Çoğu yorumu okumaya çalıştım. Sağlık problemleri çıkan arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum a.s..
Bugün bende başlıycam ama bir gün niyetine başlıycam en fazla da 3 gün yapmayı planlıyorum. Çünkü 3 günden fazlası bile zararlı geliyor burdaki yorumları okuduktan sonra . Bu arada yeşil elmaları tüketirken mide asidinden rahatsızlanmaya başlayanlar kırmızı elma tüketebilirler. Şahsen ben öyle yapıcam . Herkese kolay gelsin arkadaşlar !!!
kızlar diyet sorunsuz gidiyor acıkmadım elmalarımı yiyorum ama midem davul gibi şişti ve çok sert neyseki henüz rahatsız etmiyor bir ağrı , yanma olmadı. Böyle hissedenler var mı ? midesi şişenler ? harfiyen uyuyorum diyete bir tek ekmekler yerine sabahleyin sade probiyotik yogurt ve bir tatlı kaşığı bal yedim midem gaz yapmasın diye ama bir işe yaramadı sanırım guclubacismile
bende dün başladım ve gayet iyi gidiyor umarım istediğim kiloya düşerim.başlangıc kilom 86.900
kızlar bende başladım p.tesi günü şu elma diyetine oooff inşallah işe yarar kilom şu an 7510 kg vermek istiyorum 65 olsam yeter bana....
mrb arkadaşlar bişey merak ettim ben aç kalınca yada az yediğimde midem bulanıyo ve başım dönüyo elma diyetinde de aynısı olurmu acaba
Annemm geçmiş olsun dileklerin için çok sağol canım.
ya bana bişeyler oldu ya kızlar.alnmın yukarsında saçlarımıızın başlaığı yerin 1 parmak altında yani alnımda küçük bir çukur oluştu.dün fark ettim ve bugün komşuma alnıma bakmasını beişey olup olamdığını sordum.çukur var orda dedi.ve sanki haifi morlaşmış gibi.baklaım daha neler olacak.
Alindacım cevabın için çok sağol canım
diğer arkadaşlara kolay gelsin umarım istediğniz kilolara ulaşırsınız.
Teşekkürler Alinda ilgilendiğin için. 1 ay yaptım demişsin ya kaç kilo verdin acaba 1 ayda ? Ben bugün başlamıştım ama akşam bozdum bi tabak kelogs 1 peksimet ve 1 dilim beyaz peynir yedim mafoldumben kendimi tutamadım.
ya kızlar bu akşam yemeğe davetliydik bizim için bir ton hazırlık yapmış eşimin arkdaşının eşi....üzülerek söylüyorum 2 kaşık pilav az yoğurt ve 1 fincan nescafe içtim 3 bir arada ooooffff gittimi şimdi diyet nolcak yaaaa((((((
günaydın kızlar ben şimdi başka bi diyet yapıyorum ama korkuyorum zararlımıdır diye 3 gün boyunca sabah öğle akşam 2 yumurta yiyorum toplam 6 tane bide vazgeçilmezim 2 tane elmamı yiyorum aralarda 3 gün yapıcam bakalım bugün 2 ci günüm sonrada birgün boyunca sadece 1 kilo yoğurt yencekmiş onuda 3 gün yapıcam sonrada tavuk göğsü haşlayıp 3 günde onu yiycem protein diyetiymiş eğer problem olmazsa kilo verirsem size söyliycem denemek isteyen olur belki öpüyorum muck
gunaydın hatunlar bende kendi listemi kendim oluşturdum kendi halimde bir diyet yapıyorum oyüzden size katılıp aklınızı karıştırmıyorum bakalım bu sefer sonuçlar ne olacak bu arada ben 2 kilo aldım 78 oldum :)oyuzden yine diyete başladm şuan 77yim görüşmez üzere
teşekkürler alinda.. ben pazartesi başlamıştım ve gayet iyi gidiyor.inşallahda böyle devam gider.allahım neydi o lahana diyeti aklıma geldikce midem bulanıyor.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?