ben çoktan yapmıştım iradee gel bak bak bi kaşık bilem yemedimm hihoyyyt
ya varya dolapta dondurma var ve bn onu yemek istiyorum
ya varya dolapta dondurma var ve bn onu yemek istiyorum
sevgi canim bilmiyorum ama dez i kullanan arkadaslarimda var süper kilolar verdi
bende basliyorum bakalim nasil olacak
Sehnazcim merhaba kizz, kayinvaliden ile baristin gelmez oldun artik sırnaşık şey hiim dene bakalim dez i faydasini görecekmisin sen :1rolleyes:
zayıflama tozu canım 200 lira bide fiyatı:icecream:
günaydın kızlar nasılsınız
gülcüm nasılsın canım
selam kızlar bende buradayım ama elmayla bağlantım kalmadığı için yazmak istemiyor canım konunun hedefi şaşmasın diye, ben montignac diyetini inceliyorum iki gündür ve bugün başladım , önce karışık gelmişti ama şimdi kavradım..eşimle birlikte başladım inş faydasını görürüz, sizler nasılsınız bakalımm
valla canım ben aynı dvm ediyorum sabahları sirkeli suyumu içiyorum ara öğünlerdede elmamı yiyorum akşamda ekmek hiç yemedem 3_ kaşik evde ne yemek varsa onu yiyorum bakalım nasıl olcak. senn yaptıgın diyet bana çok karısık geldi yaa inşallh faydasını görürsün bizimlede paylaş olurmu çünkü arada değişiklik yapmak gerekiyor belki kızlar dener kaydirigubbakcemile3
eğer kilo verirsem faydasını gördükçe paylaşacağım tabikim. aç kalınmıyor hiç , bizlerin zorlanmayacağı bir diyet, bizler çünk zaten yağı beyaz unu şekeri kesmiş durumdayız bu diyet tam bizlik gibi inş verirsem paylaşacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?