Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba arkadaşlar

ben bugün elma diyetini bırakmak zorunda kaldım.çünkü bacaklarımda ve kollarımda morluklar çıkmaya başladı.diyeti bıraktık ama daha dikkatli yemeye başlayacağım.

Alindacım

canım drunla konuşabildin sonunda.geçmiş olsun.ben leslie ile spora başlayacağım.part 1 kaç dakika sürüyor.aslında ben part 1 i indirdim izledim ama o 1 mil programımı emin değilim.perdesinde 3 mil yazıyor kafamı o karıştırdı ve sanırım 40 ila 50 dak.arasındaydı toplamda.birde kaç günde bir yapayım.ben mesela 1 miden başlayacağım ve 1 mili kaç gün süreyle sabah akşama olarak mı yapayım.sana bu konuda danışmak istedim canım.teşekkür ederim

merhaba papatyam cok gecmis olsun. Diyet ilemi alakali bu morluklar bilmiyorumkismile sasirdim simdi ! Madem biraktin, o vakit sana tavsiyem yemekleri cok cigneyerek yemen, cok etkili bir yöntemdir.
Cok tesekkür ederim ...Leslie yi indireceksen eger tüm partlari indirmelisin. Anladigim kadariyla indirmek istedigin senin 3 mil olan , o video 50 dakika sürüyor...2 mil olan ise 35 dakika...bir video kac parttan olusuyor ise, hepsini indirmelisin canim, yoksa izleyemezsin...ben keyfime göre yapiyorum...son zamanlarda yapmamistim yürüyüs hic, disari cok ciktigim icin. Bugün misal yaptim uzun bir aradan sonra...cöp torbasi gecirip yarim saat yürüdüm, sonra hemen dusa kaydirigubbakcemile3 birazdan da egzersizimi yapacagim, onu hic aksatmiyorum, 2- 3 haftadir..."Nivea Body ile Dinamik Sabahlar " gayet güzel, 40 dakikalik bir video....istersen deneyebilirsin canim.hihoyyyt

leslie ile yürüyüş nasıl bişey oluyor kusura bakmayın bilmiyorumda

Yürüyüs video su canim, leslie oradaki kadinin adi :1rolleyes: Disari cikamayanlar icin gayet güzel bir video...Istersen sende deneyebilirsin canim...sendezayifla sitesine girip oradan indirebilirsin, banada buradan bir arkadas tavsiye etmisti.:smiley-cool:

Alindacım

morluklar diyetin 2.haftasında başladı canım.bne diyettendir diye düşünüyorum.ve beni her gören rengin bembeyaz yada sapsarısın v.s diyor.demek ki ters giden bişeyler olmaya başladı.aslında diyeti çok ii gidiyordu acıkmıyordumda.ama eşimin,kardeşimin ve annemin yoğun ısrarlarıyla bırakmak zorunda kaldım.kısmetse bu hafta dr gidip tahlil yaptırmayı düşünüyorum.ama maydanoz suyumu ve sirkeli suyumu ihmal etmeyi düşünmüyorum ve artık kesinlikle light ekmek yiyeceğim.ha birde günde 3 fincan yeşil çaya devamm.şimdi kendime göre bir diyet arıyorum.lahana diyeti ve simit diyeti ile ilgili bir fikrin varmı

hiim anliyorum canim, iyi yapmissin birakarak ...Doktorunla bir konus bence bu durumu !!!
Simit diyetini hic duymadim valla ohaoldumsmile vay bee sırnaşık şey Benim bu ilk diyetim oldugu icin, hic diyetler bu zamana kadar ilgimi cekmemisti benim...Lahana diyeti degil de lahana suyu kürü yapmistim gecen sene. 1-2 hafta kadardi sanirsam, Ibrahim saracoglu tarifiydi...ama hic ise yaramadi, saglikli diye bende ictim a.s

arkadaşlar merhaba....yazılarınızı birkaç gündür takip etmeye çlıştım hepsini değilse de bayağı bi kısmını okudum.Anladığım kadarıyla aranızda en çok kilo veren konuyu açan arkadaş sexybebek.onun verdiği kilolar banada bu di,yeti yapmayı düşündürüyor ama anladığım kadarıyla sağlık sorunlarına yol açıyor.bir önceki sayfada bitli papatya bahsetmiş(çok geçmiş olsun) daha önceki sayfalarda da adını hatırlayamadığım bir arkadaşım tırnaklarımın üstü bembeyaz oldu demişti.acaba bu diyet yüzünden başka sorun yaşayanlarınız oldumu cevaplarsanız çok mutlu olurum.çünkü önce kayıtsız şartsız sağlık arkadaşlar :)

