Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

alındacım ben halen daha şu leslieyı indiremedim fakat sabah actım klıplerı evdede kımse yok bır saat döktürdüm.felakette yoruldum hani.hem eglendım hemde kalorı harcadım..her sabah oynamayı düşünüyorum.kızlar en azından dıyetımıze katkı hepımız böyle yapalım.

Ben o kadar cok zayif hic olmadigim icin fotografimda yoktur :çok üzgünüm: yok yok canim sen bak bak o resimlerine verirsin fazlaliklarinida,eminim yerimseniben

Zaten gögsü büyük olanlar kücük ister, kücük olanlar büyük ister. doyumsuz insanlariz :1closedeyes:
Sen canim dansina oynamana yeniden basla ohhh hihoyyyt

Cok iyi yapmissin valla canim hihoyyyt bizde dansdan oynamaktan bahsediyorduk. haa leslie ile yürümüssün ha dans etmissin ,ayni sey zemuszemus Birde hava güzelse günesliyse, heyttt insanin keyfi daha bir iyi oluyor :sm_cool: ama burda o hava yok iste, kapali hep

rukıyesahin...arkadasım ne zaman acsam görüyorum sende yazıları okuyorsun demek senınde sorunun bızımle aynı yazsana bıze senınde yazılarına yorum yapalım......olumunekankayizsmile

Zaten gögsü büyük olanlar kücük ister, kücük olanlar büyük ister. doyumsuz insanlariz :1closedeyes:
Sen canim dansina oynamana yeniden basla ohhh hihoyyyt

Haklisin, aslinda memnunum ama her yerim orantili olsun isterim..
Gogusler normal, hafif buyuk ve kollari ince olanlari gorunce gicik oluyorum :dilcikar:
Gerci tv’dekiler genelde buyutmus oluyorlar gogusleri kaydirigubbakcemile3

Dansa tekrar basliyayim da taze aldigim kilolar hemen erisin sositososito
Cok kasta yapmayalim biraz zarif kalalim guclubacismile kaydirigubbakcemile3

rukıyesahin...arkadasım ne zaman acsam görüyorum sende yazıları okuyorsun demek senınde sorunun bızımle aynı yazsana bıze senınde yazılarına yorum yapalım......olumunekankayizsmile

mesajınız için teşekkür ederim.ben en başından beri takip ediyorum.kilo hepimizin sorunu.listeye katılmasam bile bu diyeti aralıklarla uyguluyorum.belkide burayı takip etmesem kilo almaya devam edicem.ama mesajları okudukça gerçekten motive oluyo insan.herkes birbirine önerilerde bulunuyo destek oluyo.diyette destek çok önemli gerçekten.

kızlar adet döneminde kiloda bi yükseklik oluyormu bi fikriniz varmı?

kızlar günaydıın , büyük bir mutluluğumu paylaşmak için bu saatte buradayıım, dün bildiğiniz üzere montignac diyetine başlamıştım; pek inanası gelmesede insanın yiyerek zayıflanacağına , ilerleyen günlerde anlıyor insan mantığını. sadede geleyim kronik kabızlık çeken arkadaşlarım, kaabızlık denen birşey kalmıyor.
veee bu sabah 200gr gitmiş olarak gördüm hemde yağdaann, tavsiye ediyiyorum, biz zaten yağ beyaz un makarna pilavı çıkarmıştık hayatımızdan , buna benzer bir iki değişiklik dışında değişen birşey yok yani çok basit bir uygulama hele biz aç gezenler için fazla bile, aç kalmıyoruz zaten hiç bir şekilde. benden söölemesiibayanssulusmile

elmacılar günaydın...elmamı aldım ve burdayım..canlarım bugün benım evlılık yıldönümüm ama özel birsey yapmıcam cunkı benım kociş hiç bunları hatırlamıyor.15. yıl ve herseferinde programlar yaptım üstelık bunlara onem vermemi kucumsedi alısır dedim fakat tık yok..boshayallersmile alında müzik eslıgınde döktürmek iyi geldi bugun itibariyle 101 olmuşum yani 1 kılo daha verdim.basladıgım 3 hafta olmadam 4 kılo gitti canım..canlarım sadece diyet işe yaramıyor bol su ve hareket şart...bayanssulusmile

