Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ÜMRAN canım ben şimdi et topiğini okudumda kızlar domatesti yoğurttu yumurtadı elmadı götürüyolar ilk 5 günü bende onu yazdım oraya benmi yanlış okudum diye ben tavuk ve su içtim yahu domates hiç yemedim dedim orayada bunlar benden çok kilo verirlerse kafayı yerim ben şeytan diyo git altıncı gün yapcan olayı bugün yap yumurta domates salatalık biber şekersiz az sütlü nescafe arada elma ölen o kalan tavuğum arada elma akşam üstü en geç 6 da yine tavuk aralarda yeşil çay ve su ben böle devam etcem hergün ya benim belli oldu et rejimiyle vercem kilo 5 günde 2.5 olcaktı hergün yarımşar kilo gitti bakıyodum çünkü ben 6 gün yapacama geçim belki çıkarım tuvalete ve domatesime salatalığıma kavuşim inan bugünde devam ederdim ve 7.15 de kaltım hala su bile içmedim anla yani hiç canım çekmiyo bişey o kadar diet moduna girdim ama belki sebzelerime kavuşunca daha çok veririm kilo

ya kıalar geçen perşembeden bu zaman kepek ekmeği bile yemedim aslında canım çekiyo ama yemicem bakalım kaç gün ekmek hiç olmadan yapacam gidim artık bişeyler yiyim kolay gelsin hepinize

diyetler çok sağlıklı görünmüyo.bende de kabızlık ve hemoroid sorunu var çünkü daha beter yapabilceğni düşünüyorum :/

kıymet canım sen hiçmi sebze yemedin sebzenin ne kalorisi olurki şimdi netten baktım protein diyeti çook zararlıymış canım kolestrol olur aşırı şişmanlarda öldürür diyodu yapma onu ben hiçbirinizin kötülüğünü istemem allah korusun sabah elma diyetindeki gibi kahvaltıını yap öğlen akşam az az çorba iç arada 2 3 tane yeşil elma ye vallahi verirsin

ekmek keperkliyse yenmeli karbonhidrat enerji verir şarttır ben kepekli yoksa normal ekmek yiyorum ama bak veriyorum azda olsa görenler şaşırıyo çok abartma çocukların var kocan var canım

katılıyorum ümrancım.. 10 kiloyu sağlıksız ve 1 ayda verceğne yavaş yavaş ama 1 yılda vermek daha güzel .geri alma riski de yok

ben 2 hafta yaptım millet 8 10 kilo verdi ben 5 kilo verdim 2 haftada ona bile çok diyorum ama arada yedim kalorili olmayan şeyleri az olsun öz olsun canlarım eninde sonunda inceleceğim sağlığımdan olsam ne kıymeti kalırki güzelliğimin

Günaydın hanımlar ben geldim...
Dün akşam ölüyordum açlıktan ama dayandım.
Bir ara kahve içmeye niyetlendim ama vazgeçtim.
Sabah kalkar kalkmaz bir tane elma yedim düşünün o kadar açtım yani:)
Şimdide kahvaltımı yapıyorum...
Nedense bir şeyleri eksik yapıyormuşum kilo veremicekmişim gibi geliyor...

Aynen katılıyorum.
Önemli olan sağlık...
Dün baş ağrısı mide bulantısı...

kızlar vlla sağlık önemlii..bunlar şok diyet uzun zmn yapılmaz yaa dikkat edelim ltfnn..
azaltın mesela zmnla uzun sürede veriiinn sağlık önemli ya...
nekkkss ciiim kahveyle aran nasıl:)))
khvltımı yapıorum:)

Günaydın Kızlar ;
Bende Başlamıştım Pazar Günü bu Diyete ama ben günde 3 elmadan fazla yiyemiyorum ya:S
zaten elmayı sevmiyordum onuda zorla yiyiorum
ama çok sıvı alıyorum ne kadar verdim bilmiyorum ama giydiğim beni rahatsız eden pantolonum şu anda daha bir rahat gibi
günde 3 elma azmı ne dersiniz :s

günaydın canım nekss cim verirsin hissetmiyormusun elbeselerinden vermişsindir takma kafana

Buğün 3. günüm gı hemen fark edermi bilmiyorum...
Vermişsem bile popodan olmadığı kesin...
Diyorum ya kilo değil popo önemli...
Oda duvarlara vurmak dışında pek yürüyemedim

:):)

Dün içmedim valla ama nasıl özledim anlatamam.
Sen ne yaptın ablam yemedin dimi?:)
Bende kahvaltımı yapıyorum krallar gibi:)

kızlar bide ben 6.30 gibi kalkıyodum yani güne erkende başlayan biriyim şu metebolizmamı anlamadım et olayında ama elmada süper çalışıyodu

En az 4 canım mümkünse 5 ,6 her iki saaatte bir tane...

kızlar bide ben 6.30 gibi kalkıyodum yani güne erkende başlayan biriyim şu metebolizmamı anlamadım et olayında ama elmada süper çalışıyodu

Et bana çok normal gelmiyor ya...
Bende onunla başlıcaktım ama elmaya döndüm.
Benim için spor şart yoksa hiç bir şey istediğim gibi olmaz..kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…