merhaba arkadaşlar
ben bugün elma diyetini bırakmak zorunda kaldım.çünkü bacaklarımda ve kollarımda morluklar çıkmaya başladı.diyeti bıraktık ama daha dikkatli yemeye başlayacağım.
Alindacım
canım drunla konuşabildin sonunda.geçmiş olsun.ben leslie ile spora başlayacağım.part 1 kaç dakika sürüyor.aslında ben part 1 i indirdim izledim ama o 1 mil programımı emin değilim.perdesinde 3 mil yazıyor kafamı o karıştırdı ve sanırım 40 ila 50 dak.arasındaydı toplamda.birde kaç günde bir yapayım.ben mesela 1 miden başlayacağım ve 1 mili kaç gün süreyle sabah akşama olarak mı yapayım.sana bu konuda danışmak istedim canım.teşekkür ederim
leslie ile yürüyüş nasıl bişey oluyor kusura bakmayın bilmiyorumda
indiremiyoorum videoları virüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüs error veriyor napmam lazımki..
Alindacım
morluklar diyetin 2.haftasında başladı canım.bne diyettendir diye düşünüyorum.ve beni her gören rengin bembeyaz yada sapsarısın v.s diyor.demek ki ters giden bişeyler olmaya başladı.aslında diyeti çok ii gidiyordu acıkmıyordumda.ama eşimin,kardeşimin ve annemin yoğun ısrarlarıyla bırakmak zorunda kaldım.kısmetse bu hafta dr gidip tahlil yaptırmayı düşünüyorum.ama maydanoz suyumu ve sirkeli suyumu ihmal etmeyi düşünmüyorum ve artık kesinlikle light ekmek yiyeceğim.ha birde günde 3 fincan yeşil çaya devamm.şimdi kendime göre bir diyet arıyorum.lahana diyeti ve simit diyeti ile ilgili bir fikrin varmı
arkadaşlar merhaba....yazılarınızı birkaç gündür takip etmeye çlıştım hepsini değilse de bayağı bi kısmını okudum.Anladığım kadarıyla aranızda en çok kilo veren konuyu açan arkadaş sexybebek.onun verdiği kilolar banada bu di,yeti yapmayı düşündürüyor ama anladığım kadarıyla sağlık sorunlarına yol açıyor.bir önceki sayfada bitli papatya bahsetmiş(çok geçmiş olsun) daha önceki sayfalarda da adını hatırlayamadığım bir arkadaşım tırnaklarımın üstü bembeyaz oldu demişti.acaba bu diyet yüzünden başka sorun yaşayanlarınız oldumu cevaplarsanız çok mutlu olurum.çünkü önce kayıtsız şartsız sağlık arkadaşlar :)
geçmiş olsun dileklerin için sağol arkadaşım.başka rahatsızlığı olan oldumu bilmiyorum ama bendeki durumları okudun.ama herkeste aynı olacak diye bir durum yok.aslında diyetten çok etkilendiğimi düşünmüyordum ama vücudum S.O.S verince bırakmak zorunda kaldım.mutlaka sağlık her şeyden dah önemli canım.
Selam arkadaslar boshayallersmile dün tartildim fakat gram olarak verdigim icin yazma geregi duymadim :sinifsinif: 68,5 kg geldim ... ben artik SIKI bir elma diyeti yapmiyacagim, dikkat edecegim yediklerime ictiklerime tabii ki... cok cok cigneyerek yiyecegim cokacimcoook doktorumla konustum, kis aylarinda vucudu direnssiz birakmak iyi degilmis, baharda baslayabilirsin diyete dedi...ayrica 6 yil kadar önce agir bir rahatsizlik gecirdigim icin, senin kendine daha iyi bakman lazim da dedi, o yüzden sagligim herseyden daha önemli.Haftaya troid bezlerimidi kontrol ettiriyorum, insallah cikmaz bir sey...hizli degil belki yavas yavas verecegim bu fazlaligimida insallah :Saruboceq:
Harikulade arkadasim sende hosgelmissin a.s.
Alindacım
bende il kez diyet yaptım hayatımda.13 günlük bir diyet ve 5 kg verdim.herkesten simit diyetini duyunca belki bilgin vardır dedim.bugün leslie ile spora başladım.1 mille başladım bir hafta 1 mil yapacağım.sence nasıl bir program uygulayayım leslide.leslie kg verdiriyor mu
en doğrusu canım ;
kızlar slm uzun aradan sonra bugün diyetisyene gittim ve artık diyet yapmamı söyledi normalmişim istediği oran düşmüşüm ben spora devam edicem darısı tüm isteyenlere :hooray:
evet evet evet arkadaşlaaaar bugün kırdım inadımı ve yürüdüüüm:) cok mutluyum okararı veripte uygulamaya başlayıncaya kadar bayağı bi zmana geçiyo ama sonunda pişman olmuyosunuz kesinlikle kendimi iyi hissediyorum arkadaşlar hepimiz spor yapalım hepimiz yürüyelimmm yakalım yağlarımızıı tugbaozlu cok saolasın canım hosbulduk:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?