Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın alinda elmayı aralarda tüket normal şekide beslen sporda yaparsan garantı haftada 1 kg verirsin bu hafta hep dışarda işlerim vardı bu hafta hiç spor yapamadım çok övgü aldım artık kg verme falan aykta bişey yok ama oturunca göbek biraz çıkınca sinir oluyorum

Günaydin arkadaslar bayanssulusmile elma diyetini birakacagimi söylemistim, hatta hafta sonu biraktim, abartmadim ama yedim fakat cok cigneyerek yedim 30-45 dakika sürmüstür yemelerim...
Persembeye kadar elma diyetine devam etmeye karar verdim sabah kalkinca yataktan guclubacismile ama merakima yenildim ve tartiya ciktim, neticede hafta sonu yedim bilmiyorumkismile sevindim ohaoldumsmile cünkü 68,6 kg gösterdiiiiiiii :hooray: evet tugbacim bakalim bu haftayida gecireyim bir aklinialirimsmile doktorum neler diyecek ...

çok sevindim alindacığım ben de 69 a inmişim hadi başa baş gidiyoruzz :))ben de bırakmaya karar vermiştim ama 3 gündür tam anlamıyla uyguluyorum diyeti.ama benim elmalar çook büyük ancak günde 2 elma yiyorum.bir de sabahları geç uyanıyorum 10,30-11 gibi bunun da zayıflamama olumsuz etkisi vardır dimi (( :enbuyukkk:

Sen mi ben mi kaydirigubbakcemile3 gec yattigim icin haliyle gecde kalkiyorum. Daha kahvalti yapmadim, simdi kalkip yapcem, aciktim cünkü cokacimcoook haaa ama 8 saatden fazalada uyumuyorum,onu belirteyim :kedi: onca zamandir elma yedim hic biktirmadi beni Allahtan, severim cok elmayi :1rolleyes: simdilik devam canimcim , görecez artik kaydirigubbakcemile5

işte ben 11 kg vermiş halim

Eklentiler

• $pic00566.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 52
ben 11 kg 2.5 ayda verdim bende 20 kg vermeyı planlıyodum
herkez boyle ıyısın falan dıyo 73 kg kg 65 olmak ıstıyorum spor yaptığım ıcın oldugundan zayıf gorunuyosun koca kafalı cıkmışım yan durduğum ıcın

selam :)..bi haftadir fln yoktum...neler neler olmus :)...tugba süper görünüyorsuuuuuun
) umarim biran önce istedigin kg ulasirsin...

ya sizlerle bisey paylasmak istiom....bu son hafta teyzemlere gittik....haliyle elma diyeti fln yapamadim...teyzem ne pisirdigse yedim :)...ekmek yemedim ama....sabah tartildim 69,8 kg olmusum...yrn 3 hafta olucak diyete basliyali...73 kgdum...yani verdigim cok buyuk bi kg dgl ama...sonucta normal yemek yedim,sadece tatliyi fln kestim...haftada 1 kg vermis oluyorum.....bence bölesi cok daha güzel..tüm gün tek elma yemektense:çok üzgünüm: ....

selam sempanze , evet dikkat etmek ise yariyor a.s Haftasonu ben birakmistim elma diyetini , öyle karar kilmistim. Elma yememe ragmen Kilo vermem durmustu resmen...haftasonu gayet normal yedim, sadece lokmalarimi cok cigneyerek yemek yedim...bugün sabah kalkinca tekrar baslamak istedim elmaya. Tartiya cikip kiloma bakmak istedim,cok merak ediyordum kilo almismiyim diye...inanamadim. Cuma 69 gelmistim cünkü bugün ise 68, yedigim halde cokacimcoook persembe cuma ya kadar devam edeyim diyorum, sonrasini düsünürüm artik zemuszemus

günaydın kızlar neler yapıyorsunuz . bende işyerinde çok yoguınum çok fazla giremiyorum ama diyetime devm ediyorum.. tugbacım çok ii görünüyorsun inşallh istediğin kilona en kısa zamnda ulasırsuın

ne güzel cnm yaaa yesek yesek kilo almasak dimi ama inn varya 2 gündür canım acayip tatlı istiyor suan içimle savaş halindeyiz sütlaç yedim kesmedi ama yersem devamı gelir buna eminim ooofff ooooffff ne olcak bizm bu halimiz klava:klava:

selam kızlarrrr kursa gittiğim için pek vakt bulup giremıorum ama takipteym canlarım kilo verenleride candan tebrk ediorum Allah daim etsin insalllahhh:Saruboceq:
ay canım benm ya kıyamam sanaaa :teselli: sabret güzelm geciicek hepiciğii bak ne guzel 63 olmussun valla ben de diyet miyet hak getire su aralar dikkat etmem lazm o yuzden yiorum valla kızlar ama en yakın zamanda sahalara döncem özledm yav sizi:1hug: öptüm canlarımmmmopuyorumnanaktan
bu arada tuğba fıstık gibisin resmi koydun catlayalm die dimii seni gidi seniiiiiiiiiilmaz:alsanaalsanasmile şaka bi yana valla süpersin cnm cok kasma kendini aman aman cok zayflıkta ii bişey diil tikkat et kendine emibilmiyorumkismile
alindacımm sende süper gidiosun masllah sana sendeki azim hiçbirimizde yok valla(bkz:ben )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…