Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Bu aksam kimsecikler yok :hulya: ya arkadaslar sacim icin birsey denemek istiyorum. Bugün burdan bir arkadas önerdi. Mayali süt icecegim...acaba bu kilo yaparmi, ne dersiniz :uhm: Bir fikri , bilgisi olan var mi :uhm:

ıyi geceler kızlar! Aranızda yeni değilim ama bu sizlere ilk mesajım olacak:) Sürekli siteyi takip etmeme rağmen aktif mesaj yazmıyordum hep üşeniyordum, ben de dahil olmak istiyordum ama sonunda şeytanın bacağını kırdım ve artık ben de sizlerleyim:) Hoşgeldim yani:)
Sabahtan beri inceliyorum inceliyorum hangisine başlasam diye ve buraya yazmamdan da anlaşılacağı üzere Elma Diyetinde karar kıldım ve akşam hemen çıkıp 2 kilo yeşil alma alarak işe başladım. Şu anda kilom 63.4 , umarım faydasını göreceğim:) Çok fena kafaya taktım, kısmetse mayıs sonu düğünüm var acil 55'e düşmem gerek! Düzenli olarak kilo değişimlerimi yazacağım ve hep beraber göreceğiz:)
Hepimiz inşallah tez zamanda zayıflarız :))

sibybronze hosgeldin aramiza a.s. iyi sabretmissin dogrusu onca zaman ! mayisa kadar epey bir zamanin var, verirsin canim. Cok bir fazlaligin yok neticede. Sana kolay gelsin :hooray:
Evet Sehnaz arkadasimiz listeye senide ekler...cumadan cumaya da tarti günümüz...gerci incelemissin,olsun yinede belirteyim :1rolleyes:

günaydın canlarım.....gülüm sen üzüm sirkesimi içiyorsun benım bıldıgım üzüm sırkesı kılo yapıyor elma sırkesi kılo verdırıyor.dıkkıt et bence....

günaydın canlarım.....gülüm sen üzüm sirkesimi içiyorsun benım bıldıgım üzüm sırkesı kılo yapıyor elma sırkesi kılo verdırıyor.dıkkıt et bence....

yok cnm ben elma sirkesi içiyorum bal ile birlikte bugün yine başladım arada elmada yiyicem inşallh bukez saglıklı bişekilde vericem kiloları opuyorumnanaktan

yok cnm ben elma sirkesi içiyorum bal ile birlikte bugün yine başladım arada elmada yiyicem inşallh bukez saglıklı bişekilde vericem kiloları opuyorumnanaktan

gülüm sen bekarsın ve dogum yapmamıssın daha kolay kılo verırsın ben 4 dogum yaptım allah benım gıbılere yardım etsın..:Saruboceq::cok kafaya taktım coooook

sevgı günaydın canım....ac kalarak elma yıyerek ben zayıflamıyorum muhakkak spor yapmalıyım onada üşenıyorum cunkı malum 4 çocuk cok yorgunummm....

günydın kızlar
heyy maşallah hergün yeni arkadaşlar geiyo hepiniz hoşgeldiniz kızlar
kızlar ben bi süre diyet yapmıycam oruca başladım günlar iyice uzamadan ben bitireyim ee malum oruçkende dur denmiyo boğaza bu durumda cuma günü çok çıkarım canım sıkılır
sizde durumlar ne nasıl gidiyor

sevgı günaydın canım....ac kalarak elma yıyerek ben zayıflamıyorum muhakkak spor yapmalıyım onada üşenıyorum cunkı malum 4 çocuk cok yorgunummm....

aayy canım kolay gelsin sana ben 1 çocukla zor yapıyorum onuda bölük pörçük laelaelaelaelae

günaydın kızlarrrrr kaydirigubbakcemile2 bu aralar size pek eslik edemiorum elma yiyemıorum cunkum tahlil yaptrdk kanszlk cıktı kan ilaçları verdi duruo dolapta içmicem onlar baya bi kilo yapıo cocukken içmiştim baya baya biliorum etkilerini ama her sabah bak pekmez tereyağ 3lüsünü soframdan cıkarmıcakmısım nası kilo vercem ben ya senağlama

günaydin kizceler
nasilsiniz
ben elma dieti yapmiyorum artik
bugün ins dez alicam ona baslicam
kayinpeder onun fabrikasinda calisiyomus
sordum gayet ii dedi kaliteli dedi ve dogruladi bende almaya karar verdim canikler

canim orda cikmiyomu reklamlarda bilmiyorum+
ama zayiflama ürünü isde
biislerin icine katarak yiyosun netde arasdr isdersen daha iyi bilgi edinirsin canim

günaydıın kızlar ya da tünaydıın P nasılız bakalım bugün?? ben diyete tam gaza devamm. dün akşam yemeğinde bir kase çorba ve salatadan başka bişi yemedim acıktıkça da elma yedim.bol bol yeşil çay ve su içiyorum...bu gün de akşamı atlatırsak tamamdır :lepi:sizler ne alemdesiniz ?

mm anladım canım bende yürüyüş bandı var hergün onda yürüyorum 45 dkk ama verdimm hissedebiliyorum yani ama cumaya kadar tartılmıca,m
günaydin kizceler
nasilsiniz
ben elma dieti yapmiyorum artik
bugün ins dez alicam ona baslicam
kayinpeder onun fabrikasinda calisiyomus
sordum gayet ii dedi kaliteli dedi ve dogruladi bende almaya karar verdim canikler
canım valla inanırmısın bilmem ben o dezle 1 gram dahi veremedim :umursamaz: bende çok iyidir veririm dedim ama veremedim sporda yaptım ve çok tansiyonumu düşürdü halada duruyor dolabımda inşallah sen verirsin :Saruboceq:

valla bende tam gaz dewam benim çizelge 76 ama ben kilo aldğım için öle yazdım şu tartım gelsede cuma günü tartılsam inşallah o kadar değilimdir kaydirigubbakcemile3

hallooooo kizlar selam hihoyyyt elimde elma size yaziyorum sırnaşık şey Dün aksam regl oldum :sinifsinif: 3-4 gün sancili geciyor benim, o yüzden ilac aliyorum ama diyetimi birakmayi düsünmüyorum ... ya kizlar malum asure ayi icindeyiz, 2 gündür yiyorum asure ama 3-5 kasik kadar, abartmadan :kedi: Arayip birazdan bi tane daha getirecekler, diyorum azcik koyun az kaydirigubbakcemile3 ya ben Asureye bayilirim, zaman var daha ay sonuna dogru bende pisirecegim...hersene yaparim cünkü :icecream:

ben çoktan yapmıştım iradee gel bak bak bi kaşık bilem yemedimm hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…