Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

canım benm hadi insallah devamı gelr bende bi bakiim su diyete neymıs ne diilmiş maksat denemedgmz bişi kalmasn bayanssulusmile
bu arada regl oldum kzlar ve bgun bitti halszlığımde gitti demekki regl yuzunden halszleştm öle :bbo: neyse artık devam edicem diyetime kaldgm yerden he 1 haftadr öküz gibi yedgm halde kilomda hiçbi değişiklk yok yani kilo almamısım sevndm bak bunazemuszemus subat 5 gibi sevgülüm askerden izne gelıo o zmana kadar ne kadar versem kardır biraz değişmiş görsün istiorum insallah istedgm gibi olur öpüyorum canlarım hepinizi yeni gelen arkadaslarada kolay gelsnnnnnopuyorumnanaktan

dilem cok karısık bu diyet ya bi halt anlamadm sürekli dikkat istio gibi geldi neyse sen bi hafta daha devam et bakalm sora senden ayrıntılı liste istiyciim smdiden habern olsun hazrla listemi aklinialirimsmile

dilem cok karısık bu diyet ya bi halt anlamadm sürekli dikkat istio gibi geldi neyse sen bi hafta daha devam et bakalm sora senden ayrıntılı liste istiyciim smdiden habern olsun hazrla listemi aklinialirimsmile

selam yoyocum , ay cok güldüm 1 hafta öküz gibi yedim demene :roflol: demek kilo almadin hic bravoo sana :hooray:

aynen bende az bir baktim o diyete cok karisik geldi bilmiyorumkismile Ben öyle diyetler yapamam gibime geliyor ...

Kutluyorum sevgicim, helal :hooray: ayrica gecmisde olsun, dikkat et kendine :Saruboceq:[/QUOTE]
teşekürler alindacım darısı herkeşlerebayanssulusmile
geçmiş olsun canım umarım çabucak iyileşirsin kaydirigubbakcemile5

ay saol boğazlarım felaket ağrıyor nefes alamıyorum çok ağır oldu bu hastalıkalsanaalsanasmile

Yoyo ve sevgıcım ıkınızede ÇokÇok geÇmıŞ olsun dıkkat edın kızlar nazrmı degdı acaba vıze yaa herkez sırayla hastalanaıyor.

canım şimdi sıkı diyat yapıyoruz ya beslenemiyoruz e doğal olarak çabuk hastalık kapıyoruz bağışıklık düştüğü için ondan normal yani

canım şimdi sıkı diyat yapıyoruz ya beslenemiyoruz e doğal olarak çabuk hastalık kapıyoruz bağışıklık düştüğü için ondan normal yani

sen yinede dikkat et cnm elma diyeti bende yapıyorum ama tam uygulamıyorum tek yön belenmek bana göre sakıncalı bünyem suaralar çok hassas bende yeni iyileştim. ama az kilo vereyim saglıklı olsun diye düşünüyorum. ekstrada sadece elma sirkesi içiyorum bal ile beraber inn faydasını çok gördüm ara öğünlerde de ve akşam yemek yemiyeyim diye elma yiyorum kahvaltımı normal yapıyorum. akşamda en küçük kaseye annem ne yaptıysa elmeksiz onu yiyorum 4_5 kaşık falan oluyor ögleyinde yine aynı çerez kasesi var ona göre bişeyler getirip yiyorum . bugün tartıldım 63 kilo olmuşum ve 3günde 1 kilo gitmiş benim için çok güzel bişet

ama bu 3 günde 1 kilo vermnin sebebide diyete ben 20 güne yakın bırakmak zorunda kalmıştım onn için su 1_2 hafta güzel düşer kilo sonra duraklamaya başlıyorzemuszemus ama işin ii tarafı okadar ara verdim ama adet döneminde 2 kilo fazla gösteriyordum genel olarak hiç kilo almadım. yani 3,5 ayda 11kilo verdim

