bu günün son elmsmını yiyorum bu 5.oluyor elmalarım çok ekşi değil ama genede dişlerim kamaşıyor bu daha 2.günüm sizin 2.haftayı nasıl görecem ben yaa
He yav benim bu cuma 2 hafta olacak elma elma ben napim söyle bana:)))
kızlar bende dün itibariyle başlamış bulunmaktayım elma diyetine tam anlamıyla oturtamamdım arada kaçamak yapıyom ama 2-3 güne tan rayına oturacak inşallah düzen önemli olan başlamam hergün oğlum sayesinde 45 dakkalık bir yürüyüş zamanımız var oğlumu kyrsa götürüyom ordan alıp okula.. doğumdan sonra yapıştı kilolar bir verdimbi aldım ama bu sefer çok iyi vericem sizlerinde yardım ve destekleriyle şuan ki kilom utanarak sölüyom 102 hedefim 80 kızlar inşallah vericem cocam yurtdışı görevinden dönünce gözlerini yuvalarından fırlatıcam tavsiyelerinizi bekliyorum hepimize kolay gelsin..
kıslaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr elma güsellerimmm bnmmmmmmopuyorumnanaktanpuf özledim beee...valla hızınıza yetişemiommm haaaa maşallahınız varrrr sılam tatlım çok özledim şekerim yazerim senide.....Şeniz...yeni başlayan bisürü kişi varrrr deneyinn yılmayın bence acaip etkisi varrr beni görenler ŞOKKK aşk acısı mı çekiosun diolarrrr:teytey:sırnaşık şeysırnaşık şeybaşarılar...tatlım bu arada sende yeni başlamışsın sıkı tut cnm akşamları çok acıktığında buraya gir arkadaşlarla konuş inan yemeği unutuosun ve zayıf oldğn anları düşünn...kolay gelsinn cnmmm eminim sende BAŞARACAKSINNNN:içelim::1hug:......:hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?