Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

yok kuzum akşm yemedim bişi(
beter açtım akşm..
sbh yoktu açlık..
sporumu yaptım haftada bir:))
khvltıyla birlikte elmayı yiyorum çünkü kaveye gidicem ..
akşma kdr tamamlayamamm 3 elmayı kıızzz :)) ııyy.
vllla veriirrsin cnm ya takma kız bişe yemioz nası vermeyiiz yaa...

Ablam kilo sorun değil...
5 kilo verim ama yüzümden belimden göbüşimden gittikten sonra bir anlamı yok.
Benim göbişim belim yüzüm filan çok normal.
Parmaklarım kollarım incecik.Benim sorunlu bölgem basenim.
Hiç yürüyemedim ki
O yüzden içim rahat değil...

ben 70 olmuşum yeterde artar valla haftayada 2 kilo versem şükür yavaş yavaş gitsin sizde hiiç abartmayın

tabi ideal tatlım süper hatta ayda 8 kilo vermiş olucaksın daha ne olsun sakın cuma günü ayy ben niye 5 kilo 6 kilıo veremedim diye üzülme 2 hatta 3 te olabilir ama fazlasına gerekte yok zaten geri almamak adına

tabi ideal tatlım süper hatta ayda 8 kilo vermiş olucaksın daha ne olsun sakın cuma günü ayy ben niye 5 kilo 6 kilıo veremedim diye üzülme 2 hatta 3 te olabilir ama fazlasına gerekte yok zaten geri almamak adına

Zaten benim mutluluğum kşlo verdiğimde değil ş basenim erdiğinde olacak:)
Birde hiç kilo vermemiş olurmuşum hehehe ne gülerim halimalülülülülülü:roflol:

hihoyyytgünaydın elmacı güzellerimŞeniz
sabah şekerlerimmm,birgünüde atlattınız yeni bir güne başladınız..cumaya 2gün kaldı
güzel sonuçlar alırsınız inşallahh:Saruboceq:tabi bende:Saruboceq:​

yok yok vermişindir sana sırrımı vereyimmi?:) yere yan yat bi bacağını katla diğerini düz tut havaya kaldır indir kalktığı yere kadar yap her bacağa 25 tekrar yap 25 tekrar 1 settir bu şekilde hergün 4 set yapincelmemesine imkan yok:)

Duvarlara vuruyorum kendimi sabah akşam.
Dün baktımda kızarmış her yanımm abowwww
Birde bunu yapalım bakalım ne olcek?

ben bu hareketi spor salonunda öğrendim ozaman biraz daha gevşek birejim yapıyodum ama çok incelmiştim işe yerıyo sendede yarar canım

Hanımlar sizin için foto çekincem ama hemen atamıcam sanırım.
Yarın yüklücem boydan eklerim yandan popomu çekerimAradaki farkı görürüz.

:roflol::roflol:

tamam canım merak ettim at haftada üç gün değil daha çok yap aklına geldikçe vakit buldukça yap ben evdede yapıyodum o hareketi zararı yok çok yormaz seni merak etme yaptıkça seversin:)

tamam canım merak ettim at haftada üç gün değil daha çok yap aklına geldikçe vakit buldukça yap ben evdede yapıyodum o hareketi zararı yok çok yormaz seni merak etme yaptıkça seversin:)

Aslında ben spora gitmek istiyorum.
Aletleri kullanmak istiyorum.
Tamamen bölgesel çalışmam lazım.
Gerçi yürüyüş ve hareketlerle evdede yaparım net var.
Yeterki zaman ayırayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…