Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

terk edermiyiz hiçç :)) ben tartıldım haftaya kadar da tartılmayacam sözzz :)68 kiloyum ama ben vücudumda pek fark göremiyorum.neden acaba:uhm:

ha bu arada sabah kalkıp ebru şallıyla plates yaptım buyrunnnnnnnnnbol bol da su içiyoeum ama elmayı az yiyorum bu sefer de :)elmayı çok yersem de su içemiyorum şaşırdım napacamı yaasositososito

arkdaslar bende bugün başlıyorum elma diyetine umarım kısa zamanda istediğimiz kilolarımızı veririz cok sinri bozucu fazla kilolar.. hep birlikte birbirimizi destekleye destekleye üstesinden geliriz inşallahhhh

Selam arkadaslar boshayallersmile dün tartildim fakat gram olarak verdigim icin yazma geregi duymadim :sinifsinif: 68,5 kg geldim ... ben artik SIKI bir elma diyeti yapmiyacagim, dikkat edecegim yediklerime ictiklerime tabii ki... cok cok cigneyerek yiyecegim cokacimcoook doktorumla konustum, kis aylarinda vucudu direnssiz birakmak iyi degilmis, baharda baslayabilirsin diyete dedi...ayrica 6 yil kadar önce agir bir rahatsizlik gecirdigim icin, senin kendine daha iyi bakman lazim da dedi, o yüzden sagligim herseyden daha önemli.Haftaya troid bezlerimidi kontrol ettiriyorum, insallah cikmaz bir sey...hizli degil belki yavas yavas verecegim bu fazlaligimida insallah :Saruboceq:

Harikulade arkadasim sende hosgelmissin a.s.

geçmiş olsun alindacığıma.s.....canım tabiki sağlığın herşeyden daha önemli...burda bizi yalnız bırakmazsın dimi ama :)tadısın sen buranın şekercimm

geçmiş olsun alindacığıma.s.....canım tabiki sağlığın herşeyden daha önemli...burda bizi yalnız bırakmazsın dimi ama :)tadısın sen buranın şekercimm

canim benim cok tesekkür ederim opuyorumnanaktan yok yok burdayim hep, ben merakli kim ne kadar kilo vermis bilmeliyim kaydirigubbakcemile3

cnm ben cuma günü başladım ama tam adapte olamadım kaçamaklarım oluyor yinede 1 kilo wermişim p.tesiden itibaren şu kaçmaklarımıda bitiricemm bakalım ozaman daha iyi olur
inş.

cnm ben cuma günü başladım ama tam adapte olamadım kaçamaklarım oluyor yinede 1 kilo wermişim p.tesiden itibaren şu kaçmaklarımıda bitiricemm bakalım ozaman daha iyi olur
inş.

1- 2 gün icinde gayet iyi vermissin, tebrikler :hooray: daha da iyi olur umarim..

arkadaşlar merabaa bugün elma diyetinde ikinci günüm.. sabah peynir yerine yogurt yedim iki kasık kadar ve normal ekmek yesek ama sadece 2 dlim sorun olurmu ölcüyü kacırmadan acabaaaa:)

arkadaşlr ben bundan 20 gün önce yapmıştım elma diyetini we 15 günde 6 kilo werdim ondan sonra tam 5 gün ara werdim 18 aylık bebegim war çok huysuz düşünün yani doğdugundan beri inanın daha 1 gece uyumadık gece gündüz ayakta oldugum için çok tatlı krizlerine girdim we dayanamayıp yedim (tabiki size kötü örnek olmayımm)ama hiçte kilo almadım inanın o yüzden daha fazla abartmadan cuma günü yine başladım inş. bu sefer daha iyi sonuç alırım yarından itibaren tam uyucam herşeye desteginiz içinde teşekkür ederimm hepimize allah kolaylık wersin opuyorumnanaktan

arkadaşlar merabaa bugün elma diyetinde ikinci günüm.. sabah peynir yerine yogurt yedim iki kasık kadar ve normal ekmek yesek ama sadece 2 dlim sorun olurmu ölcüyü kacırmadan acabaaaa:)

merhaba arkadasim, beyaz ekmek degilde siyah ekmegi tercih edersen daha saglikli boshayallersmile

Cok güzel vermissin arkadasim, tebrikler :hooray: fazlaliklarinida bölye giderse verirsin, yavas ama saglikli olsun , daha önemli ... ayrica doktorum dedi ki, kis aylarinda asiri diyetten kacinin, soguk havanin etkisiyle vücut direncsiz kalabilirmis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…