günaydın canım... tebrik ederim nice 15.yıllara inş..
erkeklerin genetiği böyle ... çok önemsemezler bugünleri.. arada istisnalar var tabi ama... aman boşver, sen birşey beklemeden yaparsa da çok güzel bir süpriz olur işte...
tebrik ederim. güzel gidiyorsun.. ben elma diyetiyle hiç kilo veremedim.. dünden itibaren başka bir diyete geçtim.. bakalım ne olcak... burayıda takip ediyorum ama :)))))

günadın kızları bakıyorum herkez diyet değiştiriyor.... kızlar nasıl diyet yaparsak yapalım umutsuz olup bianda vazgeçmeyelim beni gören herkez şaşırıyor bugün kız arkadaşimi gördüm ne yapıyosun sen boynun bile incecik kalmış dedi gıdım yok olmuş az önce aynada dikkat etdimde gerçekten yok omuz kemiklerim bile ortaya çıkmaya başladı
fırsat buldukca sporada gidicem artık sıkılaşması için sadece yan yağlarım kötü görünüyor basenimde bile küçülme var duvara vuruyorum da burdan okumuştumkaydirigubbakcemile2 ama yan yağları nasıl yakşam bilmiyorum artık zaten5 kilodaha versem çok güzel gaza gelcem ama gitmek bilmiyor... akannehirakannehir

sen hangi diyete geçtin cnm

benim için suan kilo vermenn tek kötü tarafı göğüslerimde küçülüyor ve tabi kilo alınca çok büyüdügü için çatlaklar ortaya çıkmaya başladı yaza bikini giycez derken çatlaklarla ugraşcaz galiba ooofff ooofff yaaamafoldumben

sen hangi diyete geçtin cnm

canım ben elma diyetiyle 2 haftadır hiç kilo veremedim.. isveç diyetine başladım.. 10 gün kadar yapayım ... biraz vereyim daha sonra montignac diyetine geçmeyi düşünüyorum bende...yada elmaya devam ederim.. ama şu anda kilo verdirecek birşeyler yapmam lazım.. dün başladım.. 79 ile bugün tartıldım 77,9 olmuşum.. ama sağlıksız bir diyet.. tavsiye etmem..

bende spora gidiyorum canım.. evt zayıfladıkça çatlaklar çıkıyor ortaya.. sarkma oluyor.. işin aksi spora gittiğim için vücudum sıkılaştı ama gr hareket yoktu.. baskülde veremediğimi görünce moralim çok bozuluyordu. ama bugün iyiyim..:))))

benimde elma diyetiyle çatlaklarım gittti çünkü çok yürüyüş yapıyorum biiraz daha verince inşllah hepsi gider cumartesinden bu yana 2 kilo gitmiş :dance: guclubacismile

çok fena gribim kızlar cumartesinden beri adetim gecikti hamileyimdir diye ilaç almamıştım çok çok fenalaştım şimdi gidiyom dr a gelince görüşürüz:a015:

gulsunn sagol tatlım...boşverelim tatlım..biz bakımlı ve zayıf olalım kıskansınlar bizi......

o diyeti hic duymadim canim, sana kolay gelsin emii aklinialirimsmile

canim günaydin tebrik ediyorum seni opuyorumnanaktan Kusura bakmayinda erkeklerin bu duyarsizligindan nefret ediyorum
sen tüm gaz devam diyete bak ne güzel gidiyor kaydirigubbakcemile5 yarin tarti günümüz unutmadiniz dimi kizlar :tomato:

benimde elma diyetiyle çatlaklarım gittti çünkü çok yürüyüş yapıyorum biiraz daha verince inşllah hepsi gider cumartesinden bu yana 2 kilo gitmiş :dance: guclubacismile

Kutluyorum sevgicim, helal :hooray: ayrica gecmisde olsun, dikkat et kendine :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…