alinda nerelerdesin canım bugün yoktun.tartı günü diyemi kayboldunlmaz:
Selam kizlar, islerim coktu giremedim sabahtan ... fakat tartildim bilmiyorumkismile Nedendir ben yine verememisim, 69 kilo geldim yine mafoldumben Üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim !!! Kacamagim olmadigi halde verememisim. Elma diyetine baslayali bu 4. haftamdi, normal mi arkadaslar ya :uhm: Ilk hafta verebildim sonra durdum... Elma yiyerek bir ömür gecirecek degilim herhalde. bilmiyorumkismile Persembe günü randevum var doktorumda zaten, onunla konusacagim bu meseleyi. Simdi korkuyorum, yemek yemege baslarsam verdigim o 5 kiloyu da geri alirim diye mafoldumben of ya offfffffffffff :çok üzgünüm:
alindacım kilo vermen durduysa sana bi şok uygulamak lazım diyetisyenim sölmiştiri kilo vermen durunca sadece bi gün yapılıyo
8 öğün yapılıyor
8de kahvaltı süt meyve 1 tane meyve
10da süt meyve
12 de süt meyve
2 de süt meyve ... saat 10a kadar böle devaö ediliyo ama 1 günden fazla yapma dedi bana bi dene istersenboshayallersmile
hiim anladigim simdi bu mu benim ; sadece 1 gün süt ve meyve yiyorsun baska hic birsey yok, öylemi ??? Ne meyvesi yersen ye o fark etmiyor mu peki ? Aksam saat 22 kadar , 2 ser saat arayla...cay kahve yasak, su da mi icmek yasak ?
yok canım o kadar da değil çay kahve serbestlmaz: ama kahveye bağlı çay şekersiz olucakta kahve ne süt tozu koyarsan orda iş değişir sadece sana değil herkese sölüyorum 1 fincan süt tozlu kahvede her ne kadar şekersiz olursa olsun tam 300 kalori yasakkelime bunu hesapladım 1 saat 32 dkk yürüyüş demek bu aklınızda bulunsun bilmiyorumkismile
meyvede herşey serbest hurma hariç onda çok şeker var muz kivi çiilek vs. yiyebilirsin ama çilek veya üzüm gibi taneli meyveleri 11 taneden fazla yemiceksin su tabikide serrbest olumunekankayizsmile
olmaz canım çok uyumakta kilo aldırır 8 saatten fazla uyumak oda yavaşlatır zayıflamanı
bence dene derim ben a.s
Alindacım
canım ben şey duymuştum.diyet yaparken metabolizmayı şaşırtmak gerekiyormuş.yani diyetin dışına çıkıp 1 gün abartıya kaçmadan yemek.ben öyle duymuştum.başka arkadaşlar duydumu bilemem.bir araştır istersen.sen ne doktoruna gidceksin,doktoruna birde bu dediğimi danış istersen canım
ya kızlar bişey sorucam ben sabah tartıldım 73 tüm şimdi 75 görünüyorum anlamadım gittibilmiyorumkismile
ya kızlar bişey sorucam ben sabah tartıldım 73 tüm şimdi 75 görünüyorum anlamadım gittibilmiyorumkismile
elma diyeti yapanlar cildinizde bi değişiklik oldu mu?bunu çok merak ediyorum...
kızlar 69 kiloya düştüm yaşasınn :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?