3,5 ayda 11 kilo inanılmaz yani bende o kadar versem fena olmaz aslında ama bu elma diyeti iyi geldü aklinialirimsmile

kızlaaar yardım edin pes etmek istemiyorumm (( bugün elma diyetimi salladım sanki biraz.sabah sirkeli suyumu içtim.yeşil çay içiyorum 2 sefer günde. 1 dilim tost yedim . ama akşamm 1 kase mantar çorbası ve yarım tabak yoğurtlu makarna yedim.1 de güccük gofret (( pis boğazım işte tutamıyorum moralim bozuk o yüzden önüme ne gelse yemek istiyorummm ..mafoldumben

kızlar pek ugrayamıyorum bu ara biraz çok işim var:))))
eşimin sınavları bitsin gelirim inşallah
diyet falanda kalmadı yiyorum ama 2 3 aydır sürekli diyet halinde olunca bunye yakmaya alıştı kendiliğimden kilo vermeye başladım :)

merhaba arkadaşlar

ben p.tesigünü elma diyetine başladım nihayet.amacım 20 kg verebilmek.tabi nasıl veririm bilemem ama niyetim bu yani.
tabi diyete yeni başladığım için hergün ve gün içinde sık sık tartılıyorum.bir tartılıyom 79.900 çıkıyor bir tartılıyom 80.200 v.s çıkıyor.tartım dijital bu arada.ben bunu su olayına bağlıyorum.neyse ben size diyetimi anlatayım

diyete 82.500 ile p.tesi günü başladım.sabahları ilk önce bir tencereye 2 bardak su koyup suyu kaynatıyorum.su kaynayınca ocağın altını kapatıp tencerenin içine yarım demet maydonozu atıp tencerenin ağzını kapatıp 10 dk.demlendiriyorum.sonra içine limon atmadan içiyorum.sonra 2 dilim ekmek.küçük bir parça dil peyniri,küçük bir domates yiyorum.sonra hepimizin yaptığı gibi elma ve yeşil çay içiyorum akşama kadar.bu arada 2.1 lt sürahim var onu doldurup masanın üzerine koyoyorum ve mutfağa uğradıkça su içiyorum ve sürahiyi 2 kere dolduruyorum gün içinde buda 4.2 lt su yapar.gece yatmadan öncede 1 bardak kaynamış suyun içine 1 çorba kaşığı sirke taıp içiyorum.tartımda en yüksek 82.500 gördüm en düşükte 78.400 gördüm bu sabah.
benim diyetim bu şekilde arkadaşlar.il gün kendimi oruçlu gibi hissettim ve azıcık zorlandım.ama 2.gün ve sonrası her şey çok iyi gitti.umarım hep böyle olur
şimdi ben size izin verirseniz bir şeyler sormak istiyorum:

-sanırım cumadan cumaya tartılıyorsunuz.sabah uyanır uyanmaz mı tartılıyorsunuz,çünkü sabah hemen tartılma olmaz diye biliyorum ben.hani vücut şiş olurmuş ya.siz nasıl yapıyorsunuz?
-belli bir süreden sonra vücut bu diyete alışır mı acaba?yani metabolizmayı şaşırtmak gerekir mi?
-ne zamandan sonra kg verme sabitleniyor?

cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Merhaba canim gayet iyi gidiyorsun. Maydanozunda kilo vermekte etkili oldugunu duymustum. Ben elma sirkeli suyu kalkinca iciyorum, sen ise yatarkene, oda degisikmis :1rolleyes:

Evet cum günleri tarti günümüz, yani bugün a.s Ben sahsen kalktiktan 10-15 dakika kadar sonra tartiliyorum !
Ilk haftam cok iyiydi, iyi kilo vermistim sonrasinda duraksadi...bugün tartilip görecegim verip vermedigimi :kedi: En kisa zamanda bunu doktorum ile konusmak istiyorum. Neticede saglik söz konusu, yanlis bir sey yapmak istemem.
Dedigim gibi canim, 8 günde 4 kilo verdim ondan sonra durdu bende, bu sabah tartilip tekrardan görecegiz faziyeti... 10 araliktan bu yana yapiyorum !
Hayirlisi diyorum artik, insallah hepmiz arzuladigimiz kilolalara erisiriz kaydirigubbakcemile5

alindacım

cevabın için çok sağol.yarın bende tartılıp(sanki hiiç tartılmamış gibi) beş günlük sonucumu yazar ve haftalık tartılma ekibine bende dahil olurum inşaalah.iyi olur umarım her şey canım

Tamam papatyacim insallah diyelim kaydirigubbakcemile5 Hayirli geceler dilerim boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…