hallooooo kizlar selam hihoyyyt elimde elma size yaziyorum sırnaşık şey Dün aksam regl oldum :sinifsinif: 3-4 gün sancili geciyor benim, o yüzden ilac aliyorum ama diyetimi birakmayi düsünmüyorum ... ya kizlar malum asure ayi icindeyiz, 2 gündür yiyorum asure ama 3-5 kasik kadar, abartmadan :kedi: Arayip birazdan bi tane daha getirecekler, diyorum azcik koyun az kaydirigubbakcemile3 ya ben Asureye bayilirim, zaman var daha ay sonuna dogru bende pisirecegim...hersene yaparim cünkü :icecream:
Ben elma almadim daha, kaldi ki basliyacam :kedi:
Calisan bayanlar siz nasil yapiyorsunuz bu elma yeme isini?
Aksam esim icin yemek hazirlarken mutlaka fazla fazla yaparim, iki kisiligi gecer (cok olsunda az olmasin hesabi)
Sonra ziyan olmasin diye bende fazlasiyla yerim :sinifsinif:
Biliyorum az yemek yapmak lazim, porsiyonlari kucuk tutmam lazim...
Iste adam doymaz belki diye yinede bi kac cesit bol bol yapiyorum :1no2:
shaire , canıım akşam yemek yemek yook :))1 -2 günde alışırsın ya da sadece çorba iç bi kase ve salata ye ama aşam 18.30 u geçmesin saat.hadi sen de katıl .kızlar beni baya gaza getirdi bugün 3 .günüm. gayet iyi gidiyo.
alinsa sakın hayatıım onda ne kadar kalori var biliyosun :)) bak bana en sevdiğim pirinç pilavı bir tek tanesini bile yemiyorum.akşamları kase mantar çorbası içiyorum biraz salata yiyorum ve elma işte .artık böööö geldi elmadan yaa((( sabredelim zafer bizim olacak :lepi: bu arada kolbastı ve mezdekeye devamm .sen yapıyo musunn
merhaba alinda nasılsın canım.
Ben haftada 3x den cok duzenli dans ederdim odamda..
Zayiflamak icin degil, desarj olmak icin.. Hobimdi..
Hep 55 kilonun altinda, obur denecek kadar fazlasiyla yiyip icen
Fakat karin kaslari ve bacaklari syky ve sert olan birisiydim..
Evlenince icimden gelmedi, yoruluyordum..
Oyle oyle kilo aldim :bbo:
Tekrar baslasam belki eski halime donerim :Saruboceq:
günaydin tatlisler nbr siniiz bakalim?
alinda ne sancisi kiz neyin var yafrumm
süpermissin Shaire sen ya , demek evlilik adami bozuyor, ben onu anladim :umursamaz: yol yakinken basla canim dönersin eski haline kaydirigubbakcemile5 eski fotograflarina bak, gaza gelirsin yerimseniben
Sagol canim!
Sorma ya, insanin kendi evi olunca, yedigini ictigini, alisverisini kendi ayarliyor
Esimle keyif aksamlari yapardik, abur cubur ve film izleme gibi
Ilk defa maksimum kilomu astim, resmen 10 kilo aldim
Simdi bi kac kilo gitmis ama salliyor o da, galiba vucuttaki denge bozulmus
Ama gercekten duzenli olarak dans etmeyi tavsiye ederim
bilmeyenler ogrenme amacli yaparlarsa daha cok eritirler
ben hint danslarina kafayi takmistim, videodan takip ederek baya ogrendim
en cok o siralar kaslanmistim
ayna karsisina gecin, ve acin muzigi, valla neseniz yerine geliyor, ozguveniniz tazeleniyor!!
cnm kayinpeder cok övdü bizde almaya karar verdik
dn eczaneye gitdik ama yokdu ismarladik bakalim ne zamn gelecek
gecmis olsun canim sanada bende dogum yapmadn evvl cok agrili geciyodu simdi agrimiyo cok sükür
süpermissin Shaire sen ya , demek evlilik adami bozuyor, ben onu anladim :umursamaz: yol yakinken basla canim dönersin eski haline kaydirigubbakcemile5 eski fotograflarina bak, gaza gelirsin yerimseniben
hiim dans etmeyi oynamayi bende severim aslinda cok ama beceremem pek iyi mirmirmirmir gögüslerim biraz fazla büyük, onlar bana cok engel oluyorlar, rahat hareket etmemi engelliyor.Spor bile rahat edemem, hic kosamiyorum !!!
Ama sen basla bence hemen dansina, valla hihoyyyt
Zaten biriken stresleri atmak icin baslamak istiyorum kaydirigubbakcemile2
Benimde aksine gogusler kucuk :kedi:
keske biraz buyuseler :jeyyar:
bende kilolar kalcama, bacaklarima ve popoma gidiyorklava:
en sinir oldugumda ust kollarklava:
ah cnm ya bende 1seneden buyana duvardaki panoya 36 bedenken çekildim resimlerimin hepsini koydum ama beyinde kilo vermek iyice yerleşmeyince bi faydası olmuyor :) bide gardırobun üzerinede en şişmanken çekildiğimi koydum bana odaha etkili oluyor valla görünce senn süslenmek neyine diyorum süslenmekten vazgeçiyorumklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?