kızlar günaydıın , büyük bir mutluluğumu paylaşmak için bu saatte buradayıım, dün bildiğiniz üzere montignac diyetine başlamıştım; pek inanası gelmesede insanın yiyerek zayıflanacağına , ilerleyen günlerde anlıyor insan mantığını. sadede geleyim kronik kabızlık çeken arkadaşlarım, kaabızlık denen birşey kalmıyor.
veee bu sabah 200gr gitmiş olarak gördüm hemde yağdaann, tavsiye ediyiyorum, biz zaten yağ beyaz un makarna pilavı çıkarmıştık hayatımızdan , buna benzer bir iki değişiklik dışında değişen birşey yok yani çok basit bir uygulama hele biz aç gezenler için fazla bile, aç kalmıyoruz zaten hiç bir şekilde. benden söölemesiibayanssulusmile
canım benm hadi insallah devamı gelr bende bi bakiim su diyete neymıs ne diilmiş maksat denemedgmz bişi kalmasn bayanssulusmile
bu arada regl oldum kzlar ve bgun bitti halszlığımde gitti demekki regl yuzunden halszleştm öle :bbo: neyse artık devam edicem diyetime kaldgm yerden he 1 haftadr öküz gibi yedgm halde kilomda hiçbi değişiklk yok yani kilo almamısım sevndm bak bunazemuszemus subat 5 gibi sevgülüm askerden izne gelıo o zmana kadar ne kadar versem kardır biraz değişmiş görsün istiorum insallah istedgm gibi olur öpüyorum canlarım hepinizi yeni gelen arkadaslarada kolay gelsnnnnnopuyorumnanaktan
dilem cok karısık bu diyet ya bi halt anlamadm sürekli dikkat istio gibi geldi neyse sen bi hafta daha devam et bakalm sora senden ayrıntılı liste istiyciim smdiden habern olsun hazrla listemi aklinialirimsmile
çok fena gribim kızlar cumartesinden beri adetim gecikti hamileyimdir diye ilaç almamıştım çok çok fenalaştım şimdi gidiyom dr a gelince görüşürüz:a015:
geçmiş olsun canım umarım çabucak iyileşirsin kaydirigubbakcemile5
canım şimdi sıkı diyat yapıyoruz ya beslenemiyoruz e doğal olarak çabuk hastalık kapıyoruz bağışıklık düştüğü için ondan normal yani
ama bu 3 günde 1 kilo vermnin sebebide diyete ben 20 güne yakın bırakmak zorunda kalmıştım onn için su 1_2 hafta güzel düşer kilo sonra duraklamaya başlıyorzemuszemus ama işin ii tarafı okadar ara verdim ama adet döneminde 2 kilo fazla gösteriyordum genel olarak hiç kilo almadım. yani 3,5 ayda 11kilo verdim
arkadaşlar ben elma yediğim zaman çok çabuk acıkıyorum midemden sesler çıkmaya başlıycak,dayanabilirmiyim:uhm:
gerçekten beni de acıktırıyor malesef,tok tutmasını isterdim :a015:
merhaba arkadaşlar
ben p.tesigünü elma diyetine başladım nihayet.amacım 20 kg verebilmek.tabi nasıl veririm bilemem ama niyetim bu yani.
tabi diyete yeni başladığım için hergün ve gün içinde sık sık tartılıyorum.bir tartılıyom 79.900 çıkıyor bir tartılıyom 80.200 v.s çıkıyor.tartım dijital bu arada.ben bunu su olayına bağlıyorum.neyse ben size diyetimi anlatayım
diyete 82.500 ile p.tesi günü başladım.sabahları ilk önce bir tencereye 2 bardak su koyup suyu kaynatıyorum.su kaynayınca ocağın altını kapatıp tencerenin içine yarım demet maydonozu atıp tencerenin ağzını kapatıp 10 dk.demlendiriyorum.sonra içine limon atmadan içiyorum.sonra 2 dilim ekmek.küçük bir parça dil peyniri,küçük bir domates yiyorum.sonra hepimizin yaptığı gibi elma ve yeşil çay içiyorum akşama kadar.bu arada 2.1 lt sürahim var onu doldurup masanın üzerine koyoyorum ve mutfağa uğradıkça su içiyorum ve sürahiyi 2 kere dolduruyorum gün içinde buda 4.2 lt su yapar.gece yatmadan öncede 1 bardak kaynamış suyun içine 1 çorba kaşığı sirke taıp içiyorum.tartımda en yüksek 82.500 gördüm en düşükte 78.400 gördüm bu sabah.
benim diyetim bu şekilde arkadaşlar.il gün kendimi oruçlu gibi hissettim ve azıcık zorlandım.ama 2.gün ve sonrası her şey çok iyi gitti.umarım hep böyle olur
şimdi ben size izin verirseniz bir şeyler sormak istiyorum:
-sanırım cumadan cumaya tartılıyorsunuz.sabah uyanır uyanmaz mı tartılıyorsunuz,çünkü sabah hemen tartılma olmaz diye biliyorum ben.hani vücut şiş olurmuş ya.siz nasıl yapıyorsunuz?
-belli bir süreden sonra vücut bu diyete alışır mı acaba?yani metabolizmayı şaşırtmak gerekir mi?
-ne zamandan sonra kg verme sabitleniyor?
cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
alindacım
cevabın için çok sağol.yarın bende tartılıp(sanki hiiç tartılmamış gibi) beş günlük sonucumu yazar ve haftalık tartılma ekibine bende dahil olurum inşaalah.iyi olur umarım her şey canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?