Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

teşekkürler arkadaşlar bu kadar kg elma diyetiyle vermedim diyetisyene gittim 8 kg verdim durdu kg vermem sonra buraya takıldım ve şok lazım diye düşündüm ilk hafta 2.5 kg verdim sonra 1 -1 gitti mesla şey yapıyorum ara öğunlerde elma tüketiyorum güne gittiğimde yiyorum akşam elmayla geçiştiryorum fazla elmaya takılmadım ilk hafta asıldım çünkü sağlıklı değil miyeden küçülüyo, yiyince alıyosun bide hızlı vermek sağlıklı ve kalıcı değil bir saat yürüdüm yarım saate evde çalışıyorum olduğum kg zayıf görünmenin nedeni spor, spor şartt bide beyin olarak şartlanmak lazım hedef belirlemek lazım başarılar...

bu resimde baygın cıkmıstım oyuzden kestım kafamı buda ramazandan önce çekilmiş yandan bi foto

Eklentiler

• $DSC02756.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 53
Selam gül, yoyo tugba a.s. tugbacim ck güzel vermissin sen valla, helal diyorum sanakaydirigubbakcemile5 bizlerde verecegiz yaz olmadan, demi arkadaslar bayanssulusmile

bu resimde baygın cıkmıstım oyuzden kestım kafamı buda ramazandan önce çekilmiş yandan bi foto

ay inanamadim yazmak istedim simdi bu ilk resimle ikinci resim arasinda 10 kilomu var :1shok: ne zamadir spor yapipda bu hale geldiniz hala inanamiyom ya korse filan giymdeginize eminmisiniz naniknanik

cnm cok güzl olmussun vala bravo yaaa bnmde su kursak diye tabir ettgimiz mide cıkma problemim var bnde bi ara diyet yaptım ama malesef o bölgem düzlmedi acaab spor yapmagımdan mı:S ama sen cok güzel olmussun cnm azmini kutlarım:lepi:

tuğba bu 10 kiloluk iş değil bende 11 kilo verdim ama bende bu kadar fark yok yani evet 10 kilo az değil ama bukadar fark edermi şaşırdım

kızlar toptan cevap verıyım benım basen de pek yoktu gobek ve mıyde oda gunluk 500 mekik çektim abrocketla , belim kalındı yarım saat tvistle hareket ettim 1 saate yürüdüm sonuç bu arkadaşlar ayın 16 da 3 ay olucak bide ben polikistik over hastasıyım adetlerim düzene girdi en çok o sevindirdii darısı tüm isteyenlerin başına elamayla da 3-4 kg kaybettim tam uayamayarak

bende bugün başladım elma diyetine ama o kadar çok yiyemem çatlarım ben ekmeği çok yerdim normalde elma şişiriyor çok yeyince midem bulanıyor ay ne güzel 69 kiloya gelebilecekmiyim acaba 29 aralıktan beri diyetteyim birkaç günlük ciddi kaçamaklarım oldu börekler falan fazlasıyla ona rağmen bugün 4.5 kilo vermişim sandaloz sakızıyla elma sirkesi kullanmıyorum ama elma diyetine başladım bugünde

arkadaslar merhaba bende geldım aranızdayım yarın dıyete baslıycam cok fena kilo aldım yazılanları bırazcık okudum yarın yedıklerıme dıkkat ederek baslıycam ama gercekden bu dıyet ıse yarıyor mu kızlar yada ne onerırsınız zayıflamak ıcın???*

çok güzelleşmişsin inanamadım valla

zalimi hosgeldin arkadasim, insallah istedigin kilona ulasirsin :Saruboceq: sana kolay gelsin. :hooray:

merhaba eylül sende hosgeldin canim , burada hep beraber kacamkalarimizi, yediklerimizi ictiklerimizi paylasiyoruz kaydirigubbakcemile5 eger diyet yapmak istiyorsan, yaninda spor ve egzersizde yapmalisin. Gerci herkesin bünysi ayni degil canim, kimisi cabuk kilo verir kimisi cok yavas...misal ben yavas verenlerdenim :sinifsinif:

evt ama hangı yööntemı denenız bılmıyorum bankacıyım zaten yarın kesın bankada uyuycam bırde bu cızelgeden bende yaptım ama ekleyemıyorum

evt ama hangı yööntemı denenız bılmıyorum bankacıyım zaten yarın kesın bankada uyuycam bırde bu cızelgeden bende yaptım ama ekleyemıyorum

Hangi yöntem derken, pek anlayamadim CADIARZU Elma diyeti nasil oluyor, ilk sayfada acikliyor...sabah 2 tost ekmegi, yagsiz peynir, 3-5 zeytin, mevsimine göre domates havuc salatalik....yesil cay + 3 lt. su ve Yesil elma...bu kadar canim.

Cizelgeyide bu sayfadan yapabilirsin....

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

kızlar yaa 68 kiloya inmiştim bugün aç karnına tartıldım 69 -70 gibi bişey geldim.neden oluyo bu yaa ( motivasyonumu kaybediyorumm.... bi de sizce daha fazla kilo vermem gerekmez miydi? inanın sabah 1 dilim ekmek ,akşama kadar da büyük 2-3 elma yiyorum midem bulanarak.ve hiiiç kaçamak yok.sizce başka bir diyet mi uygulamalıyım? aç kaldığım için mi veremiyorum kilo?bir de çok fazla su içemiyorum elmadan öyle böööö geliyo ki ( bir fikir verin şu arkadaşınıza....mafoldumben

kızlar daha öncede yazmıştım bu diyetin sağlıklı olmadığını .günde 400-500 kalori alıyorsunuz ee vucut direniyo tabi bi saatten sonra .hem hiç bişey yemediğiniz için
en ufak bi kaçamakta pes edip ne bulursanız yemek istersiniz
ben ce bu diyet çok sağlıksız arkadaşlar . benden demesi lütfen kötü algılamayın :1rolleyes: bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…