Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

alinsa sakın hayatıım onda ne kadar kalori var biliyosun :)) bak bana en sevdiğim pirinç pilavı bir tek tanesini bile yemiyorum.akşamları kase mantar çorbası içiyorum biraz salata yiyorum ve elma işte .artık böööö geldi elmadan yaa ((( sabredelim zafer bizim olacak :lepi: bu arada kolbastı ve mezdekeye devamm .sen yapıyo musunn

shaire , canıım akşam yemek yemek yook :))1 -2 günde alışırsın ya da sadece çorba iç bi kase ve salata ye ama aşam 18.30 u geçmesin saat.hadi sen de katıl .kızlar beni baya gaza getirdi bugün 3 .günüm. gayet iyi gidiyo.

kızlar bende burdayım ama bugün günüm var misafirlerimi bekliyom elimde elma ile bugün kaçamak yapıcam çok azcık kısır yicem ama onu kendime göre yaptım bulgurdan çok yeşillik oldu hadi hayırlısı:icecream:

Bende gaza gelmek istiyorum bende bendeeee hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

:roflol: ay alemsiniz ya...bu senede yapmam bende asure zaman :1closedeyes: elimin ayari yoktur yaparim koca bir tencere, dagitacak öyle komsum hic yok zaten, hepsi bana kalir valla :roflol:
kolbasti bilmem horon bilirim emme kaydirigubbakcemile3 mezdekemi ,hayatta beceremem dansöz gibi oynamasini ben mafoldumben isterdim ama öyle oynamak :kedi:

Ben haftada 3x den cok duzenli dans ederdim odamda..
Zayiflamak icin degil, desarj olmak icin.. Hobimdi..

Hep 55 kilonun altinda, obur denecek kadar fazlasiyla yiyip icen
Fakat karin kaslari ve bacaklari syky ve sert olan birisiydim..

Evlenince icimden gelmedi, yoruluyordum..
Oyle oyle kilo aldim :bbo:

Tekrar baslasam belki eski halime donerim :Saruboceq:

süpermissin Shaire sen ya , demek evlilik adami bozuyor, ben onu anladim :umursamaz: yol yakinken basla canim dönersin eski haline kaydirigubbakcemile5 eski fotograflarina bak, gaza gelirsin yerimseniben

süpermissin Shaire sen ya , demek evlilik adami bozuyor, ben onu anladim :umursamaz: yol yakinken basla canim dönersin eski haline kaydirigubbakcemile5 eski fotograflarina bak, gaza gelirsin yerimseniben

Sagol canim!
Sorma ya, insanin kendi evi olunca, yedigini ictigini, alisverisini kendi ayarliyor
Esimle keyif aksamlari yapardik, abur cubur ve film izleme gibi
Ilk defa maksimum kilomu astim, resmen 10 kilo aldim
Simdi bi kac kilo gitmis ama salliyor o da, galiba vucuttaki denge bozulmus

Ama gercekten duzenli olarak dans etmeyi tavsiye ederim
bilmeyenler ogrenme amacli yaparlarsa daha cok eritirler
ben hint danslarina kafayi takmistim, videodan takip ederek baya ogrendim
en cok o siralar kaslanmistim
ayna karsisina gecin, ve acin muzigi, valla neseniz yerine geliyor, ozguveniniz tazeleniyor!!

hiim dans etmeyi oynamayi bende severim aslinda cok ama beceremem pek iyi mirmirmirmir gögüslerim biraz fazla büyük, onlar bana cok engel oluyorlar, rahat hareket etmemi engelliyor.Spor bile rahat edemem, hic kosamiyorum !!!
Ama sen basla bence hemen dansina, valla hihoyyyt

cnm kayinpeder cok övdü bizde almaya karar verdik
dn eczaneye gitdik ama yokdu ismarladik bakalim ne zamn gelecek

gecmis olsun canim sanada bende dogum yapmadn evvl cok agrili geciyodu simdi agrimiyo cok sükür

cnm kayinpeder cok övdü bizde almaya karar verdik
dn eczaneye gitdik ama yokdu ismarladik bakalim ne zamn gelecek

gecmis olsun canim sanada bende dogum yapmadn evvl cok agrili geciyodu simdi agrimiyo cok sükür

hiim dene bakalim bir faydasini görecekmisin...gelismeleri yazarsin :1rolleyes:

Sagol canim, aldigim tek ilac zaten bunun yüzünden, her ay her ay cekilir gibi degil. Allah' in bizlere bir taktiri iste bu da, cekecegiz...:Saruboceq:

ah cnm ya bende 1seneden buyana duvardaki panoya 36 bedenken çekildim resimlerimin hepsini koydum ama beyinde kilo vermek iyice yerleşmeyince bi faydası olmuyor :) bide gardırobun üzerinede en şişmanken çekildiğimi koydum bana odaha etkili oluyor valla görünce senn süslenmek neyine diyorum süslenmekten vazgeçiyorum klava:

Zaten biriken stresleri atmak icin baslamak istiyorum kaydirigubbakcemile2

Benimde aksine gogusler kucuk :kedi:

keske biraz buyuseler :jeyyar:

bende kilolar kalcama, bacaklarima ve popoma gidiyor klava:

en sinir oldugumda ust kollar klava:

aynı cnm ya benimde öyle kilo hep belli yerlerde toplanıyor sinir oluyorum kilo verincede hemen küçüleyim demiyorlarya göbek sıfır kaldı bukezde üst gitdi yan yağlar kalça basen var deli olmamak elde değil ya ooooffff oooffffklava:

ya bence eski resimler daha da cok demoralize ediyor
bi uzman demisti tv’de
hedeflerinizi kucuk koyarak baslayin, kiyaslama yapmayin diye..
o yuzden cok kafama taktigim seylerle baslarim
mesela kas yapmakla… sonra bakim yapmaya agirlik verince
insanin oz guveni geliyor, ve daha rahat dusunuyor

aman depresyona girmeyelim :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…