Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar günaydın......evet tartıldım veeee101 olmuşum.başladıgım tam 19 gun oldu ben 4 kılo verdım....
ne dersiniz kızlar ıyımı sizce.....

kızlar sadece elma yiyerek nasıl dayanıyorsunuz

bende haftaya başlayayım diyorum herşeyi deniyorum artık

günaydın kızlar ben dün tartılmıştım çünkü benim kendime ait tartım yok abimlerde tartılıyorum herzamn dün tartıldım 63 kiloyum

günaydınlarrr
kızlar bugün tartıldım 70 kiloyum bizimm tartıda biraz hata varmış. sanırım 5 günde 1 ya da 1,5 kilo gitti.karnım dümdüz .zaten göbeğim yoktur ama yanlar da azaldı biraz . ama sanırım elma diyetine devam edemiycem ama saat 6 dan sonra bişey yemeyerek devam etcem.zaten dün 1 tane elma yedim sadece.onun da bi faydası olmaz heralde? bilmiyorumkismile

bende uzun zamandır yoktum forumda gıremedım fırsatım olmadı aslında cok ıyı gıdıyordu dıyetım kıloda verıyordum 10 kasımda babamı kaybettım 3 gun bısey yemedım bılıyorum kendımı uzuldugumde cok yemek yerım sonra annem bıde bana uzulmesın dıe yedım kıloda aldım sanırım tartılmadım ama bugun karar verdım tekrar dıyet yapmaya sabah sadece meyva yıyecegım dedım kendı kendıme elma dıyetı geldı aklıma sabah 9:00'dan berı yazılanları okuyorum yapmaya karar verdım bugun pazar var elma aldım sımdı kahvaltı yapmamıstım ön alıştırma olarak baslım hemen dedım :) ama tatlı elma aldım bu olmuyor ekşi olması lazım sanırım akşama kadar bununla ıdare edıyımde akşam alıcam bır suru ekşi elma yarın tam olarak başlamış olacağım...Sağlıklı kılo vermeler

gulsun gunaydın tatlım.ıkımızde bır elmacılar bır sandalozcular gezıp duruyoruz..nasıl gıdıyo tartıldınmı bugun.boshayallersmile

benimde kırmızılar gitti 76 ile başlşadım 3 kg gitti 6 gündeşuan 73üm:enbuyukkk:

merhaba arkadaşlar

p.tesi 82.500 ile başladım.az evvel tartıldım 78.400 olmuşum.inşaallah hep böyle gider.erkenden kalkabilsem daha yi olacak belki ama gece uyuyamadığım için geç kalkıp güne geç başlıyorum.o yüzden günde 5 elma yiyebilyorum ancak.şimdide maydonoz suyumu içiyorum sonra kahvaltı

gulsun gunaydın tatlım.ıkımızde bır elmacılar bır sandalozcular gezıp duruyoruz..nasıl gıdıyo tartıldınmı bugun.boshayallersmile

günaydın canım.. ben 3 gündür elmayı bıraktım ve başka bir diyetle devam ediyorum.. 79,2 ile başlamıştım.. bugün 77,6 olmuşum.. ... biraz vereyim de tekrar elmaya dönerim..sende iyi vermişsin canım.. inş. bu hızda devam ederizn:))

slm kızlar
ben elmayı yine arada yiyorum orucum bu aralar
maşallah geneli ilo vermiş
sevgi0535 sana bişey sorcam sen mate çayı içiyordun dimi nasıl onuna kio verebiliyomusun

slm kızlar
ben elmayı yine arada yiyorum orucum bu aralar
maşallah geneli ilo vermiş
sevgi0535 sana bişey sorcam sen mate çayı içiyordun dimi nasıl onuna kio verebiliyomusun

evet canım ben elma diyeti yapıyorum ama akşamları yiyorum çorba salata trü şeyler günde 5 fincan mate içiyorum kiloma pek etkisi olmuyor haftada 1 kilo veririr en fazla ama vucudumda çok işye yarıyor kalıplaşmış yağları öok iyi parçalıyor beden olarak incelmede çok işime yarıyor boshayallersmile

kızlar ben aktardan mate funda ve ayrık otu kökü aldım demleyıp içiyorum inanın bana hic acıkmıyorum lütfen deneyınzemuszemus

kızlar bu mate cayı ne ben anlamadım kilo verdiriyormu
valla ben veriyorum canım yeşil çay sevmiyorum mate içiyorum
sevgi mate çayı sallama varmı bulurmuyum içerim bende
izmirde bi aktar hariç hiçbir yerde bulamazsın canım otu heryerde var ama kabızlık yapıyor
mate tok tutuyormus funda ve ayrıkta zayıflatıyormus canlar.

mate çayı bi başınada yağ yakma özelliği var canım funda ve ayrık otunu hiç içmedim ben

Selam kizlar, islerim coktu giremedim sabahtan ... fakat tartildim bilmiyorumkismile Nedendir ben yine verememisim, 69 kilo geldim yine mafoldumben Üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim !!! Kacamagim olmadigi halde verememisim. Elma diyetine baslayali bu 4. haftamdi, normal mi arkadaslar ya :uhm: Ilk hafta verebildim sonra durdum... Elma yiyerek bir ömür gecirecek degilim herhalde. bilmiyorumkismile Persembe günü randevum var doktorumda zaten, onunla konusacagim bu meseleyi. Simdi korkuyorum, yemek yemege baslarsam verdigim o 5 kiloyu da geri alirim diye mafoldumben of ya offfffffffffff :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…