Alindacım

bende il kez diyet yaptım hayatımda.13 günlük bir diyet ve 5 kg verdim.herkesten simit diyetini duyunca belki bilgin vardır dedim.bugün leslie ile spora başladım.1 mille başladım bir hafta 1 mil yapacağım.sence nasıl bir program uygulayayım leslide.leslie kg verdiriyor mu

en doğrusu canım ;
kızlar slm uzun aradan sonra bugün diyetisyene gittim ve artık diyet yapmamı söyledi normalmişim istediği oran düşmüşüm ben spora devam edicem darısı tüm isteyenlere :hooray:

evet evet evet arkadaşlaaaar bugün kırdım inadımı ve yürüdüüüm:) cok mutluyum okararı veripte uygulamaya başlayıncaya kadar bayağı bi zmana geçiyo ama sonunda pişman olmuyosunuz kesinlikle kendimi iyi hissediyorum arkadaşlar hepimiz spor yapalım hepimiz yürüyelimmm yakalım yağlarımızıı tugbaozlu cok saolasın canım hosbulduk:)

1 millik videosu yok bende ...2 mil yapiyorum genelde. ..Aslinda düzenli yaparsan, niye vermeysin ki ! Ben dün yaptim, dedigim gibi cöp torbasi gecirdim kaydirigubbakcemile3 su icinde kaldim yarim saat icinde, hemen dusa girdim...e bunu hergün yaparsan ,faydasini görürsün.kaydirigubbakcemile5 Ben gec kalktigim icin, günüm cabuk bitiyor :bbo: kahvalti filan derken 13-14 oluyor, e sonra disari cikiyorum...aksam oluvermis... Egzersizimi gece 24 de olsa yapiyorum ama onu aksatmiyorum hic...bahara dogru belki daha bir düzenli yapabilirim leslie yide.

en doğrusu canım ;
kızlar slm uzun aradan sonra bugün diyetisyene gittim ve artık diyet yapmamı söyledi normalmişim istediği oran düşmüşüm ben spora devam edicem darısı tüm isteyenlere :hooray:

Yani tugbacim sen gayet iyisin, dikkat ettikten sonra sorununda olmuyacaktir :hooray:

Tebrik ederim canim :hooray: anliyorum seni, baslarda insana zor geliyor, sanki 1-2 gün sonrasinda devam edemiyecek hissine kapiliyorsun. Ama kendineki hafifligi hissetmeye basladigin zaman, daha zevkle yapiyorsun herseyi a.s Arkadaslar sirf spor degil egzersizde yapin ki, sikilassin vücudunuz , sarkmalar olmasin. hihoyyyt

Son düzenleme:
neden sağlıklı ve kalıcı kilo vermeyi düşünmüyosunuz ki? sağlıklı kilo vermek demek ayda 2-3 kilo vermektir. bu dietle kilolarınızla birlikte sağlığınızıda kaybediyosunuz.
sağlıklı kilo vermek için metobolizmayı hızlandırmalı. yani azar azar sık sık yemek yenmeli. günde 6 öğün. düşük kalorili ve az yemek. gün içinde bol su tüketmek. metobolizmayı hızlandıran bol su, günde 3 fincan yeşil çay, bir şekersiz kahve (ayrıca tok tutar) geceleri light tarçınlı süt içmek ki calsium yağ yakmanıza yardımcı olur. tatlınızı sütlü tatlı tercih edip bunuda yarım porsiyon ve ikindi vaktinde yerseniz ve tatlı sonrası ılık limonlu su içerseniz tatlınızın kiloya dönüşmesini engellersiniz. tam buğday unundan yapılmış günde en çok 3 dilim ekmek yerseniz zayıflarsınız.
özellikle kahvaltı güzelce yapılmalı . akşam yemeğinizde ton balığı ızgara tavuk yanında bol salata yersiniz ya da buharda sebze üstüne yoğurt dökersiniz. mantar krom içerdiğinden zayıflamaya yardımcıdır ve kalorisi çok düşüktür akşam yemeklerinde tercih edebilirsiniz. akşam 6 dan sonra sadece süt ve meyve yersiniz.
en yakın markete değil en uzağına gidersiniz asansör değil merdiven kullanırsınız. yürüyüş yapamıyosanız açıp müziği tepine tepine dans edersiniz. 3 ay sonra bi bakmışsınız sağlıklı ve kalıcı olarak kilo vermişsiniz. üstelik sağlıklı beslendiğiniz için cildiniz güzelleşmiş hareket ettiğiniz için vücudunuz sıkılaşmış ışıl ışıl olmuşsunuz...
acele etmeye gerek yok sağlığınız söz konusu ..

not: yemeklerinizi yavaş ve bol çiğneyerek yerseniz exra haftada bi kilo verirsiniz..

Çoğu yorumu okumaya çalıştım. Sağlık problemleri çıkan arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum a.s..
Bugün bende başlıycam ama bir gün niyetine başlıycam en fazla da 3 gün yapmayı planlıyorum. Çünkü 3 günden fazlası bile zararlı geliyor burdaki yorumları okuduktan sonra . Bu arada yeşil elmaları tüketirken mide asidinden rahatsızlanmaya başlayanlar kırmızı elma tüketebilirler. Şahsen ben öyle yapıcam . Herkese kolay gelsin arkadaşlar !!!

Son düzenleme:
kızlar bende başladım p.tesi günü şu elma diyetine oooff inşallah işe yarar kilom şu an 7510 kg vermek istiyorum 65 olsam yeter bana....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…