alinda hergün tartılma diyon ama tartı wc de duruyo bizde e maşallah sık sık çıkıyoz tualete e gözümede takılıyo çıkmadan edemyenlerdenim bende yaaaa....benimkisi dijital kantar yerden yere 1-2 kg fark ediyo....aslında sabah aç karnına ve çıplak tartılmak gerekiyomuş doğru kg oymuş benim bildğim yoksa yanlışımmı var kızlar.....
kızlar bu gece köfteciye gitti ve ilk defa kocama ve abime baktım yemedim(((azıcık tattım o kadar onlar yemek yerken ben şekersiz 1 bardan çay içtim...ya aslında üzülmüyorum o köfteciden çıktıktan sonra kendimle gurur duydum!demekkş yemeden de oluyomuşşşş iyiki yemedim ya helal olsun bana irademi seviyorummmmmm
Herkese merhaba;
Doğum kilolarımı sonunda vermeye karar verdim.(az buz değil tam 45 kilo aldım) Önce biber hapı aldım kendime ve lahana diyeti ile başladım eski günlere dönmek için adımlara 7 gün lahana diyetini yaptım ve hemen ardından isveç diyetine başladım 3. günde de elma diyetini buldum bitince ona başlarım diye çünkü daha mantıklı gelmişti haşlanmış ıspana yerine elma yemek. Gel gör ki isveç diyetine 7 gün dayanabildim sadece ve yarın elma diyetine başlıyorum. Diyete başladığımdan beri 9 kilo verdim toplamda bakalım elma diyeti nasıl olacak benim için. Bu arada yabancı sitelerde diet araştırması yaparken elma diyeti çıktı yine karşıma ve çok etkili ve sağlıklı diyor bakalım deneyip görücez. Elma diyeti işe yaramazsa son bir diyet kozum var onu uygulayacağım... Bana iyi şanslar lütfen destek.....guclubacismile
alindacım çok saoll bende çok sewindim werdime çünkü bende çok yiyenlerdenim birebir uymadım 3 ögün yemegimi yedim sporda yapamıyorum oglumdn dolayı yinede wermisimm çok şaşırdım haatta yemene ragmen hiç almamışsın ne güsell zaten kilonda normal inş. bende senin kilona kadar düşebilirim arkadaşım dua et banaa :)
canım umran pazar gecesi tok karna tartıldım 76.7 kg bunu görünce zaten şok geçirdim 77 kg olmuştum nerdeyseee(((pazar akşamı düşündüm taşındım kilo vermeye karar verdim.internette diyet listesi ararken bu sayfaya üye oldum nedense...sonra işte buraya düştüm.taaa ilk sayfadan sexybebek yazılarını okumaya başladım diyer arkadaşlarınında okudum ve müthiş bir gaza geldim:))))))
geçen p.tesi yani 18 ocakta sabah kantara bindim ve 75.5 gösteriyodu.yani 75.5 la başladım bugün cuma ve 72.8 üm...süper ya bunu 65 olana kadar sürdürcem...allahıma şükürle olsunki irademe sahibim pes etmedim köfteciye gitmemize rağmen:)))))))
kız alinda hadi ikimiz de aynıyız biz de başlayalım (yani devamm edelim :) )bi gayret , bi gaz daha :))) ben 1 haftadır bozdum regl oluyodum şimdi bitti yarın leslie ile spora da başlayacam ...verelim de kurtulalım yahuuu
alindacım sınavlarım vardı diyete ara vermiştim simdi yeniden başlıyorum sınavlarım bitti cünkü:) odaklanabilirim simdi diyette olan herkese bol şanslaaar..
sağolun kızlar teşekkür ederim hepinize bana süper destek oluyonuz yaaa:)))))valla kg vermek çok güzel bişeymiş inanın bugün eski kıyafetlerimi giyerken daha iyi anladım.bu akşam davetliydik misafirliğe oh anam oh çekirdekler kuru pastalar yaş pasta ve kabak tatlısı vardı söylemesi ayıp...belki canınız çekecek ama iyikide yemedim şükürler olsun rabbime kırdım inadı ve irademe söz geçirebildim:))))kendimle harbiden gurur duyuyorum:)2 bardak şekersiz çay içtim abartısız milleti seyrettim:)sonrada laf diyetten açıldı herkez veririm diyo ama tabiki aramızda tek fark vardı onların midesinde pastalar benimde yeşil elmam vardı:)))))olsun yaaaa hiç üzülmüyorum aksine zayflicam diye gayet mutluyum.en azından yaza girerken onlar kiloyla uğraşırken bende bikini seçiyor olcam:)aramızdaki fark bu olur bence:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?