Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

alindacım kilo vermen durduysa sana bi şok uygulamak lazım diyetisyenim sölmiştiri kilo vermen durunca sadece bi gün yapılıyo
8 öğün yapılıyor
8de kahvaltı süt meyve 1 tane meyve
10da süt meyve
12 de süt meyve
2 de süt meyve ... saat 10a kadar böle devaö ediliyo ama 1 günden fazla yapma dedi bana bi dene istersen
boshayallersmile

hiim anladigim simdi bu mu benim ; sadece 1 gün süt ve meyve yiyorsun baska hic birsey yok, öylemi ??? Ne meyvesi yersen ye o fark etmiyor mu peki ? Aksam saat 22 kadar , 2 ser saat arayla...cay kahve yasak, su da mi icmek yasak ?

hiim anladigim simdi bu mu benim ; sadece 1 gün süt ve meyve yiyorsun baska hic birsey yok, öylemi ??? Ne meyvesi yersen ye o fark etmiyor mu peki ? Aksam saat 22 kadar , 2 ser saat arayla...cay kahve yasak, su da mi icmek yasak ?

yok canım o kadar da değil çay kahve serbest lmaz: ama kahveye bağlı çay şekersiz olucakta kahve ne süt tozu koyarsan orda iş değişir sadece sana değil herkese sölüyorum 1 fincan süt tozlu kahvede her ne kadar şekersiz olursa olsun tam 300 kalori yasakkelime bunu hesapladım 1 saat 32 dkk yürüyüş demek bu aklınızda bulunsun bilmiyorumkismile
meyvede herşey serbest hurma hariç onda çok şeker var muz kivi çiilek vs. yiyebilirsin ama çilek veya üzüm gibi taneli meyveleri 11 taneden fazla yemiceksin su tabikide serrbest olumunekankayizsmile

Aslinda 1 güncük yapilabilinir bir diet. Ekmeksiz diet sırnaşık şey Süt tozu kullanmiyorum zaten ben, cok az süt koyarim kahveme bilmiyorumkismile
Saatlerini kendime göre uyarlasam olur mu ki CADIARZU ben gec yattigim icin gecde kalkiyorum, isim olmadiktan sonra saat 8 de hic kalkmamisimdir . Sanirim olur, niye olmasin ki bayanssulusmile

olmaz canım çok uyumakta kilo aldırır 8 saatten fazla uyumak oda yavaşlatır zayıflamanı
bence dene derim ben
a.s

Alindacım

canım ben şey duymuştum.diyet yaparken metabolizmayı şaşırtmak gerekiyormuş.yani diyetin dışına çıkıp 1 gün abartıya kaçmadan yemek.ben öyle duymuştum.başka arkadaşlar duydumu bilemem.bir araştır istersen.sen ne doktoruna gidceksin,doktoruna birde bu dediğimi danış istersen canım

Bu zamana kadar hic diyet yapmamistim, bu ilk oluyor. O yüzden pek bilgim yok diyet,diyetler hakkinda ! Dedigin de mantikli aslinda, mümkün ... Ev doktorum ile konusacaktim...beni bir ölcüp bicsin, metabolizmamla alakali bir sorunumda olabilir...biraz baktim internete " Diyet Yapıp Kilo Veremiyorsanız Tiroit Hastalığınız Olabilir " diye yazilara cok rastladim bilmiyorumkismile Aslinda basladigimda doktorumla konussaydim daha iyi olacakti. Ilk hafta kilo verince ben cok sevinmistim,aklima bile gelmiyordu. Sonra noel tatili yilbasi derken , doktorum izine cikti, uzadida uzadi.

ya kızlar bişey sorucam ben sabah tartıldım 73 tüm şimdi 75 görünüyorum anlamadım gittibilmiyorumkismile

ya kızlar bişey sorucam ben sabah tartıldım 73 tüm şimdi 75 görünüyorum anlamadım gittibilmiyorumkismile

olabilir canim bilmiyorumkismile Su cay elma icip yediysen arka arkaya siskinlik cok yapiyor. Ben öyle oluyorum cünkü. En güzel sabah kalkinca, ne güzel :kedi:

Günaydin arkadaslar,

olmuyor olmuyor :umursamaz: elma diyetine iyi basladim ama artik bir faydasini göremez oldum, durdu resmen. Bu 9 kiloyuda verecegim ve hedefime 60 kiloya gelecegim. Kalktigimdan beridiri okuyorum bir kac topikleri http://www.kadinlarkulubu.com/gunce...adan-kilo-vermek-icin-buldugum-numara-21.html bu basligi epey bir okudum kizlar...bundan sonra cok cigneyerek yemeyi bir deneyecegim, tabii dikkat da edecem yediklerime. Persembe doktorumla konustuktan sonra daha baska birseylerde yapabilirim diye düsündüm ben.

canım eger tuzlu yedıysen gercekten suyu tutuyor....kılonu umursama bol sıcak su ıc....alındacım şu bırlıkte yurudugun leslie varya canım tam 60 yasındaymıs.en fazla hatun 40 gösterıyor.

elma diyeti yapanlar cildinizde bi değişiklik oldu mu?bunu çok merak ediyorum...

perizacığım ben alkol ve aspirin karışımı ile siliyorum cildimi hergün.bu yüzden elmanın bi etkisi var mı yok mu bilemiyorum ama sivilcelerim azaldı ve daha yumuşak oldu yüzüm.alkol ve aspirinin cildi yumuşatmadığını biliyorum ama ... demekki var faydası elmanın.:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…