Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

e benim tartida hemen flurda canim, her dakika geciyorum yanindan kaydirigubbakcemile3 inat ettim cikmamaya zemuszemus yarin bakalim cikip tartilacam of offf eyvahedigeldismile aynen canim sabahlari ac karnina tartilmak gerekiyormus, asil kilo oymus...

hehehe helal sana :hooray:

Herkese merhaba;
Doğum kilolarımı sonunda vermeye karar verdim.(az buz değil tam 45 kilo aldım) Önce biber hapı aldım kendime ve lahana diyeti ile başladım eski günlere dönmek için adımlara 7 gün lahana diyetini yaptım ve hemen ardından isveç diyetine başladım 3. günde de elma diyetini buldum bitince ona başlarım diye çünkü daha mantıklı gelmişti haşlanmış ıspana yerine elma yemek. Gel gör ki isveç diyetine 7 gün dayanabildim sadece ve yarın elma diyetine başlıyorum. Diyete başladığımdan beri 9 kilo verdim toplamda bakalım elma diyeti nasıl olacak benim için. Bu arada yabancı sitelerde diet araştırması yaparken elma diyeti çıktı yine karşıma ve çok etkili ve sağlıklı diyor bakalım deneyip görücez. Elma diyeti işe yaramazsa son bir diyet kozum var onu uygulayacağım... Bana iyi şanslar lütfen destek.....guclubacismile

Merhaba Zeynep, kolay gelsin canim valla :hooray: fakat herkesin bünyesi farkli farkli ... ben sahsen cok gec verenlerdenim :sinifsinif: ve 1 haftadir da biraktim bu diyeti, doktorum istedigi icin biraktim...bana kalsaydi belki birakmazdim ! Ilk hafta iyi kilo verdim sonraki haftalar durdu kilo vermem, cogu arkadaslar normal oldugunu söylediler, fakat moralim epey bir bozuldu yani ...
Demek istedigim, en azindan 4 hafta denemen bi diyeti ki etkilimi degilmi anlayasin. Biraz azim gerekiyor iste canim kaydirigubbakcemile5 spor ve egzersiz de gerekiyor. Insallah istedigin kiloya ulasirsin opuyorumnanaktan

slm arkdaşlar hepinize günaydınn ben 7. günün sonunda tam 2.400grm wermişim çok sewindim çünkü ben öglen we aksam yemekleri yiyerek werdim hiç aç kalmadan ama bu sırada elma we yeşil çayımıda tükettim sizzce iyimi arkadaşlar hepinizin sonuçlarını merak ediyorum eyvahedigeldismile inş. herkez çok çokkk wermiştirr....alkisalkisalkis

Veeee kızlarrrrr 72.8 gr ım ohhhh beeee ınanın yemek gÖrmek ıstemıyorum her yerı yeŞıl elma gÖrÜyorum hahahaha:)maŞŞallah hepmıze maŞaalh nazar deymesınnnnnnn

kızlar bu arada ben yeşil çayı aktardan alıyorum yani aktardan yaklaşık geçenlerde 2 tl lik yeşil çay yaprağı aldım 5 dk kadar demliyorum onu sonra süzüp limon sıkıp içiyorum sizler nasıl yapıyosunuz?

Bursa canım kaç kiloydun sen devaö et kesin verirsin burda bu diyetle ben çok kilo verdim şimdi vücut biraz unutsun yine dönücem elma diyetime şimdi başka bi diyet yapıyorum ama aklım burda

canım umran pazar gecesi tok karna tartıldım 76.7 kg bunu görünce zaten şok geçirdim 77 kg olmuştum nerdeyseee(((pazar akşamı düşündüm taşındım kilo vermeye karar verdim.internette diyet listesi ararken bu sayfaya üye oldum nedense...sonra işte buraya düştüm.taaa ilk sayfadan sexybebek yazılarını okumaya başladım diyer arkadaşlarınında okudum ve müthiş bir gaza geldim:))))))
geçen p.tesi yani 18 ocakta sabah kantara bindim ve 75.5 gösteriyodu.yani 75.5 la başladım bugün cuma ve 72.8 üm...süper ya bunu 65 olana kadar sürdürcem...allahıma şükürle olsunki irademe sahibim pes etmedim köfteciye gitmemize rağmen:)))))))

