Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bu günün son elmsmını yiyorum bu 5.oluyor elmalarım çok ekşi değil ama genede dişlerim kamaşıyor bu daha 2.günüm sizin 2.haftayı nasıl görecem ben yaa

Benimde ikinci günüm ama olsun:)
En azından bizda adım attık
Günler kilolar hiç önemli değil.
Önemli olan hepimizin bir hedefi olması ve aynı amaç için aynı şeylere katlanmamız.
Evet ne diyorz hanımlar...
Tam destek hep destek:)

evt çok şükür bu günde akşam oldu ama gece çok kötü oluyor arkadaşlar ya ben dayanamıyorum erkenden uyusam diyorum o da olmuyor bu gece krizlerine bir çözüm bulmamız lazım

[yerimseniben Şeniz seraplar çok dengesiz oluyo abla sorması ayıp sendede varmı acık çatlaklık

Yok canım dengesiz değilim gerçi neyi kastediyosun tam anlamadım ama ben neşeli ve açık sözlüyümdür bu çatlaklığa giriyorsa doğrudur gamyoncuiremsulmaz:

kızlar elma gerçektende acıktırmıyor ama,insana bıkkınlık veriyor.Cuma dan sonra birkaçgün ara vermeyi düşünüyorum sonrası bakalım....

elma güüzelleri bu gün cok sevincliyim bi bilin neden sabah arkadaslarla kahvaltiya gittik kalabaliktik vee herkes beni görünce kiz sen zayifladinmi dediler bende yokkkkkkkkkkk dedim sahiden cok zayiflamissin dediler cok sevindim 1 ay sonra tekrar kahvaltida bulusmak üzere ayrildik inan cok motive oldun son gaz devam

bu diyetin hiçbi zaararı yok mu kızlar..bence çok sıkı..elmadan başka bişey yok..ve süresi var mı acaba? 5 günden fazla yapılamaz heralde...et falan yada diğer vitaminler proteinler nerden karşılancak..bu sağlıklı bi diyet mi

şok diyet bunlar güzelim uzun süre yapılmaz tabikii..
sbh khvltı var yumurta vsvsvss sonrasında elma su yeşil çay..
böyle bir diyet iştee....

kızlar bende dün itibariyle başlamış bulunmaktayım elma diyetine tam anlamıyla oturtamamdım arada kaçamak yapıyom ama 2-3 güne tan rayına oturacak inşallah düzen önemli olan başlamam hergün oğlum sayesinde 45 dakkalık bir yürüyüş zamanımız var oğlumu kyrsa götürüyom ordan alıp okula.. doğumdan sonra yapıştı kilolar bir verdimbi aldım ama bu sefer çok iyi vericem sizlerinde yardım ve destekleriyle şuan ki kilom utanarak sölüyom 102 hedefim 80 kızlar inşallah vericem cocam yurtdışı görevinden dönünce gözlerini yuvalarından fırlatıcam tavsiyelerinizi bekliyorum hepimize kolay gelsin..

inşllhh hadi kolay gelsin cnm.
verirsin bu iş azim işii...
uzun süreli diyetler yapp ancak oyle sağlıklı veriliyor..
bunlar şok diyetler kısa süreli..
kocanı şaşırttt bencede...

kıslaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr elma güsellerimmm bnmmmmmmopuyorumnanaktanpuf özledim beee...valla hızınıza yetişemiommm haaaa maşallahınız varrrr sılam tatlım çok özledim şekerim yazerim senide.....Şeniz...yeni başlayan bisürü kişi varrrr deneyinn yılmayın bence acaip etkisi varrr beni görenler ŞOKKK aşk acısı mı çekiosun diolarrrr:teytey:sırnaşık şeysırnaşık şeybaşarılar...tatlım bu arada sende yeni başlamışsın sıkı tut cnm akşamları çok acıktığında buraya gir arkadaşlarla konuş inan yemeği unutuosun ve zayıf oldğn anları düşünn...kolay gelsinn cnmmm eminim sende BAŞARACAKSINNNN:içelim::1hug:......:hooray:

kaç gün yapılıyor mesela.ben de 2 ay içinde 10 kilo vermek istiyorum..bu diyet ne kadar götürme yapar..kilo listem de aşağıda..

