Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bıraz önce basım döndu 2lokma cavdar ekmegıyle haslama fasulye yedım bırkac tane bozmadım degılmı ama bugun elmayı eksık yedım sanırım ondan yarınkı sonucu etkılemez umarım offffffff kötu oldum yaaaa

günaydın elma güzelleri bugün büyük gün yani tartı günü lütfen listede olmak isteyen ve elme diyetine devam etmek isteyen arkadaşlarım boylarını bu diyete baş. kg ve kaç gün yaptıklarını kaç kg verdiklerini yazsınlar sistemdeki arıza nedeniyle zor giriliyor ama ben takip edeceğim gün boyu hadi hepimize kolay gelsin

evet arkadaşlar ben elmaya geçen perşembe başladım ve başladığımda 86 küsürlerdeydim kesinlikle kaçamak yapmadım yalnız 3 gündür sırtım ve belim tutulduğu için devamlı yattım yani spor hareket yapamadım çocuklara yemeği zor hazırladım o kadar kötüydüm çok şükür bu sabah biraz daha iyiyim
boyum 1.76 veeeee bu sabah 81 800 oda su felan içtim ama önemli değil ortalama 5 kg ve üzeri verdim ben 1 hafta daha varım haftaya kadar 76 görmek diyeti haftaya kadar yapıp bi 5 gün başka diyete geçeceğim sonra yine devam hadi sizleride bekliyorum kg çabuk yazınn

günaydın kızlar yaa ben zayıfladım hissediyorum ama tartılmaya korkuyorum:)regl oldum şimdi tartılsam fazla çıkarım morelim bozulur düzelince tartılcam öyle bildircem kilomu yani çarşamba günü falan bildiririm :)

ama ben bu diyeti bir hafta yapıp 2 hafta ara veriyorum sonra tekrar 1 hafta daha yapıyorum çok iyi oluyor .1 saat 15 dk da spor yapıyorum hergün incelme var yüryüşüherkese tavsiye ederim üşenmeyin yürüyün kızlar.

CNIM cokkkkkkkk tebrıkler ben ılk 3gun super verdım ama son ıkı gun durdu off ya ama yınede mutluyum 76 kıloyum bu haftada yapcam sonra ara vermeyı dusunuyorum ama bu hafta regl haftan ınsallah yıede sonuc alırım yenı yarıs yarınmı baslıyo

bu sıte benı delı edıyo yaaa gıremıyorum ve anlasılan bızı kımse duymuyo

evet yarın devam cuma son cnm inş fazla kaçamak yapma reglde olsan kg gider şiş olursun ama regl bitince fıs söner şişler regl tartılma sakın moralin bozulmasın bu sefer 72 görürsün umarım

evet yarın devam cuma son cnm inş fazla kaçamak yapma reglde olsan kg gider şiş olursun ama regl bitince fıs söner şişler regl tartılma sakın moralin bozulmasın bu sefer 72 görürsün umarım

CANIM MELBORR ııkı varsın destegın için tesekkur ederım kaydirigubbakcemile5bende devam etcem bırazdan markete gıtcem 1tane bıle elmam kalmadı hep uyku duzensızlıgım ve hareketsızlıkte etkılıyomafoldumben klava:ama neyapayım çok halsızım ben ınan bana yarın ennemlerle gune gıtcem ama yemıycem işte elmaya devaaaaaam cuma ya kadar devam yanı fırsat buldukca bakcam sıteye sonuclar nasıl genel olarak lısteyı merak edıyorum CADIARZU
aslında 6 gunde 3kılo fenada degıl yanı bunada şukur değilmi yola devam melbor fırsat buldukca paylaşalım canımcım bayrama kadar ınsallah kurtulcaz bu kılolardan hadı fıstıklarrrrrrrrrr:1hug:

bıraz sonra baklava yapcam yemesemde yapmak guzel oluyo bakalım nasıl olcak hadı canlar bugun çok işim car saçlarımada bakım yapcam offf .kaydirigubbakcemile5..
görusuruz yıne öptumkaydirigubbakcemile3

TATLIMBUARADA BUGUN YEMEK YICEM YARIN SABAH ELMALARA DEVAM AILEM TEPKI VERMEYE BASLDI senağlamaklava:AMA ALLAHIN İZNIYLE YARIN YINE BASLIYORUM CUMAYA KADAR SEN BUGUNDE DEVAL EDIYOMISUN MELBORCUMkaydirigubbakcemile5

mrb cnm benim bigudim ve esram nerelerde kızlar kimsenin sesi çıkmıyor bu rada 6 günde 3 kg tabiki iyi bademüm
ben bugün tabikide devam ettim elmalarıma
valla elmalar hikaye kg vermek şahane kıskananlar çatlasın kızlar o yağ artık hayatımızda xxxlll olmayacak xs olacak öptüm cnm hıı eski kıyafetleride çekemeyenlere yollayalım sefamız olsun

tatım ben sabah baslıyorum yıne bugun akşam bıseyker yedım yoksa benım üzerıme gelenler vardı ama yarın baslıyorum umarım bu hafta daha ıı olur ınsallah bırazda hareket katıcam .uyandırma servısımı kullansam nedelikafadulden..
nerde bu hatunlar buarada yaaaaaaaaa.s.

badem82 canım moralini bozma sakın.Vercez Allahın izniyle kilolarımızı.Benimde moralim bozuluyo ama her moral bozukluğu bana kilo olarak geri dönüyor.Burda arkadaşların verdiği kiloları okuyunca daha çok hırslanıyorum.ınşallah bende 6 günün sonunda vermiş olurum da moralim düzelir,hırs gelir devam ederim spor ve diyetime.melbor cnm tebrik ederim seni de.senin adına çok sevindim darısı bizim başımıza.bu arada 2.günümü de atlattım.gerektiği kadar su içemiyorum ama kaçamak yapmıyorum.sadece elma ve yeşil çay.

BITANEM sağol destegın için bende yarın tekrar başlıycam ınsallah allahım yarım etsın hepımıze kaçamak yoksa kesın sonuc alırsın allahın iznıyle canım valla alışmısım ben yemek yemeyı özledım dıyodum ama bu akşam bıseyle yedım hem vıcdanım rahat degıl hem mıdem alışmısım galıba elma dıyetıne :)

selam kızlar

bu hafta diyet miyet yapmadım. kilo vermemmişim tabiki ama almadım da çok şükür.. yine de kilo verme işini hızlanduırmaya karar verdim.elma diyetine döndüm o yüzden. ama uzun süreli değil. haftaya cumaya kadar inşallah.hadi herkese kolay gelsin..

slm herkese.3. günüm de bitti arkadaşlar.bugün canım yiyeceklerden çok çekti,ama kaçamak yapmadım.diyete aynen devam.aynada kendimi görünce kötü oldum bugün.zayıflamam lazım,zayıflamam lazım,...sürekli tekrarladım içimden.herkesin istediği kiloya ulaşması dileğiyle...

cnm tebrıkler ben busaate kadar ac kaldım ınan bana annemın gununde tek lokma almadım elma yedım ama bıraz atesım var dıye ılaç ıcmm gerektı ve ne yazkkı bıseyler attıstırdım ne olur hasta olmayım da devam edeyım ben dıyetımı yapmak ıstıyorum ne olur dua edın bana:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…