ah cnm ya bende 1seneden buyana duvardaki panoya 36 bedenken çekildim resimlerimin hepsini koydum ama beyinde kilo vermek iyice yerleşmeyince bi faydası olmuyor :) bide gardırobun üzerinede en şişmanken çekildiğimi koydum bana odaha etkili oluyor valla görünce senn süslenmek neyine diyorum süslenmekten vazgeçiyorumklava:
Zaten biriken stresleri atmak icin baslamak istiyorum kaydirigubbakcemile2
Benimde aksine gogusler kucuk :kedi:
keske biraz buyuseler :jeyyar:
bende kilolar kalcama, bacaklarima ve popoma gidiyorklava:
en sinir oldugumda ust kollarklava:
alındacım ben halen daha şu leslieyı indiremedim fakat sabah actım klıplerı evdede kımse yok bır saat döktürdüm.felakette yoruldum hani.hem eglendım hemde kalorı harcadım..her sabah oynamayı düşünüyorum.kızlar en azından dıyetımıze katkı hepımız böyle yapalım.
Zaten gögsü büyük olanlar kücük ister, kücük olanlar büyük ister. doyumsuz insanlariz :1closedeyes:
Sen canim dansina oynamana yeniden basla ohhh hihoyyyt
rukıyesahin...arkadasım ne zaman acsam görüyorum sende yazıları okuyorsun demek senınde sorunun bızımle aynı yazsana bıze senınde yazılarına yorum yapalım......olumunekankayizsmile
kızlar adet döneminde kiloda bi yükseklik oluyormu bi fikriniz varmı?
elmacılar günaydın...elmamı aldım ve burdayım..canlarım bugün benım evlılık yıldönümüm ama özel birsey yapmıcam cunkı benım kociş hiç bunları hatırlamıyor.15. yıl ve herseferinde programlar yaptım üstelık bunlara onem vermemi kucumsedi alısır dedim fakat tık yok..boshayallersmile alında müzik eslıgınde döktürmek iyi geldi bugun itibariyle 101 olmuşum yani 1 kılo daha verdim.basladıgım 3 hafta olmadam 4 kılo gitti canım..canlarım sadece diyet işe yaramıyor bol su ve hareket şart...bayanssulusmile
günaydın canım... tebrik ederim nice 15.yıllara inş..
erkeklerin genetiği böyle ... çok önemsemezler bugünleri.. arada istisnalar var tabi ama... aman boşver, sen birşey beklemeden yaparsa da çok güzel bir süpriz olur işte...
tebrik ederim. güzel gidiyorsun.. ben elma diyetiyle hiç kilo veremedim.. dünden itibaren başka bir diyete geçtim.. bakalım ne olcak... burayıda takip ediyorum ama :)))))
sen hangi diyete geçtin cnm
günaydın canım... tebrik ederim nice 15.yıllara inş..
erkeklerin genetiği böyle ... çok önemsemezler bugünleri.. arada istisnalar var tabi ama... aman boşver, sen birşey beklemeden yaparsa da çok güzel bir süpriz olur işte...
tebrik ederim. güzel gidiyorsun.. ben elma diyetiyle hiç kilo veremedim.. dünden itibaren başka bir diyete geçtim.. bakalım ne olcak... burayıda takip ediyorum ama :)))))
kızlar günaydıın , büyük bir mutluluğumu paylaşmak için bu saatte buradayıım, dün bildiğiniz üzere montignac diyetine başlamıştım; pek inanası gelmesede insanın yiyerek zayıflanacağına , ilerleyen günlerde anlıyor insan mantığını. sadede geleyim kronik kabızlık çeken arkadaşlarım, kaabızlık denen birşey kalmıyor.
veee bu sabah 200gr gitmiş olarak gördüm hemde yağdaann, tavsiye ediyiyorum, biz zaten yağ beyaz un makarna pilavı çıkarmıştık hayatımızdan , buna benzer bir iki değişiklik dışında değişen birşey yok yani çok basit bir uygulama hele biz aç gezenler için fazla bile, aç kalmıyoruz zaten hiç bir şekilde. benden söölemesiibayanssulusmile
elmacılar günaydın...elmamı aldım ve burdayım..canlarım bugün benım evlılık yıldönümüm ama özel birsey yapmıcam cunkı benım kociş hiç bunları hatırlamıyor.15. yıl ve herseferinde programlar yaptım üstelık bunlara onem vermemi kucumsedi alısır dedim fakat tık yok..boshayallersmile alında müzik eslıgınde döktürmek iyi geldi bugun itibariyle 101 olmuşum yani 1 kılo daha verdim.basladıgım 3 hafta olmadam 4 kılo gitti canım..canlarım sadece diyet işe yaramıyor bol su ve hareket şart...bayanssulusmile
benimde elma diyetiyle çatlaklarım gittti çünkü çok yürüyüş yapıyorum biiraz daha verince inşllah hepsi gider cumartesinden bu yana 2 kilo gitmiş :dance: guclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?