Merhaba arkadaslar , annem ve bursa gayet iyi vermissiniz kizlar :hooray: helal olsun size ... bende tarti gününü unutmus degilim, sabah tartildim 69 kg. ciktim yine ... ehh biraz üzüldüm ama bir o kadarda sevindim, neticede 1,5 haftadir yiyorum yani hersey hemde :kedi: korka korka cikmistim tartiya... belki haftaya 5-6 gün filan yapabilirim, hic belli olmaz bana bayanssulusmile

alindacım çok saoll bende çok sewindim werdime çünkü bende çok yiyenlerdenim birebir uymadım 3 ögün yemegimi yedim sporda yapamıyorum oglumdn dolayı yinede wermisimm çok şaşırdım haatta yemene ragmen hiç almamışsın ne güsell zaten kilonda normal inş. bende senin kilona kadar düşebilirim arkadaşım dua et banaa :)

Sana o yüzden daha bir sasirdim ya, yedigin halde vermissin, cok güzel... ben diyet yaprkene diet disina hic cikmadan 8 günde 4 kilo vermistim. Sen daha iyisin kaydirigubbakcemile5 su 9 kiloyu verip 60 kg. olsam dünyalar benim olacak benimmmmmmm :Saruboceq: :kedi: Fakat kafaya iyicene koydum be, yaza kadar verecegim bu fazlaliklari, Allah' iminda izniylen :Saruboceq::lepi: :teytey::hooray::dance: delikafaduldenşakkıdıboshayallersmileaklinialirimsmile

kız alinda hadi ikimiz de aynıyız biz de başlayalım (yani devamm edelim :) )bi gayret , bi gaz daha :))) ben 1 haftadır bozdum regl oluyodum şimdi bitti yarın leslie ile spora da başlayacam ...verelim de kurtulalım yahuuu

tebrikler canım alkisalkisalkis devamm hadi durmak yokk...kaçamak da yokk .biz iradeli bayanlarız dimi ama :teytey:bir de tartılma günü cumadan cumaya lmaz: hergün tartılırsan zayıflaman yavaşlar mış yani :))

Aslinda isterdim ama bir süre ara vermek iyi olur, doktorumda öyle istedi cünkü...dedigim gibi haftaya belki 5-6 gün uygulayabilirim a.s sen bana bakma, sen devam et ayrica ben diyet yapmiyorum fakat cok cigneyerek yavsss yavasss yiyiyorum ve egzersizimi aksatmiyorum, hergün body nivea yapiyorum, leslieyide 2-4 günde bir, fakat disari cikiyorum yürüyorumda...:CüvCüv:

alindacım sınavlarım vardı diyete ara vermiştim simdi yeniden başlıyorum sınavlarım bitti cünkü:) odaklanabilirim simdi diyette olan herkese bol şanslaaar..

sağolun kızlar teşekkür ederim hepinize bana süper destek oluyonuz yaaa:)))))valla kg vermek çok güzel bişeymiş inanın bugün eski kıyafetlerimi giyerken daha iyi anladım.bu akşam davetliydik misafirliğe oh anam oh çekirdekler kuru pastalar yaş pasta ve kabak tatlısı vardı söylemesi ayıp...belki canınız çekecek ama iyikide yemedim şükürler olsun rabbime kırdım inadı ve irademe söz geçirebildim:))))kendimle harbiden gurur duyuyorum:)2 bardak şekersiz çay içtim abartısız milleti seyrettim:)sonrada laf diyetten açıldı herkez veririm diyo ama tabiki aramızda tek fark vardı onların midesinde pastalar benimde yeşil elmam vardı:)))))olsun yaaaa hiç üzülmüyorum aksine zayflicam diye gayet mutluyum.en azından yaza girerken onlar kiloyla uğraşırken bende bikini seçiyor olcam:)aramızdaki fark bu olur bence:))))))

alindacım sınavlarım vardı diyete ara vermiştim simdi yeniden başlıyorum sınavlarım bitti cünkü:) odaklanabilirim simdi diyette olan herkese bol şanslaaar..

sinavlarin iyi gecmistir insallah canim, basarilar :lepi: eh o zaman sana iyi diyetler cokacimcoook aklinialirimsmile

valla süpersin sen ya, helal sana hihoyyyt yüzde 99 eminim yaza kadar incecik olacaksin ve bikini giyeceksin aklinialirimsmile ... haa tabii ki de hep beraberrrrrr :Saruboceq: :lepi: :dance::icecream: aklinialirimsmilezemuszemus

evet alindacım hep beraber vercez kiloları ve bikini yada mayokini giycez:)moral çok önemli bence:)

süpersin harikulade:)eminim bu başarnın sonucunu tez zamannda alırsın canım benim:)))yaşsın yeşil elmaaaa:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…