haber vericem canım tamamen bitsin belki topik bilem açarım işe yararsa bende:)))))
selam kızlaaarrrr size müthiş haberlerim var bu sabah tartıya çıktım veeeeeeeee 73.7gr gösterdiiiiiii holllllleeeeeyyyyy:)ya inanın çok mutlu oldum uzun zamandan berri tartımda 73 ü görmemiştim yaaaa çok iyi hissediyorum kendimiiii....bu diyeti yapanların kg ları ne alemde yazarsanız sevinrimmmm muck
bende dün akşam daha önce bahsettiklerimi yememe rağmen 600 gr vermişim. 77.4 oldum
kızlar elma diyetini bıraktım ben salı günü ameliyata giricem guatrm yüzünden veremiyorum 2 kilo verdim kaldı öyle haftalardır ameliyat olup iyileşeyim tekrar dewam edicem işe yaramazsa diyetisyene yolum düşücek
slm kızlarr=) hepinize kolaylıklar diliorum carcabuk kilo verirsinz insallah ben bu ara biraz ara verdm ama sizi takp ediorum alinda ya hastamı olmussun nolmus anlamadm herkes gecms olsun dio umarım ciddi bişeyn yoktur=(he kızlar bu arada bas dönmesi fln olanlar bi bardak suya yarm limon sıkıp içsinler işe yarıo.mide yanması olanlar varms yedgmz elma ekşi oldugu için mide hassasiyeti olnlar biraz yanma yasıycaktr bendede cok oluodu.cokda kasmayın kızlar sağlığnzdan olmayn arada bi tabak corba çin sebze yiyin aman diyim abartmayn sakın benm 5 gün sırf elma yememin sonucu gözümü hastanede açmam oldu bide kendime dayanklı derimsiz dikkat edin tedbiri elden bırakmayn öpüyorum hepiniziiibayanssulusmileopuyorumnanaktan
bu sabah tartıya cıktım ve bi 700gr daha gitti. kızlar siz nekadar veriyorsunuz bir günde? yani benimki normalmi?
kızlar elma diyetini bıraktım ben salı günü ameliyata giricem guatrm yüzünden veremiyorum 2 kilo verdim kaldı öyle haftalardır ameliyat olup iyileşeyim tekrar dewam edicem işe yaramazsa diyetisyene yolum düşücek
yok canim ben iyiyim sükür...sadece diyete bir süre ara verdim, malum kis aylarinda pek iyi degilmis vücut sagligi icin. Sana da gecmis olsun canim, demek ki bünyen pek saglam degil ! Doktor kontrolunde diyet yapsan daha saglikli olur galiba senin icin.
yoyocum canım özledim seni kendine iyi bak çabuk iyileş
mmm anladm cnm ii yapmıssın dikkatet tabi.saol tatlım wala bilmiorum cnmcm ya diyetsyene gttm daha önce sıkıntı vermekten baska bi işe yaramadı senelerdr yaptgm diyet listesini verdi bana bayıldgm parayla kaldm
slm arkadaslar bana dıyet mıyet hak getıre bu ara sporda yapamıyorum esım gec geldıgı ıcın 9.5 da yemek yedım kılo almadımda vermedımde yarın dr gıdıcem troidler için kontrele gidcem bakalım ne çıkacak 40 42 beden gıyorum ya daha dogrusu kalıba gore degısıyo bıraz daha versem ıyı olur
bende bacaklarımdan ve kolarımdan sıkyetcıyım uzun oldugu ıcın bı beden buyuk almak zorunda kalıyorum :) hasta olan arkadaşımıza geçmiş olsun dikatt edin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?