bu resimde baygın cıkmıstım oyuzden kestım kafamı buda ramazandan önce çekilmiş yandan bi foto
Tuğbacım çok güzel olmuşsun yaa : )))) Darısı başımıza..
bu resimde baygın cıkmıstım oyuzden kestım kafamı buda ramazandan önce çekilmiş yandan bi foto
çok güzelleşmişsin inanamadım valla
bende bugün başladım elma diyetine ama o kadar çok yiyemem çatlarım ben ekmeği çok yerdim normalde elma şişiriyor çok yeyince midem bulanıyor ay ne güzel 69 kiloya gelebilecekmiyim acaba 29 aralıktan beri diyetteyim birkaç günlük ciddi kaçamaklarım oldu börekler falan fazlasıyla ona rağmen bugün 4.5 kilo vermişim sandaloz sakızıyla elma sirkesi kullanmıyorum ama elma diyetine başladım bugünde
arkadaslar merhaba bende geldım aranızdayım yarın dıyete baslıycam cok fena kilo aldım yazılanları bırazcık okudum yarın yedıklerıme dıkkat ederek baslıycam ama gercekden bu dıyet ıse yarıyor mu kızlar yada ne onerırsınız zayıflamak ıcın???*
evt ama hangı yööntemı denenız bılmıyorum bankacıyım zaten yarın kesın bankada uyuycambırde bu cızelgeden bende yaptım ama ekleyemıyorum
kızlar yaa 68 kiloya inmiştim bugün aç karnına tartıldım 69 -70 gibi bişey geldim.neden oluyo bu yaa( motivasyonumu kaybediyorumm.... bi de sizce daha fazla kilo vermem gerekmez miydi? inanın sabah 1 dilim ekmek ,akşama kadar da büyük 2-3 elma yiyorum midem bulanarak.ve hiiiç kaçamak yok.sizce başka bir diyet mi uygulamalıyım? aç kaldığım için mi veremiyorum kilo?bir de çok fazla su içemiyorum elmadan öyle böööö geliyo ki ( bir fikir verin şu arkadaşınıza....mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?