Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

sevgi canim bilmiyorum ama dez i kullanan arkadaslarimda var süper kilolar verdi
bende basliyorum bakalim nasil olacak

sevgi canim bilmiyorum ama dez i kullanan arkadaslarimda var süper kilolar verdi
bende basliyorum bakalim nasil olacak

Sehnazcim merhaba kizz, kayinvaliden ile baristin gelmez oldun artik sırnaşık şey hiim dene bakalim dez i faydasini görecekmisin sen :1rolleyes:

günaydın elma güzelleri nasılsınız bakayım herkez uyuyormu daha yaa:::))))) yoyocum cnım benim iyileşte aramıza katıl artık yaa özledik seni

Ben elma almadim daha, kaldi ki basliyacam :kedi:

Calisan bayanlar siz nasil yapiyorsunuz bu elma yeme isini?

Aksam esim icin yemek hazirlarken mutlaka fazla fazla yaparim, iki kisiligi gecer (cok olsunda az olmasin hesabi)

Sonra ziyan olmasin diye bende fazlasiyla yerim :sinifsinif:

Biliyorum az yemek yapmak lazim, porsiyonlari kucuk tutmam lazim...

Iste adam doymaz belki diye yinede bi kac cesit bol bol yapiyorum :1no2:

selam kızlar bende buradayım ama elmayla bağlantım kalmadığı için yazmak istemiyor canım konunun hedefi şaşmasın diye, ben montignac diyetini inceliyorum iki gündür ve bugün başladım , önce karışık gelmişti ama şimdi kavradım..eşimle birlikte başladım inş faydasını görürüz, sizler nasılsınız bakalımm

valla canım ben aynı dvm ediyorum sabahları sirkeli suyumu içiyorum ara öğünlerdede elmamı yiyorum akşamda ekmek hiç yemedem 3_ kaşik evde ne yemek varsa onu yiyorum bakalım nasıl olcak. senn yaptıgın diyet bana çok karısık geldi yaa inşallh faydasını görürsün bizimlede paylaş olurmu çünkü arada değişiklik yapmak gerekiyor belki kızlar dener kaydirigubbakcemile3

eğer kilo verirsem faydasını gördükçe paylaşacağım tabikim. aç kalınmıyor hiç , bizlerin zorlanmayacağı bir diyet, bizler çünk zaten yağı beyaz unu şekeri kesmiş durumdayız bu diyet tam bizlik gibi inş verirsem paylaşacağım

azıcık baktımda bu diyete banada biraz karışık geldi kolay gelsin kilo verirsen bekleriz anlatmanı

inşallh faydasını görürsün cnm yaa okadar emek harcıyoruz valla karsılıgınıda alalım dimi kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…