Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar maşallah hepinize bende başlamak istiyorum ben troid hastasıyım kile vermeke zok zorlanıyorum troid hastası olupta kilo veren varmı aranızda bide bişey daha sorucam yelik elme derken illa ekşi yeşil elme mı olması lazım cevaplarsanız sevinirim tesekkur ederim şimdidien

alinda nasıl zayıfladın ne kadar zamanda verdın okadar kkıloyu lutfen benımde acıl bırseyler yapmam lazım acıl hızlı kılo dıyete ıhıtyacım var :)

Merhaba Yeliiz hosgeldin opuyorumnanaktan sana kolay gelsin .

Hosbulduk canim tesekkurler.. Bende baslicam bu elma diyetine ama okullarin tatil olmasini bekliyorum yani 3 hafta sonra :)) 8 gunde en az 4-5 kilo vermek istiyorum.. Bazilari daha fazlasini veriyo bazilarida hiç veremiyo acaba neden kaynaklaniyo? Herkesin bunyesi farkli diyemi? Bide sizden birsey isticem bu diyetin uygulayanlar ne kadar zamanda ne kadar kilo verdiniz?
Iyi aksamlar herkese :)

tatlım hergün tartılma bence cumadan cumaya tartıl böyle takip et yoksa morel bozukluğuyla bırakırsın az egzersiz yaparsın haftada bir tartıl

slm kizlar nasilsiniz?

Selam Sehnaz nasil gidiyor senin diyet, basladin mi o ürüne boshayallersmile

Arkadas hosgeldin a.s. evet canim yesil elma olacak ...

alinda nasıl zayıfladın ne kadar zamanda verdın okadar kkıloyu lutfen benımde acıl bırseyler yapmam lazım acıl hızlı kılo dıyete ıhıtyacım var :)

Ilk 8 günde 4 kilo verdim sonra durdu kilo vermem, sonraki haftalarda da 1-2 kilo kadar verdim...yarin doktorumla konusmaya gidecegim bu diyet meselesini...kilo veremiyorum kolay kolay, umarim bir rahatsizligim yoktur...Herkesin bünyesi ayni degil malesef canim bilmiyorumkismile

hoşbulduk canım

vallah cnm 8 gunde 4 kilo cok iyi bir sonuc. Tebrik ediorum seni. Elmayla verdin dimi?

tatlım hergün tartılma bence cumadan cumaya tartıl böyle takip et yoksa morel bozukluğuyla bırakırsın az egzersiz yaparsın haftada bir tartıl

doğru söylüyosun arkadaşım normalde öyle yapıyodum ama digital tartı ile bizim tartı arasında tam 4 kilo oynuyo.dün 74 küsür geldim digital tartıda ayakkabıyla falan (markette tartıldım) moralim acayip bozuldu .aslında amacım sadece hangi tartı doğru tartıyo onu anlamak.bizim tartı 69 gösteriyo sabah aç karnıma. tavsiyen için çok sağol ne olursa olsun cumadan cumaya tartılcam.:lepi:

basladim alindacim iyi gidiyo ama ilk gün cok feci di
zorlandim bayay ama simdi cok iyi gidiyo

sen neler yapiyosun tatlim birakdin galibsa diyeti

basladim alindacim iyi gidiyo ama ilk gün cok feci di
zorlandim bayay ama simdi cok iyi gidiyo

sen neler yapiyosun tatlim birakdin galibsa diyeti

Iyi bakalim, gelismeleri bekliyorum aklinialirimsmile Hafta sonu birakmistim ama yine basladim. Bugün doktorumla konusacagim, ona göre bakacagim artik ...

slmm arkadaşlar bende uzun süredir sizi takip ediyorumm we aranıza katılmaya karar werdim tabii müsadeniz olursa, ve bende yarın elma diyetine başlıyorum inş. werebilirimm banada yardımcı olunn lütfenn...

slmm arkadaşlar bende uzun süredir sizi takip ediyorumm we aranıza katılmaya karar werdim tabii müsadeniz olursa, ve bende yarın elma diyetine başlıyorum inş. werebilirimm banada yardımcı olunn lütfenn...

selam arkadasim hosgeldin a.s. sana da kolay gelsin :hooray:

ii geceler kızlarrrrr:içelim:

canm bende ilk yaptığım hafta 6 gündie 3 kilo verdm sora durdu malesef zaten kolay kilo verebilen biri değilim soraki bi bucuk haftada burda arkadaslarla 2 kilo verdm yani 3 haftada anca 5 kilo aslna bakarsan normal ama e insanoğlu hep fazlasını istiobayanssulusmile smdi yapmıorum diyeti ama elmayı bırakmıs değilim üstelk verdgm kilollarıda geri almıs değilimguclubacismile
kızlarım cok giremiorum vala özledm sizi tikat edin kendinize emii
bu arada busra nerde ya :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…