İyi geceler kızlar! Aranızda yeni değilim ama bu sizlere ilk mesajım olacak:) Sürekli siteyi takip etmeme rağmen aktif mesaj yazmıyordum hep üşeniyordum, ben de dahil olmak istiyordum ama sonunda şeytanın bacağını kırdım ve artık ben de sizlerleyim:) Hoşgeldim yani:)
Sabahtan beri inceliyorum inceliyorum hangisine başlasam diye ve buraya yazmamdan da anlaşılacağı üzere Elma Diyetinde karar kıldım ve akşam hemen çıkıp 2 kilo yeşil alma alarak işe başladım. Şu anda kilom 63.4 , umarım faydasını göreceğim:) Çok fena kafaya taktım, kısmetse mayıs sonu düğünüm var acil 55'e düşmem gerek! Düzenli olarak kilo değişimlerimi yazacağım ve hep beraber göreceğiz:)
Hepimiz inşallah tez zamanda zayıflarız :))
günaydın canlarım.....gülüm sen üzüm sirkesimi içiyorsun benım bıldıgım üzüm sırkesı kılo yapıyor elma sırkesi kılo verdırıyor.dıkkıt et bence....
yok cnm ben elma sirkesi içiyorum bal ile birlikte bugün yine başladım arada elmada yiyicem inşallh bukez saglıklı bişekilde vericem kiloları opuyorumnanaktan
sevgı günaydın canım....ac kalarak elma yıyerek ben zayıflamıyorum muhakkak spor yapmalıyım onada üşenıyorum cunkı malum 4 çocuk cok yorgunummm....
günaydin kizceler
nasilsiniz
ben elma dieti yapmiyorum artik
bugün ins dez alicam ona baslicam
kayinpeder onun fabrikasinda calisiyomus
sordum gayet ii dedi kaliteli dedi ve dogruladi bende almaya karar verdim canikler
mm anladım canım bende yürüyüş bandı var hergün onda yürüyorum 45 dkk ama verdimm hissedebiliyorum yani ama cumaya kadar tartılmıca,msevgı günaydın canım....ac kalarak elma yıyerek ben zayıflamıyorum muhakkak spor yapmalıyım onada üşenıyorum cunkı malum 4 çocuk cok yorgunummm....
canım valla inanırmısın bilmem ben o dezle 1 gram dahi veremedim :umursamaz: bende çok iyidir veririm dedim ama veremedim sporda yaptım ve çok tansiyonumu düşürdü halada duruyor dolabımda inşallah sen verirsin :Saruboceq:günaydin kizceler
nasilsiniz
ben elma dieti yapmiyorum artik
bugün ins dez alicam ona baslicam
kayinpeder onun fabrikasinda calisiyomus
sordum gayet ii dedi kaliteli dedi ve dogruladi bende almaya karar verdim canikler
günaydıın kızlar ya da tünaydıınP nasılız bakalım bugün?? ben diyete tam gaza devamm. dün akşam yemeğinde bir kase çorba ve salatadan başka bişi yemedim acıktıkça da elma yedim.bol bol yeşil çay ve su içiyorum...bu gün de akşamı atlatırsak tamamdır :lepi:sizler ne alemdesiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?