slm kizlar nasilsiniz?
Merhaba Yeliiz hosgeldin opuyorumnanaktan sana kolay gelsin .
kızlar yaa 68 kiloya inmiştim bugün aç karnına tartıldım 69 -70 gibi bişey geldim.neden oluyo bu yaa( motivasyonumu kaybediyorumm.... bi de sizce daha fazla kilo vermem gerekmez miydi? inanın sabah 1 dilim ekmek ,akşama kadar da büyük 2-3 elma yiyorum midem bulanarak.ve hiiiç kaçamak yok.sizce başka bir diyet mi uygulamalıyım? aç kaldığım için mi veremiyorum kilo?bir de çok fazla su içemiyorum elmadan öyle böööö geliyo ki ( bir fikir verin şu arkadaşınıza....mafoldumben
slm kizlar nasilsiniz?
arkadaşlar maşallah hepinize bende başlamak istiyorum ben troid hastasıyım kile vermeke zok zorlanıyorum troid hastası olupta kilo veren varmı aranızda bide bişey daha sorucam yelik elme derken illa ekşi yeşil elme mı olması lazım cevaplarsanız sevinirim tesekkur ederim şimdidien
alinda nasıl zayıfladın ne kadar zamanda verdın okadar kkıloyu lutfen benımde acıl bırseyler yapmam lazım acıl hızlı kılo dıyete ıhıtyacım var :)
Selam Sehnaz nasil gidiyor senin diyet, basladin mi o ürüne boshayallersmile
Arkadas hosgeldin a.s. evet canim yesil elma olacak ...
Ilk 8 günde 4 kilo verdim sonra durdu kilo vermem, sonraki haftalarda da 1-2 kilo kadar verdim...yarin doktorumla konusmaya gidecegim bu diyet meselesini...kilo veremiyorum kolay kolay, umarim bir rahatsizligim yoktur...Herkesin bünyesi ayni degil malesef canim bilmiyorumkismile
Selam Sehnaz nasil gidiyor senin diyet, basladin mi o ürüne boshayallersmile
Arkadas hosgeldin a.s. evet canim yesil elma olacak ...
Ilk 8 günde 4 kilo verdim sonra durdu kilo vermem, sonraki haftalarda da 1-2 kilo kadar verdim...yarin doktorumla konusmaya gidecegim bu diyet meselesini...kilo veremiyorum kolay kolay, umarim bir rahatsizligim yoktur...Herkesin bünyesi ayni degil malesef canim bilmiyorumkismile
vallah cnm 8 gunde 4 kilo cok iyi bir sonuc. Tebrik ediorum seni. Elmayla verdin dimi?
tatlım hergün tartılma bence cumadan cumaya tartıl böyle takip et yoksa morel bozukluğuyla bırakırsın az egzersiz yaparsın haftada bir tartıl
sehnazcıgım vallaha cok guzel bır hatunmussunolumunekankayizsmileresmıne bayıldımopuyorumnanaktanben ıyıyım sukur sen nasılsınhihoyyyt
basladim alindacim iyi gidiyo ama ilk gün cok feci di
zorlandim bayay ama simdi cok iyi gidiyo
sen neler yapiyosun tatlim birakdin galibsa diyeti
bende bugun başladım cok kotuyum basım ağrıyor taktım yok yarın da böyle olurmuyum acaba
slmm arkadaşlar bende uzun süredir sizi takip ediyorumm we aranıza katılmaya karar werdim tabii müsadeniz olursa, ve bende yarın elma diyetine başlıyorum inş. werebilirimm banada yardımcı olunn lütfenn...
Hosbulduk canim tesekkurler.. Bende baslicam bu elma diyetine ama okullarin tatil olmasini bekliyorum yani 3 hafta sonra :)) 8 gunde en az 4-5 kilo vermek istiyorum.. Bazilari daha fazlasini veriyo bazilarida hiç veremiyo acaba neden kaynaklaniyo? Herkesin bunyesi farkli diyemi? Bide sizden birsey isticem bu diyetin uygulayanlar ne kadar zamanda ne kadar kilo verdiniz?
Iyi aksamlar herkese :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?