elvaven be ramazanin son uc gunu dahil bugune kadar bu diyeti yapiyorum tabi ilk basladigimda tam kurallarina gore yapmiyOrdum alisayim diye basladim 23eylulden beri tam anlamiyla yapiyorum sayilir ama bu haftadan sonra dayanabilecegimi zannetmiyorum
yani bu diyete ramazan sonu basladigimda 71dim gectimiz cuma 66dim
vucudun kolay kilo veriyorsa daha cok veren arkadaslar var sende verirsin ama benim kandolasimim bozuk metabolizmam yavas anca bukadar verdim haftaya et diyeti yapicam sanirim

canım beşiktaşım gelmişşşşşş hoşgelmişşşşŞenizŞeniz

kız bizde seni çok özledikkk:1hug:gözlerimiz inanki çok arıyor seniiiopuyorumnanaktan

canım benim nasılsınn:1hug:derslerin nasıl ..diyetinin güzel gittiği belli baksana herkezi şok etmişsin:1shok::1shok:iradeli hırslı güzel arkadaşımmzemuszemusarada böyle gir özletme kendiniiiŞenizöptüm bitanemmŞeniz​

kızlar günaydın bişey dicem ama sakın yapamıyo demeyin çünkü çok güzel yapıyom mesela dün en san 17 de yedim tavuğumu suyumu yeşil çayımı bitirdim ve erken bitsinki sular diyom sabah su kalmasın diye bugün son gün ama kızlar çıkamıyom büyük tuvalete.. alışmış benim bünyem domatese salatalık sebze ve az da olsa meyveye inanın cumartesinden bu zamana çıkamıyom dün fena olmuştum ya haptan ama sadece işte sabah o da ishal daha sonrası olmadı kızlar gerçekten tam kuralına uygun yapıyomki dün görümcemin kızı ve evde kardeşim biliyolar sadece dün lesliyi yapamadım rahatsılandığımdanki dün insan bozabilirdide ama ben kararlıyım ama kızlar çıksam tuvalete 1 kilo oynicek hiç kabızlık problemi yaşamadım ben hayatta tuhaf hissediyom kendimi ve miğdemde bişey oturmuş gibi neyse yani ben bugün kiloma baktım dün 75 dim bugün 74.5 gösteriyo dijital değil yarında düz 74 olurki öyle oluyodu hep 500 gram gibi gidiyodu hergün aç tartıldığım için biliyom ve son gün ama elma yicem kızlar etin ara öğününde yani 3 elma yicem mecburum ve ben sırf tavuk yedim biliyosunuz başka et yemedim ve tavuğun en kötü yeri göğüs yedim az yiyimde kaçırmıyim diye pazertesi 1 kilo kemiksiz göğüs alıp haşladım ve hala çok var bitmiyo ve kardeşimede verdim dün ondan yesin diye tabi o domatesler mayonezler le güzel oluyo yiyo ve bugünde onu yersem anca biter ve 3 gündür 1 kilo haşlanmış göğüs bitemiyo yani anlayın ne kadar az yiyom kızlar belli yani 5 günde ki yarın 74 olur daha aşşası olmaz son günde mucize olmiceği için o yüzden bu son gün elma yicem tabi o az tavukda yicem 2 kere yiyom zaten yani ben oyunu tam anlamıyla kuralına göre oynadım 3 litre su mutlaka bitiyodu hatta tekrar susuyodumda içiyodum 4 yeşil çay mutlaka vardı ha cumatresi başladım 76.5 şimdi 74.5 yarın 74 olursamki 2.5 kilo beş günde o da tuvalete çıkamamdan yani sizler karar verin et rejimini baktınızki sizde benim sorunumda yaşıyosunuz 3 cü gün elma yiğin aralarda kızlar bir gün de kayıbınız olmasın kilo vermek için

gunaydıınn kızzllarrr!!
sbh sporumu yaptım koşu bandında tempolu 40 dk yürüyüş..az koşu..
khvltı yapcam az sonraa...
kimler varr bakalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…