evet arkadaşlar ben elmaya geçen perşembe başladım ve başladığımda 86 küsürlerdeydim kesinlikle kaçamak yapmadım yalnız 3 gündür sırtım ve belim tutulduğu için devamlı yattım yani spor hareket yapamadım çocuklara yemeği zor hazırladım o kadar kötüydüm çok şükür bu sabah biraz daha iyiyim
boyum 1.76 veeeee bu sabah 81 800 oda su felan içtim ama önemli değil ortalama 5 kg ve üzeri verdim ben 1 hafta daha varım haftaya kadar 76 görmek diyeti haftaya kadar yapıp bi 5 gün başka diyete geçeceğim sonra yine devam hadi sizleride bekliyorum kg çabuk yazınn
CNIM cokkkkkkkk tebrıkler ben ılk 3gun super verdım ama son ıkı gun durdu off ya ama yınede mutluyum 76 kıloyum bu haftada yapcam sonra ara vermeyı dusunuyorum ama bu hafta regl haftan ınsallah yıede sonuc alırım yenı yarıs yarınmı baslıyo
bu sıte benı delı edıyo yaaa gıremıyorum ve anlasılan bızı kımse duymuyo
evet yarın devam cuma son cnm inş fazla kaçamak yapma reglde olsan kg gider şiş olursun ama regl bitince fıs söner şişler regl tartılma sakın moralin bozulmasın bu sefer 72 görürsün umarım
evet yarın devam cuma son cnm inş fazla kaçamak yapma reglde olsan kg gider şiş olursun ama regl bitince fıs söner şişler regl tartılma sakın moralin bozulmasın bu sefer 72 görürsün umarım
mrb cnm benim bigudim ve esram nerelerde kızlar kimsenin sesi çıkmıyor bu rada 6 günde 3 kg tabiki iyi bademüm
ben bugün tabikide devam ettim elmalarıma
valla elmalar hikaye kg vermek şahane kıskananlar çatlasın kızlar o yağ artık hayatımızda xxxlll olmayacak xs olacak öptüm cnm hıı eski kıyafetleride çekemeyenlere yollayalım sefamız olsun
badem82 canım moralini bozma sakın.Vercez Allahın izniyle kilolarımızı.Benimde moralim bozuluyo ama her moral bozukluğu bana kilo olarak geri dönüyor.Burda arkadaşların verdiği kiloları okuyunca daha çok hırslanıyorum.İnşallah bende 6 günün sonunda vermiş olurum da moralim düzelir,hırs gelir devam ederim spor ve diyetime.melbor cnm tebrik ederim seni de.senin adına çok sevindim darısı bizim başımıza.bu arada 2.günümü de atlattım.gerektiği kadar su içemiyorum ama kaçamak yapmıyorum.sadece elma ve yeşil çay.
slm herkese.3. günüm de bitti arkadaşlar.bugün canım yiyeceklerden çok çekti,ama kaçamak yapmadım.diyete aynen devam.aynada kendimi görünce kötü oldum bugün.zayıflamam lazım,zayıflamam lazım,...sürekli tekrarladım içimden.herkesin istediği kiloya ulaşması dileğiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?