valla kaçamak derken benim oldu valla olmadı değil ilk ve ikinci gün işte misafirlikteydik 2 kaşık pilav yedim.yani öyle kaçamak tatlı felan değil yani....senin oldumu?
yok canım ama söle bi durum oluyo bende geceleri yatmıyorum ders calısıom cünkü:) sonra 5 gibi kahvaltımı yapıp öğlen kalkıyorum ters bi durum ama vazgecmiiiiceem bu arada elma dıısndaa tek bi mandalina yedim oda meyve idare edin artık kacamakmıdır siz karar verin:) ya başlarda normaldir alısınca insan yapmaz kacamak heralde birde devaaaam yılmak yyyokkkkkkk vallahada bilaahada
cnm ben burayı daha üye olmadan önce takip ediyordum kilo werenleri okudukça azimleri çok hoşuma gitti bende başladım (86.4) ilk başladıgımda hiç kaçamak yapmadan 1 haftada4 kilo kusur wermiştim şimdi yemek yiyerek yapıorum tabiki az az yinede 1 haftada 2.400 wermişim spor yapmadıgım halde hiç yemeden yaptıgım zaman çok tatlı istegim oluyor engelleyemiyorum bence böylede güsell sırf elmaylada güselde ben dayanamıyorum hepimizee kolay gelsin cnmm eyvahedigeldismile opuyorumnanaktan bursa86 seninde çok güsell gidioo inş. istedigin kiloya hemencecik düşersin cnm. opuyorumnanaktan
annem ne güzel vermişsin tebrik ediyorum ben dün başladım ve suan 1 kilom gitmiş süper motive etti beni cok az kaldı hedefime 1 hafta devam edersem ve 4 kilo verirsem kaçamak yapmadan:) 62 olurum geriye kalan kilolarımıda zamanla veririm yeterki 62 lere bi düseyim.. göreyim yani
düşersin cnm hiç kafana takma kaçamak falanda yaparsan eger hiç suçluluk duygusu hissetme güzell düşünn güzell olsun cnm.... zaten fazla kilonda yok çabukçacık weririn inş.
selam kizlar, bakiyorumda keyifler süper :smiley-cool: cok sevindim adiniza, nasil bir duygu oldugunu ve ne maksatla burada oldugumuzu biliyorum kaydirigubbakcemile5
kızlar ben bugün kAÇamak yaptımmmm1 tane gofret yedim 1 yudum kola içtim ve 2-3 tane patates kızartması yedim....yaaaa nasıl oldu anlamadımmm yaaaaa offfff yarın devammm diyete inşallah kilo almam:)))))
selam kıııızlar yep yeni bir hafta başladı herkese hayırlı diyetler dilerim allah bizi açıktırmısın rabbim sabır versin hepimize......herkese bol şanslar
kızlaaar selaamlaaar uzun bir aradan sonra ben yine aranızdayımm , bir onu bir bunu dene derken yine elma diyeti kurtarır beni diye düşündümm, yarım kilo almış olarak görünüyorum gerçi regl dönemimdeyim, elma diyetine başlamayı düşünüyoruum tekrardan hayırlısı bakalımm, bu arada sizlerede başarılar Allah muavvaf eylesiiinzemuszemusbayanssulusmile
slm kizlar bende yenio üye oldum buraya ama daha önceden girip okuyordum. Elma diyetine bende baslamak istiyorum ama kendime güvenemiyorum. Gercekten bukadar ise yariormu bende bugün basladim aslinda ama daha gün uzun
insallah devam edebilirim
aramıza hoşgeldin nergiz
valla bende kendime güvenmiyordum ama 1-2 gün zorluk çektim sonra yemek aklıma bile gelmedi gelse bile canım istemedi....sende başarabililirsin canım çok basit su elma ve yeşil çay:))))))tekrar aramıza hoşgeldin...
aramıza hoşgeldin nergiz
valla bende kendime güvenmiyordum ama 1-2 gün zorluk çektim sonra yemek aklıma bile gelmedi gelse bile canım istemedi....sende başarabililirsin canım çok basit su elma ve yeşil çaysositososito
şu an kaç kilosun canım?
sana başarılar dilerim....:sm_cool:
ya ben simdik 90 kg. vermem gereken 25 kg var sizce bunu ne kadar zamanda verebilirim. Nisana kadar verebilmem mümkünmü??
Nisanda dügünümüz var ve mecburumm.Dügünümüz derken kuzenimin dügünü