Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar diyet sorunsuz gidiyor acıkmadım elmalarımı yiyorum ama midem davul gibi şişti ve çok sert neyseki henüz rahatsız etmiyor bir ağrı , yanma olmadı. Böyle hissedenler var mı ? midesi şişenler ? harfiyen uyuyorum diyete bir tek ekmekler yerine sabahleyin sade probiyotik yogurt ve bir tatlı kaşığı bal yedim midem gaz yapmasın diye ama bir işe yaramadı sanırım guclubacismile

ya evet bende şimdi onu yazacakrm gray acaba çok su içtiğimiz için mi?necide bu 3 lt su az buz değil yani...yanma yok ama çok sık wc ye çıkıyorum:)he bide şu yeşil çayın içine yarım limon sıkıpta içebiliyorum zararı varmı acaba sade olarak içim almıyo....

Haklısın bursa86 a.s yarın sabah uyandığımızda anlayabileceğiz bunu artık sositososito . Yeşil çaya gelince bence farketmez limonlu içmen. Bende limonlu yeşil çay içiyorum evde bi tek o vardı.

mrb arkadaşlar bişey merak ettim ben aç kalınca yada az yediğimde midem bulanıyo ve başım dönüyo elma diyetinde de aynısı olurmu acaba

haticecim daha öncede bir kaç arkadaş bunu yazmıştı mide bulantısı falan demişti ama bende hiç olmadı cnm umarım geçerr....

Annemm geçmiş olsun dileklerin için çok sağol canım.

ya bana bişeyler oldu ya kızlar.alnmın yukarsında saçlarımıızın başlaığı yerin 1 parmak altında yani alnımda küçük bir çukur oluştu.dün fark ettim ve bugün komşuma alnıma bakmasını beişey olup olamdığını sordum.çukur var orda dedi.ve sanki haifi morlaşmış gibi.baklaım daha neler olacak.

Alindacım cevabın için çok sağol canım

diğer arkadaşlara kolay gelsin umarım istediğniz kilolara ulaşırsınız.

selam gray sana kolay gelsin canim a.s. Su an biraktim bu diyeti fakat, 1 ay kadar bir süre yapmistim...ben gayet iyiydim. Evet sislik oluyordu, cok su icildigi icin..wc problemim oluyordu ara ara...mide rahatsizligim hic olmadi benim.

bende dün başladım ve gayet iyi gidiyor umarım istediğim kiloya düşerim.başlangıc kilom 86.900

lazgülü hosgeldin sana kolay gelsin canim a.s.

kızlar bende başladım p.tesi günü şu elma diyetine oooff inşallah işe yarar kilom şu an 7510 kg vermek istiyorum 65 olsam yeter bana....

Verirsin canim verirsin, moralini yüksek tut sen :hooray:

mrb arkadaşlar bişey merak ettim ben aç kalınca yada az yediğimde midem bulanıyo ve başım dönüyo elma diyetinde de aynısı olurmu acaba

merhaba hatice, mide bulantisi bende cok olmamisti, 1-2 kere anca diyebilirim. a.s

hiim diyetle alakali bir durum degildir bence CADIARZU ya arkadaslar ya sizlerin vucüdü cok hassaz yada benimkisi cok direncli, sasirdim kaldim...1 ay bu diyeti yaptim, hic bir sikayet olmadi benim...Sikayeti olanlar Doktorlari ile konusmasi sonra diyete devam etmelidirler...Herseyin basi saglik !!!
Umarim ters bir durum degildir canim, sana gecmis olsun a.s.

Teşekkürler Alinda ilgilendiğin için. 1 ay yaptım demişsin ya kaç kilo verdin acaba 1 ayda ? Ben bugün başlamıştım ama akşam bozdum bi tabak kelogs 1 peksimet ve 1 dilim beyaz peynir yedim mafoldumben kendimi tutamadım.

6 kilo verdim ben ...ilk 8 günde 4 kilo, sonra durdu, cok veremedim iste. Kendini sikmayi ögrenmelisin canim guclubacismile

ya kızlar bu akşam yemeğe davetliydik bizim için bir ton hazırlık yapmış eşimin arkdaşının eşi....üzülerek söylüyorum 2 kaşık pilav az yoğurt ve 1 fincan nescafe içtim 3 bir arada ooooffff gittimi şimdi diyet nolcak yaaaa((((((

alinda iyi vermisşin valla helal olsun...
bitli papatya ben sanmıyorum diyetle alakalı o anlındaki çukur allah korusun bence senin bu farklı başka bir sağlık sorunu umarım tahlilerin olmuştur ve herşey yolundadır...

yok yok canim o kadar cok yememissin yine , helal yani...kim bilir neler yapmistir neler kaydirigubbakcemile3 cok kasma kendini, beynin zaten otomatikmen yeme diye sinyal veriyor, canin istemiyor gördügün an yemekleri filan guclubacismile

günaydın kızlar ben şimdi başka bi diyet yapıyorum ama korkuyorum zararlımıdır diye 3 gün boyunca sabah öğle akşam 2 yumurta yiyorum toplam 6 tane bide vazgeçilmezim 2 tane elmamı yiyorum aralarda 3 gün yapıcam bakalım bugün 2 ci günüm sonrada birgün boyunca sadece 1 kilo yoğurt yencekmiş onuda 3 gün yapıcam sonrada tavuk göğsü haşlayıp 3 günde onu yiycem protein diyetiymiş eğer problem olmazsa kilo verirsem size söyliycem denemek isteyen olur belki öpüyorum muck

gunaydın hatunlar bende kendi listemi kendim oluşturdum kendi halimde bir diyet yapıyorum oyüzden size katılıp aklınızı karıştırmıyorum bakalım bu sefer sonuçlar ne olacak bu arada ben 2 kilo aldım 78 oldum :)oyuzden yine diyete başladm şuan 77yim görüşmez üzere

teşekkürler alinda.. ben pazartesi başlamıştım ve gayet iyi gidiyor.inşallahda böyle devam gider.allahım neydi o lahana diyeti aklıma geldikce midem bulanıyor.....

ümrancim günaydin, yeni dietin hayirli olsun bakalim :CüvCüv: gelismelerden haberdar edersin artik, faydasinida görürsün insallah kaydirigubbakcemile5

günaydin büsra sende kayiplardasin, tahmin etmistim baska seyler uygulayacagini aklinialirimsmile kolay gelsin sana canim.

teşekkürler alinda.. ben pazartesi başlamıştım ve gayet iyi gidiyor.inşallahda böyle devam gider.allahım neydi o lahana diyeti aklıma geldikce midem bulanıyor.....

rica ederim canim, sevindim adina opuyorumnanaktan

selam kızlaaarrrr size müthiş haberlerim var bu sabah tartıya çıktım veeeeeeeee 73.7gr gösterdiiiiiii holllllleeeeeyyyyy:)ya inanın çok mutlu oldum uzun zamandan berri tartımda 73 ü görmemiştim yaaaa çok iyi hissediyorum kendimiiii....bu diyeti yapanların kg ları ne alemde yazarsanız sevinrimmmm muck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…