elma bu kadar faydalıyken niye yemek istemiyon bakimmlmaz: lmaz:
zorlada olsa ye bakimmmcokacimcoook
bende 2 elmayi rondodan gecşrdşm tarcin attim ustune dediginiz gibi. ama 2 tane cok geldi yiyemiyorum. biraktim simdi birazini, bi saat sonra falan yerim isalah
onun adı ne sölimmi alışmak alıştıkya diete şimdi canımız sıkılıyo açda diliz ama aynı şeden bıktığımız için onuda yemek istemiyoruz benim et dietinde ikinci günüm acıktıkça yeme serbest ama burnum doydu bugünden duruyo öle orda yiyesim yok kaydirigubbakcemile3 neseki 5 gün bugün bittimi kaldı 3 sona gene elma :lepi:
Saat 6 da yemem lazım onuda yersem 4 elma olmuş oluyor.
Artık yeter dimi:)20:00 yemem gerekende kalsın...
Yakında elma görmek istemicem:kedi:
Yiyemessen ekşi gelirse yarım çay bardağı tam yağsız sütte ekliyebilirsin canım:1hug:
olurmu öyle şeyy 6da ye ve 8dede yeee
daha durrrrrrrrr midende elma ağacı çıkması lazım kızzzzzz:roflol::roflol:
kızlar ben hızlı bir şekilde çıkmam lazım hepinizi öptüm bayyyyyyy
cok tesekkur ederim canim. denicem onu da. bide bisey sorcaktim ben. sabahlari kahvalti etmiyorum. sevmiyorum kahvaltiyi o yuzden misir gevregi yedim. bi sorun olur mu?
kahvaltını yappp muhakkakk...yumurta,domates,salatalık,2 dilim kepek vs , kornfleks yeme bunları bence....cok tesekkur ederim canim. denicem onu da. bide bisey sorcaktim ben. sabahlari kahvalti etmiyorum. sevmiyorum kahvaltiyi o yuzden misir gevregi yedim. bi sorun olur mu?
NAPIYONUZ KIZLAR yeğen saçlarıma katlık verdi çok güzel oldu kaşlarımın kavisini dahada güzel yaptı çok değişik geldiki bana eşim çok şaşırcak hem zayıflamış hemde değişmiş tavuğu zor yedim az önce zorlaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?